• Masterclass over tijd, door Marieke Bertens
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  16

  Wat is tijd en hoe kan je het meeste uit jouw tijd halen op de Aarde? We graven diep in metafysica, dimensies, 5D concepten en energie – op een zeer gemakkelijke en down-to-earth manier. (meer info? scroll naar onder)

  47 (incl. BTW)
 • 700 affirmaties voor een beter leven
  19 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  17

  700 Affirmaties om jouw werkelijkheid op zijn kop te zetten en het leven te leiden dat jij wil. De teugels weer in handen nemen en doen wat jij hier komt doen. 700 Affirmaties om jou te laten leven vanuit totale overvloed, jouw weerstand wegnemen en jou overgeven aan jezelf. Armen openen en ontvangen wat van jou is.

  19 (incl. BTW)
 • 100 dagboekvragen voor een rijker en liefdevoller leven
  19 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  27

  E-boek met meer dan 100 dagboekvragen om jou te helpen met graven in jouw onbewuste en zo antwoord te krijgen op jouw vragen, en inzicht in jouw blokkades. Inclusief 2 methodes om te graven in jezelf.

  19 (incl. BTW)
 • gratis programma: Geld mindset voor lichtwerkers. Heel jouw waardigheid en manifesteer alles dat je nodig hebt.
  GRATIS!
  5( 2 Reviews )
  553

  Dit programma leert jou om jouw geld mindset te herprogrammeren van armoede naar rijkdom, zowel financieel als op alle andere vlakken. Dit programma is gratis te volgen.

  GRATIS!
 • Equinox en Zonnewende healing, marieke bertens
  197 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  99

  Equinoxen en zonnewendes zijn een poort naar verandering in jezelf. Deze meditaties en oefeningen helpen jou om diep te gronden en te verbinden in de nieuwe energie en de overschakeling van seizoenen vlot te laten verlopen, zodat je er meteen een lap op kan geven.

  197 (incl. BTW)
 • Introductie tot magie
  111 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  50

  Het webinar met een grote braindump over alles wat Magie wel en niet is. Wat is magie, wat is het niet? Wat is Witte en Zwarte Magie? Gebruiken we toverstokjes? Hoe is het zichtbaar in de wereld? En veel meer vragen die je hebt of niet wist dat je had over Magie.

  111 (incl. BTW)
 • Leren loslaten, hoe doe je dat? In die programma leer je alles loslaten zodat jij overvloedig kan leven
  97 (incl. BTW)
  3.5( 2 Reviews )
  111

  Dit programma is voor jou als jij jezelf laat manipuleren, onderdrukken, als je leegloopt of als je graag alles controleert en dat wil laten ophouden. Of als je een lading trauma meedraagt waar je graag van af wil. Loslaten = ontvangen.

  97 (incl. BTW)
 • Hou van jezelf, aanvaard jezelf en geef jezelf het leven van jouw dromen, omdat het kan!
  2.000 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  72

  Het Pad van Zelfliefde leert jou om in jouw kracht te staan, jouw leven in eigen handen te nemen, vrij te zijn, elke dag jouw zin te doen en te kiezen voor geluk. Ben je jouw leven beu en wil je verandering? Dan is dit jouw pad om vandaag al verandering te zien. Jij mag alles hebben in jouw leven. Laat het gewoon toe en laat dat uitstelgedrag los. Vandaag is JOUW dag.

  2.000 (incl. BTW)
 • Leeuwenpoort activatie, open en versterk jouw Zonnevlecht, door middel van meditatie - Marieke Bertens
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  100

  In dit korte programma open jij jouw Zonnevlecht met behulp van 6 krachtige diepgaande Quantum Healings (meditaties met een tikkeltje extra). De Zonnevlecht staat voor mannelijke daadkracht, manifestatie vanuit genoeg zijn, duidelijke grenzen zetten en jezelf veilig houden. Het is een pittig programma met prachtige krachtige energie die jou in een high brengt zodat jij alles kan manifesteren dat bij jou hoort.

  47 (incl. BTW)
 • Diepgaand de Poorten van jouw Hart openen voor jezelf en groots manifesteren.
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  104

  Door middel van Quantum Healing (diepgaande meditaties) de Poorten van jouw Hart openen voor jezelf zodat jij meer en beter kan manifesteren. Zie jouw eigen waarde, zie de Rijkdom IN jezelf en breng die naar buiten zodat jij krachtig schijnt een een Ware Magneet bent voor Geluk, Liefde, Rijkdom en alles wat jij maar wil. (scroll naar beneden voor meer info)

  47 (incl. BTW)
 • Valentijn healing met marieke bertens om de liefde voor jezelf terug te vinden.
  97 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  75

  In deze Liefde meditatie leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  97 (incl. BTW)
 • Ontdek en bevrijd jouw innerlijk kind door middel van oefeningen en meditatie
  97 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  62

  De Quantum Healing – Innerlijk Kind is een kort programma dat jou leert wat het Innerlijk Kind is en hoe jij jouw Innerlijk Kind kan helen. Jij ontvangt een diepgaande tijdloze Quantum Healing, een training en extra meditaties om jouw Innerlijk Kind te bevrijden van eeuwenlang trauma.

  97 (incl. BTW)