• Quantum Tarot, Marieke Bertens. Leer op praktische wijze de beste tijdlijn selecteren en vol vertrouwen boodschappen channelen die tot actie aanzetten.
  700 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  2

  Leer zelf een Quantum Tarot Kaartlegging uit te voeren met jouw eigen kaarten. In deze cursus leer jij hoe de Tarot (Rider Waite) werkt vanuit Quantum perspectief en vanuit de Alchemie. Deze cursus legt de nadruk op Tarot kaarten gebruiken voor jezelf (en anderen) zodat jij inzicht ontvangt over jouw eigen pad, zodat jij sneller Verlichting bereikt. Deze cursus wijkt af van de ‘standaard’ kaartlegging.

  700 (incl. BTW)
 • Deze meditatie helpt jou om jouw realiteit onder ogen te komen en jouw Derde Oog te openen zodat jij stappen kan ondernemen om jouw leven te veranderen.
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  21

  Deze Quantum Healing helpt jou om het principe van Spiegels te begrijpen en toe te passen in jouw leven. Een diepgaande meditatie die jouw Derde Oog opent naar jezelf toe, zodat jij leert Zien (echt kijken) naar jouw leven en actie kan ondernemen om jouw realiteit te veranderen.

  47 (incl. BTW)
 • Healer Mastermind, Marieke Bertens, licht-healing, voor volledige transformatie van jezelf.
  6.500 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  9

  In de Healer Mastermind leer jij jezelf helemaal en diepgaand helen, door middel van een pittig uitgestippeld pad. Dit is voor jou als jij kost wat kost WIL veranderen en het liever gisteren dan vandaag doet. Als jij bereid bent om jouw leven 100% om te draaien en te doen wat moet, dan is dit voor jou. Dit programma brengt jou waar anderen niet durven komen, zodat jij kan manifesteren wat anderen niet hebben. (voor durvers en niet voor watjes)

  6.500 (incl. BTW)
 • Quantum Healing Bibliotheek, de plek om diepgaand te transformeren aan de hand van meditatie. Ziel, lichaam en denken helen.
  500 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  18

  In dit programma vind jij de meditaties van de Quantum Healing Kwartaal sessies van vorige reeksen. Deze sessies helpen jou om diepgaand te helen aan de hand van pittige meditaties die jou op een mooie Innerlijke Reis brengen. Deze sessies zijn transformerend en helpen jou los te laten van het oude en op te vullen met het nieuwe.

  500 (incl. BTW)
 • Lente Equinox healing 2021, vind de balans in jezelf
  100 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  19

  De Lente Equinox valt op 20 maart 2021 en is de dag dat licht en donker even lang duren. De dag en de nacht zijn even lang. In het Noordelijk Halfrond schakelen we over van Duisternis naar Licht, zowel in de natuur als in onszelf. Het is een dag van Innerlijke Balans, wanneer jij jouw Innerlijke Werk hebt gedaan en nu 2 seizoenen lang kan genieten van jouw harde werk. Deze healing + oefeningen helpen jou om de Balans in…

  100 (incl. BTW)
 • Leer bewust ondernemen vanuit mindset en magnetisme zodat jouw bedrijf voor jou werkt en overvloed creeert.
  1.000 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  14

  Leer bewust ondernemen vanuit mindset en magnetisme, zodat jouw bedrijf voor jou werkt en overvloed in jouw leven creëert. Ondernemen is gemakkelijk als jij begrijpt hoe jouw gedachten het bedrijf van jouw dromen kunnen manifesteren. Jouw bedrijf is jouw spiegel. Voel jezelf waardig en focus op de belangrijke dingen voor snelle groei.

  1.000 (incl. BTW)
 • Het pad van zelfliefde, licht healing, bewustzijn. Verhoog jouw bewustzijn door de liefde in jezelf te vinden en helemaal te leren stralen door meditatie, quantum healing en mindset.
  1.000 800 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  34

  Het pad van zelfliefde helpt jou om jouw frequentie snel te verhogen door middel van mindset en meditatie. Geluk, vrede, liefde, gezondheid, geld en alle overvloed is voor jou als jij het werk wil doen. Met dit handige stappenplan verander jij jouw tekorten in no-time naar overvloed, want dat verdien jij! Het Pad van Zelfliefde is een pittig programma dat jou stap voor stap door middel van to the point oefeningen en video’s helpt om bewuster te leven en het…

  1.000 800 (incl. BTW)
 • Quantum Healing Valentijn. Vind de Liefde in jezelf terug.
  25 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  24

  In deze Valentijshealing leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  25 (incl. BTW)
 • 47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  23

  De Quantum Healing – Innerlijk Kind is een kort programma dat jou leert wat het Innerlijk Kind is en hoe jij jouw Innerlijk Kind kan helen. Jij ontvangt een diepgaande tijdloze Quantum Healing, een training en extra meditaties om jouw Innerlijk Kind te bevrijden van eeuwenlang trauma.

  47 (incl. BTW)