• In 30 dagen een nieuwe jij onder de kerstboom. Door middel van healing, mindset, oefeningen ga je aan de slag om jouw nieuwe ik te vinden en jouw dromen te manifesteren met gemak. Live challenge in 30 dagen #kerstmis
  497 (incl. BTW)
  4.7( 3 Reviews )
  26

  In 30 dagen of 30 lessen EN met een groep om jou te ondersteunen, helpen we jou met korte oefeningen om van jezelf een nieuwe ik te maken. Heb je hulp nodig om te manifesteren, om beter te ontvangen, om te veranderen? Heb je een schouder nodig om op te huilen en iemand die jou aanmoedigt? Dan is deze challenge voor jou. Samen zijn we sterker en helpen we elkaar transformeren naar een nieuwe ik, stap voor stap.

  497 (incl. BTW)
 • Introductie tot magie
  111 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  43

  Het webinar met een grote braindump over alles wat Magie wel en niet is. Wat is magie, wat is het niet? Wat is Witte en Zwarte Magie? Gebruiken we toverstokjes? Hoe is het zichtbaar in de wereld? En veel meer vragen die je hebt of niet wist dat je had over Magie.

  111 (incl. BTW)
 • Leren loslaten, hoe doe je dat? In die programma leer je alles loslaten zodat jij overvloedig kan leven
  97 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  70

  In een kort en to the point programma leer jij op vlak van energie EN gedachten, loslaten. Dit programma is voor jou als jij jezelf laat manipuleren, onderdrukken, als je leegloopt of als je graag alles controleert EN dat wil laten ophouden. Loslaten = ontvangen.

  97 (incl. BTW)
 • Handleiding voor de Rider Waite Tarot tot bewustzijn
  1.111 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  7

  Leer Tarot kaarten leggen met de Rider Waite Tarot Deck, zodat jij dieper inzicht hebt in jezelf en anderen dieper inzicht kan geven in hun leven. Na de cursus ben jij in staat om een volledige legging te doen, tegen betaling als jij dat wenst. De cursus leert jou bewustzijn aan, aan de hand van de kaarten, zodat jij door elke blokkade op jouw pad zelf door kan. Deze kaarten leren jou om bewuster te leven en ze helpen jou…

  1.111 (incl. BTW)
 • Healer mastermind
  7.500 (incl. BTW)
  5( 2 Reviews )
  13

  Wil jij een ander leven, maar weet je niet HOE? Heb je een stappenplan nodig dat echt werkt en dat resultaten levert, bijna instant? Ben jij bereid om te gaan waar anderen niet durven te gaan? Ben jij bereid om te doen wat moet, om jouw leven te kunnen helen? Dan is dit programma voor jou. Een all-in, diepgaand programma dat zowel spiritualiteit met mindset en Aardse dingen combineert, op een speelse, directe manier, to the point. Geen zever in…

  7.500 (incl. BTW)
 • Pad van Zelfliefde voor bewustzijn en persoonlijke groei
  1.997 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  51

  Het pad van zelfliefde leert jou om overvloedig en rijk te leven, vanuit een geheeld hart en denken. Je leert in handige en praktische stappen hoe ik en tientallen anderen hun leven hebben omgedraaid van (in mijn geval) doodziek, uitgeput, depressief, blut en slachtoffer – naar gezond, rijk, succesvol en overvloedig. Wat ik en al deze andere studenten kan doen, kan jij ook doen.

  1.997 (incl. BTW)
 • Valentijn healing met marieke bertens om de liefde voor jezelf terug te vinden.
  97 47 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  44

  In deze Liefde meditatie leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  97 47 (incl. BTW)
 • Ontdek en bevrijd jouw innerlijk kind door middel van oefeningen en meditatie
  97 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  38

  De Quantum Healing – Innerlijk Kind is een kort programma dat jou leert wat het Innerlijk Kind is en hoe jij jouw Innerlijk Kind kan helen. Jij ontvangt een diepgaande tijdloze Quantum Healing, een training en extra meditaties om jouw Innerlijk Kind te bevrijden van eeuwenlang trauma.

  97 (incl. BTW)