• Masterclass over tijd, door Marieke Bertens
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  17

  Wat is tijd en hoe kan je het meeste uit jouw tijd halen op de Aarde? We graven diep in metafysica, dimensies, 5D concepten en energie – op een zeer gemakkelijke en down-to-earth manier. (meer info? scroll naar onder)

  47 (incl. BTW)
 • Introductie tot magie
  111 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  50

  Het webinar met een grote braindump over alles wat Magie wel en niet is. Wat is magie, wat is het niet? Wat is Witte en Zwarte Magie? Gebruiken we toverstokjes? Hoe is het zichtbaar in de wereld? En veel meer vragen die je hebt of niet wist dat je had over Magie.

  111 (incl. BTW)
 • Leren loslaten, hoe doe je dat? In die programma leer je alles loslaten zodat jij overvloedig kan leven
  97 (incl. BTW)
  3.5( 2 Reviews )
  117

  Dit programma is voor jou als jij jezelf laat manipuleren, onderdrukken, als je leegloopt of als je graag alles controleert en dat wil laten ophouden. Of als je een lading trauma meedraagt waar je graag van af wil. Loslaten = ontvangen.

  97 (incl. BTW)
 • Hou van jezelf, aanvaard jezelf en geef jezelf het leven van jouw dromen, omdat het kan!
  2.000 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  76

  Het Pad van Zelfliefde leert jou om in jouw kracht te staan, jouw leven in eigen handen te nemen, vrij te zijn, elke dag jouw zin te doen en te kiezen voor geluk. Ben je jouw leven beu en wil je verandering? Dan is dit jouw pad om vandaag al verandering te zien. Jij mag alles hebben in jouw leven. Laat het gewoon toe en laat dat uitstelgedrag los. Vandaag is JOUW dag.

  2.000 (incl. BTW)
 • Valentijn healing met marieke bertens om de liefde voor jezelf terug te vinden.
  97 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  79

  In deze Liefde meditatie leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  97 (incl. BTW)
 • Ontdek en bevrijd jouw innerlijk kind door middel van oefeningen en meditatie
  97 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  63

  De Quantum Healing – Innerlijk Kind is een kort programma dat jou leert wat het Innerlijk Kind is en hoe jij jouw Innerlijk Kind kan helen. Jij ontvangt een diepgaande tijdloze Quantum Healing, een training en extra meditaties om jouw Innerlijk Kind te bevrijden van eeuwenlang trauma.

  97 (incl. BTW)