• Bewustzijns Bootcamp, een diepgaand en transformerend programma voor Alchemisten.
  1.444 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  8

  In het Bewustzijns Bootcamp bevrijd jij jouw Ziel vanuit AL jouw pijn, trauma en leugens. In 14 weken verander jij de verhalen die jij over jezelf vertelt en ontvang jij een compleet nieuwe werkelijkheid. Dit programma is voor DURVERS en DOENERS. Van alle programma’s is dit veruit het meest transformatieve en daar moet jij klaar voor zijn.

  1.444 (incl. BTW)
 • Quantum Tarot, Marieke Bertens. Leer op praktische wijze de beste tijdlijn selecteren en vol vertrouwen boodschappen channelen die tot actie aanzetten.
  700 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  1

  Leer zelf een Quantum Tarot Kaartlegging uit te voeren met jouw eigen kaarten. In deze cursus leer jij hoe de Tarot (Rider Waite) werkt vanuit Quantum perspectief en vanuit de Alchemie. Deze cursus legt de nadruk op Tarot kaarten gebruiken voor jezelf (en anderen) zodat jij inzicht ontvangt over jouw eigen pad, zodat jij sneller Verlichting bereikt. Deze cursus wijkt af van de ‘standaard’ kaartlegging.

  700 (incl. BTW)
 • Deze meditatie helpt jou om jouw realiteit onder ogen te komen en jouw Derde Oog te openen zodat jij stappen kan ondernemen om jouw leven te veranderen.
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  20

  Deze Quantum Healing helpt jou om het principe van Spiegels te begrijpen en toe te passen in jouw leven. Een diepgaande meditatie die jouw Derde Oog opent naar jezelf toe, zodat jij leert Zien (echt kijken) naar jouw leven en actie kan ondernemen om jouw realiteit te veranderen.

  47 (incl. BTW)
 • Pad van de Tweelingziel, een diepgaand programma dat vanuit de Alchemie antwoord geeft op de meest gestelde vragen.
  500 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  14

  In dit Pad geef ik antwoord op de meest gestelde vragen over de Tweelingziel. Ik heb zoveel Tweelingzielen mogen coachen en daaruit is dit programma ontstaan. We hebben samen de oplossingen gevonden voor vragen die telkens opnieuw terug kwamen. Heb jij een tweelingziel en wil jij innerlijke rust ervaren zodat de rollercoaster stopt? Dan is dit programma voor jou. (Dit programma geeft antwoord vanuit Alchemie en vanuit het principe van Spiegels, to the point en in your face)

  500 (incl. BTW)
 • Healer Mastermind, Marieke Bertens, licht-healing, voor volledige transformatie van jezelf.
  6.500 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  9

  In de Healer Mastermind leer jij jezelf helemaal en diepgaand helen, door middel van een pittig uitgestippeld pad. Dit is voor jou als jij kost wat kost WIL veranderen en het liever gisteren dan vandaag doet. Als jij bereid bent om jouw leven 100% om te draaien en te doen wat moet, dan is dit voor jou. Dit programma brengt jou waar anderen niet durven komen, zodat jij kan manifesteren wat anderen niet hebben. (voor durvers en niet voor watjes)

  6.500 (incl. BTW)
 • Leiding over jouw leven helpt jou om JOUW dromen te manifesteren in plaats van die van anderen. Schep het leven van jouw dromen.
  777 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  10

  In Leiding over jouw Leven leer jij leiding nemen over JOUW leven. Jij leert stap voor stap om jouw dromen te manifesteren en stappen te ondernemen om JOUW leven te leven (in plaats van dat van anderen). Als jij JOUW dromen wil waarmaken, in plaats van te bouwen aan de dromen van anderen, dan in dit programma voor jou.

  777 (incl. BTW)
 • Misbruik helen voor vrouwen, een programma om diep trauma van jouw kindertijd te helen door middel van quantum healing, inzicht en meditatie.
  1.000 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  12

  In deze Module: Misbruik Helen voor Goddelijke Vrouwen help ik jou jouw oeroude trauma van misbruik en onderdrukking helen. Door middel van 8 pittige Quantum Healing sessies en heel wat oefeningen en ondersteunende video’s ga jij zelf op pad om jouw trauma te doorwerken. Je haalt het stap voor stap naar boven en werkt er door op jouw tempo. Na afloop voel jij jou vrijer en groter. Het is een ui, dus herhaal zoveel je wil voor diepere resultaten.

  1.000 (incl. BTW)
 • Quantum Healing Bibliotheek, de plek om diepgaand te transformeren aan de hand van meditatie. Ziel, lichaam en denken helen.
  500 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  18

  In dit programma vind jij de meditaties van de Quantum Healing Kwartaal sessies van vorige reeksen. Deze sessies helpen jou om diepgaand te helen aan de hand van pittige meditaties die jou op een mooie Innerlijke Reis brengen. Deze sessies zijn transformerend en helpen jou los te laten van het oude en op te vullen met het nieuwe.

  500 (incl. BTW)
 • Lente Equinox healing 2021, vind de balans in jezelf
  100 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  19

  De Lente Equinox valt op 20 maart 2021 en is de dag dat licht en donker even lang duren. De dag en de nacht zijn even lang. In het Noordelijk Halfrond schakelen we over van Duisternis naar Licht, zowel in de natuur als in onszelf. Het is een dag van Innerlijke Balans, wanneer jij jouw Innerlijke Werk hebt gedaan en nu 2 seizoenen lang kan genieten van jouw harde werk. Deze healing + oefeningen helpen jou om de Balans in…

  100 (incl. BTW)
 • Transformeer jouw Energie, Denken en jouw Lichaam door Quantum Healing en de 7 Hermetische Principes
  777 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  13

  In het Pad van Transformatie vind jij jouw Innerlijke Kracht terug en breng jij jouw Innerlijke Man, Vrouw en Kind in balans door middel van transformerende Quantum Healings. Daarnaast ontvang jij een diepe duik in de 7 Hermetische Principes zodat jij Dualiteit en Alchemie in zijn essentie kan overstijgen. Transformatie van het Denken en jouw Energie in een tijdloos programma.

  777 (incl. BTW)
 • Leer bewust ondernemen vanuit mindset en magnetisme zodat jouw bedrijf voor jou werkt en overvloed creeert.
  1.000 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  13

  Leer bewust ondernemen vanuit mindset en magnetisme, zodat jouw bedrijf voor jou werkt en overvloed in jouw leven creëert. Ondernemen is gemakkelijk als jij begrijpt hoe jouw gedachten het bedrijf van jouw dromen kunnen manifesteren. Jouw bedrijf is jouw spiegel. Voel jezelf waardig en focus op de belangrijke dingen voor snelle groei.

  1.000 (incl. BTW)
 • Het pad van zelfliefde, licht healing, bewustzijn. Verhoog jouw bewustzijn door de liefde in jezelf te vinden en helemaal te leren stralen door meditatie, quantum healing en mindset.
  1.000 (incl. BTW)
  4.7( 3 Reviews )
  32

  Het pad van zelfliefde helpt jou om jouw frequentie snel te verhogen door middel van mindset en meditatie. Geluk, vrede, liefde, gezondheid, geld en alle overvloed is voor jou als jij het werk wil doen. Met dit handige stappenplan verander jij jouw tekorten in no-time naar overvloed, want dat verdien jij! Het Pad van Zelfliefde is een pittig programma dat jou stap voor stap door middel van to the point oefeningen en video’s helpt om bewuster te leven en het…

  1.000 (incl. BTW)