• In deze meditatie leer jij diepgaand los te laten, jezelf weer op te vullen en vooruit te komen in jouw leven. Een prachtige transformerende meditatie die het beste in jezelf naar boven haalt.
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  47

  Deze meditatie helpt jou om jouw oude leven los te laten, om jezelf te vergeven en om de mensen rondom jou te vergeven. Deze meditatie helpt jou om diep in jezelf jezelf te vinden, en om alle leugens, verhalen, meningen los te laten die jij over jezelf hebt en over anderen. Deze meditatie is tijdloos en kan jij elke dag van jouw leven herhalen voor diepgaande, transformerende resultaten.

  47 (incl. BTW)
 • Quantum Tarot, Marieke Bertens. Leer op praktische wijze de beste tijdlijn selecteren en vol vertrouwen boodschappen channelen die tot actie aanzetten.
  1.500 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  6

  Leer Tarot kaarten leggen met de Rider Waite Tarot Deck, zodat jij dieper inzicht hebt in jezelf en anderen dieper inzicht kan geven in hun leven. Na de cursus ben jij in staat om een volledige legging te doen, tegen betaling als jij dat wenst. De cursus leert jou bewustzijn aan, aan de hand van de kaarten, zodat jij door elke blokkade op jouw pad zelf door kan. Deze kaarten leren jou om bewuster te leven.

  1.500 (incl. BTW)
 • Deze meditatie helpt jou om jouw realiteit onder ogen te komen en jouw Derde Oog te openen zodat jij stappen kan ondernemen om jouw leven te veranderen.
  47 (incl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  25

  Deze Quantum Healing helpt jou om het principe van Spiegels te begrijpen en toe te passen in jouw leven. Een diepgaande meditatie die jouw Derde Oog opent naar jezelf toe, zodat jij leert Zien (echt kijken) naar jouw leven en actie kan ondernemen om jouw realiteit te veranderen. Je leert patronen zien, jouw Ui zien en de bouwplannen los te laten die jij leende van anderen.

  47 (incl. BTW)
 • Healer Mastermind, Marieke Bertens, licht-healing, voor volledige transformatie van jezelf.
  7.000 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  9

  De Healer Mastermind is het all-in programma, ontwikkeld voor Lichtwerkers, om hun Licht snel en krachtig te laten schijnen. De modules behandelen alle thema’s die Lichtwerkers moeten doorwerken, om zichzelf te bevrijden uit hun Hel en hun Missie te vinden EN te leven. Ben jij een Lichtwerker en wil jij een programma dat echt werkt, liever gisteren dan morgen? Ben jij bereid om te gaan waar anderen niet durven te gaan? Ben jij bereid om te doen wat moet, om…

  7.000 (incl. BTW)
 • Misbruik helen voor vrouwen, een programma om diep trauma van jouw kindertijd te helen door middel van quantum healing, inzicht en meditatie.
  1.000 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  13

  In deze Module: Misbruik Helen voor Goddelijke Vrouwen leer jij jouw oeroude trauma van misbruik en onderdrukking helen. Door middel van 8 pittige Quantum Healing sessies en heel wat oefeningen en ondersteunende video’s ga jij zelf op pad om jouw trauma te doorwerken. Je haalt het stap voor stap naar boven en werkt er door op jouw tempo. Na afloop voel jij jou vrijer en groter. Het is een ui, dus herhaal zoveel je wil voor diepere resultaten.

  1.000 (incl. BTW)
 • Het pad van zelfliefde, licht healing, bewustzijn. Verhoog jouw bewustzijn door de liefde in jezelf te vinden en helemaal te leren stralen door meditatie, quantum healing en mindset.
  2.000 1.500 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  43

  Geluk is een inside job. In het Pad van Zelfliefde leer jij zorgen voor jezelf zodat jij beter aantrekt, jij leert hoe je gelukkig kan zijn en jij leert hoe jij een beter leven opbouwt voor jezelf. Jij verdient een beter leven als jij jezelf dat gunt. Door middel van korte video’s neem ik jou stap voor stap bij de hand, zodat jij zelf kan bepalen wat geluk is voor jou.

  2.000 1.500 (incl. BTW)
 • Vind de liefde voor jezelf door deze meditatie liefde vaak te herhalen.
  25 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  30

  In deze Liefde meditatie leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  25 (incl. BTW)
 • Chakra Healing programma om diepgaand jouw Ziel in jouw lichaam binnen te laten en jouw leven te helen.
  1.000 (incl. BTW)
  5( 2 Reviews )
  15

  Heel diepgaand door middel van kennis, bewustzijn, healing, meditatie en diep inzicht, jouw 7 lichamelijk chakra’s. In deze module ga jij op innerlijke reis om jouw emoties, jouw gevoelens en jouw lichaam diepgaand te helen, door middel van prachtige Quantum Healings. Daardoor krijg jij meer helderheid in jouw leven en ben jij gelukkiger. Door middel van zeer gerichte oefeningen begrijp jij waarom jij jouw Chakra’s hebt geblokkeerd en leer jij deze zelf deblokkeren.

  1.000 (incl. BTW)
 • 47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  32

  De Quantum Healing – Innerlijk Kind is een kort programma dat jou leert wat het Innerlijk Kind is en hoe jij jouw Innerlijk Kind kan helen. Jij ontvangt een diepgaande tijdloze Quantum Healing, een training en extra meditaties om jouw Innerlijk Kind te bevrijden van eeuwenlang trauma.

  47 (incl. BTW)