• 23/7 dag buiten de tijd, Soesterberg, live healing event, Marieke Bertens
  77 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  124

  De opnames van de healing / bewustwordingsdag op 23/7/22 in de vliegbasis van Soesterberg, NL. Je wordt meegenomen in de energie en je kan de healingdag (opnieuw) ervaren wanneer je wil. Ongeveer 6 uur aan video materiaal + de meditaties in audio formaat.

  77 (incl. BTW)
 • Marieke Bertens Boek Waarom
  250 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  24

  Wees de eerste om het nieuwe boek: Waarom?! te lezen en geef feedback tijdens het schrijfproces om het boek nog meer wauwtastisch te maken! Elke week (ongeveer) krijg je 1 hoofdstuk in eerste schrijfversie, je kan feedback geven en vragen stellen en je krijgt extra aanvullingen op het boek. Je ontvangt een gehandtekende versie van het boek met persoonlijke boodschap als deze geprint is.

  250 (incl. BTW)
 • gratis programma: Geld mindset voor lichtwerkers. Heel jouw waardigheid en manifesteer alles dat je nodig hebt.
  GRATIS!
  3.7( 3 Reviews )
  408

  Dit programma leert jou om jouw geld mindset te herprogrammeren van armoede naar rijkdom, zowel financieel als op alle andere vlakken. Dit programma is gratis te volgen.

  GRATIS!
 • Leer hoe je bewust jouw geld laat groeien en financieel stabiel wordt door je geld mindset te trainen.
  997 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  24

  Leer jezelf de mindset aan van rijkdom. Wil je uit schulden? Wil je meer geld? Wil je financieel vrij zijn? Wil je altijd genoeg geld hebben? Jezelf altijd genoeg geld kunnen geven is een vorm van eigenliefde en dat verdien jij. Geld maakt niet gelukkig, maar een gebrek geeft zorgen. Wat als jij een stabiele mindset kan installeren zodat jij een rijk en overvloedig leven hebt?

  997 (incl. BTW)
 • In 30 dagen een nieuwe jij onder de kerstboom. Door middel van healing, mindset, oefeningen ga je aan de slag om jouw nieuwe ik te vinden en jouw dromen te manifesteren met gemak. Live challenge in 30 dagen #kerstmis
  777 (incl. BTW)
  4.8( 4 Reviews )
  40

  Nieuwe reeks start 21 september 2022 In 30 dagen of 30 lessen EN met een groep om jou te ondersteunen, helpen we jou met korte oefeningen om van jezelf een nieuwe ik te maken. Heb je hulp nodig om te manifesteren, om beter te ontvangen, om te veranderen? Heb je een schouder nodig om op te huilen en iemand die jou aanmoedigt? Dan is deze challenge voor jou. Samen zijn we sterker en helpen we elkaar transformeren naar een nieuwe…

  777 (incl. BTW)
 • Equinox en Zonnewende healing, marieke bertens
  197 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  95

  Equinoxen en zonnewendes zijn een poort naar verandering in jezelf. Deze meditaties en oefeningen helpen jou om diep te gronden en te verbinden in de nieuwe energie en de overschakeling van seizoenen vlot te laten verlopen, zodat je er meteen een lap op kan geven.

  197 (incl. BTW)
 • Leren loslaten, hoe doe je dat? In die programma leer je alles loslaten zodat jij overvloedig kan leven
  97 (incl. BTW)
  3.5( 2 Reviews )
  102

  Dit programma is voor jou als jij jezelf laat manipuleren, onderdrukken, als je leegloopt of als je graag alles controleert en dat wil laten ophouden. Of als je een lading trauma meedraagt waar je graag van af wil. Loslaten = ontvangen.

  97 (incl. BTW)
 • Healer Mastermind cursus, Marieke Bertens
  10.000 (incl. BTW)
  5( 2 Reviews )
  17

  Neem jij jezelf serieus en heb je hulp nodig om te groeien als Mens en jouw Ziel en Ego te verbinden met elkaar, zodat je jouw Zielsmissie kan leven? Marieke heeft heel haar bewustzijnsproces in 12 uitgebreide modules gedocumenteerd, die jou stap voor stap door de thema’s nemen. Simpele woorden, gemakkelijke oefeningen, prachtige meditaties en onmiddellijke, diepe resultaten. Een all-in, diepgaand programma dat zowel spiritualiteit met mindset en Aardse dingen combineert, op een speelse, directe manier, to the point. Geen…

  10.000 (incl. BTW)
 • Bewust ondernemen en een magneet voor klanten zijn.
  997 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  25

  Tikt het klokje 5 voor 12? Wat je doet is niet meer wat werkt en je moet het over een nieuwe boeg gooien? Leer bewust ondernemen vanuit mindset en magnetisme, zodat jouw bedrijf voor jou werkt en overvloed in jouw leven creëert. Ondernemen is gemakkelijk als jij begrijpt hoe jouw gedachten het bedrijf van jouw dromen kunnen manifesteren. Jouw bedrijf is jouw spiegel. Voel jezelf waardig en focus op de belangrijke dingen voor snelle groei.

  997 (incl. BTW)
 • Hou van jezelf, aanvaard jezelf en geef jezelf het leven van jouw dromen, omdat het kan!
  2.000 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  66

  Het Pad van Zelfliefde leert jou om in jouw kracht te staan, jouw leven in eigen handen te nemen, vrij te zijn, elke dag jouw zin te doen en te kiezen voor geluk. Ben je jouw leven beu en wil je verandering? Dan is dit jouw pad om vandaag al verandering te zien. Jij mag alles hebben in jouw leven. Laat het gewoon toe en laat dat uitstelgedrag los. Vandaag is JOUW dag.

  2.000 (incl. BTW)
 • Leeuwenpoort activatie, open en versterk jouw Zonnevlecht, door middel van meditatie - Marieke Bertens
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  94

  In dit korte programma open jij jouw Zonnevlecht met behulp van 6 krachtige diepgaande Quantum Healings (meditaties met een tikkeltje extra). De Zonnevlecht staat voor mannelijke daadkracht, manifestatie vanuit genoeg zijn, duidelijke grenzen zetten en jezelf veilig houden. Het is een pittig programma met prachtige krachtige energie die jou in een high brengt zodat jij alles kan manifesteren dat bij jou hoort.

  47 (incl. BTW)
 • Valentijn healing met marieke bertens om de liefde voor jezelf terug te vinden.
  97 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  69

  In deze Liefde meditatie leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  97 (incl. BTW)