• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Abonnement healing

Healing abonnementen zijn momenteel niet meer verkrijgbaar via deze website.

 

Je ontvangt elke zondagavond om 21 uur een volledige healingsessie in groep die jou liefdevol grond en verbind met jouw Ziel voor meer intuïtie, flow en het loslaten van alles waar je de voorbije week bent doorgewerkt.

Het healing abonnement samengevat:

:: elke zondag om 21u
:: 30 minuten (soms duurt deze tot 2 uur als je daar behoefte aan hebt, je voelt het vanzelf stoppen)
:: voor gronding en verbinding
:: bijzonder liefdevol, alsof je in een gouden bad vol liefde gaat zitten
:: 4 of 5 sessies per maand
:: de eerste sessie voor maar €7
:: maandelijks opzegbaar met 1 klik
:: er worden geen mails /berichten uitgestuurd, zet jouw klok en geniet

Het abonnement is enkel aan te schaffen met kredietkaart of paypal en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Je kan het abonnement zelf stopzetten wanneer je dat wenst met 1 klik.

Heb je geen paypal of kredietkaart, dan kan je met normale betaalmethoden de wekelijkse sessie aanschaffen via deze knop en maandelijks hernieuwen als je dat wenst:

Deze optie is geen abonnement en heeft geen proefsessie voor €7. Elke aankoop geeft recht op een healing op alle zondagen binnen de 30 dagen. Je dient zelf te vernieuwen met normale betaalmethoden zoals Ideal, Bancontact etc.

Extra opties voor wie wat extra energie kan gebruiken en graag voluit gaat in de healingsessies. Want, hoe meer je in jezelf investeert, hoe meer kracht en energie je ontvangt (en hoe langer de sessie doorwerkt).

Kies dit als je verder op jouw pad bent en extra ‘schwung’ kan gebruiken.

Deze optie is geen abonnement en heeft geen proefsessie voor €7. Elke aankoop geeft recht op een healing op alle zondagen binnen de 30 dagen. Je dient zelf te vernieuwen met normale betaalmethoden zoals Ideal, Bancontact etc.
Deze opties geven een dubbele (of meer) healing met meer power en kracht, voor degene die wat extra energie kunnen gebruiken.

Het healing abonnement in detail:

Elke healingsessie die wij aanbieden is heerlijk energetisch verfrissend en helpt jou om de voorbije week los te laten en de komende week met goede moed aan te gaan.

De extra kracht van deze sessies ligt in de groep. Iedereen die dit abonnement aanschaft heeft een intentie en legt deze in de groep. De energie werkt op alle intenties en jij krijgt dus ook healing op stukken waar jij zelf niet aan hebt gedacht, omdat de groep voor jou zorgt.

Alles wat je met meer dan 2 personen doet, wordt versterkt. De healing die doorstroomt is sterker in groep dan individueel.

En omdat je elke week een afspraak hebt met jouw Ziel, zal je merken dat je tussendoor energetisch ook heel erg geholpen wordt.

Je bouwt een vertrouwensband op met jouw medisch Team die elke week sterker wordt en dieper gaat. Ze kunnen jou elke week meer en meer helpen.

Je hoeft nergens in te loggen en we sturen ook geen bericht of mail uit. Je zet jouw klok en rond 21u, elke zondag, komt de ervaring vanzelf binnen, geleid door jouw Ziel.

Wat als het tijdstip niet lukt?

Tijd en ruimte bestaan niet en daardoor heb je best wat vrijheid in wanneer je deze healing ontvangt.

Woon je in een andere tijdzone, moet je werken, heb je familiale verplichtingen?

Geen probleem!

Het tijdstip is een richtlijn om de groep samen te brengen in een liefdevolle energie. Als je later of vroeger aan jouw sessie begint, dan krijg je eenzelfde ervaring als de anderen in de groep.

Je kan deze healing elke dag van de week ontvangen die jou best uitkomt (en het zal werken), maar hoe dichter bij het tijdstip, hoe beter. Binnen 24 uur voor of na het tijdstip geeft jou de beste ervaring omdat je dan de beste verbinding hebt met de anderen in de groep.

Wat moet ik doen om de healing te ontvangen?

Je kan de healing ontvangen op elke manier die best bij jou past. Jij kent jezelf namelijk het best.

Of volg deze richtlijn:

Enkele minuten voor het tijdstip kies je een rustige plek uit en ga je heerlijk zitten onder een dekentje of hoe jij jou ook comfortabel maakt.

Zorg dat je water bij de hand hebt, zakdoekjes en iets om te noteren (inspiratie kan namelijk opeens doorkomen en het is handig om alles bij de hand te hebben).

Misschien wil je in totale stilte zitten (aangeraden) of heb je graag een zacht muziekje op de achtergrond? Het voornaamste is dat het jou tot rust brengt, dan is het altijd goed.

Je merkt dat er een rust over jou komt, dat jouw benen zwaar worden, dat je moe wordt, weg zweeft of je zinkt weg in gedachten. Je kan ook heel emotioneel worden en beginnen huilen, je kan lichamelijke ongemakken ondervinden of in slaap vallen.

Of er gebeurt helemaal niets en je voelt misschien frustratie en irritatie.

Hoe jij het ervaart is echt goed en het werkt altijd.

Iedereen ervaart deze healing namelijk anders en elke sessie is helemaal anders.

Wil niets, verlang niets en laat het moment op jou afkomen. Zo ontvang je altijd wat voor jou is, zonder dat jij de healing manipuleert.

Dit kan allemaal tijdens een sessie:

:: kies een rustige plek uit en geniet van jouw ik-momentje

:: neem een heerlijk bad

:: maak een wandeling

:: wees creatief (schilderen, knutselen, muziek maken, …)

:: kruip vroeg in je bed en val heerlijk in slaap

Na een tijdje heb je een favoriete manier om deze healing sessies te ontvangen en geniet je van jouw heerlijke zelfliefde tijd. Jouw eigen momentje dat helemaal ongestoord van jou is.

 

De detox sessie:

Af en toe (of misschien nooit) kan het voorvallen dat je een purge doormaakt omdat je super veel energetisch werk hebt verzet in de voorbije week.

Weet dat dit helemaal normaal is en bij het proces hoort. Een purge is een blijk van zelfliefde, dat er een zeer oude pijn uit jou mag komen en dan ben je er voor altijd van af. Wat een geschenk aan jezelf!

Een detox of purge kan vele vormen aannemen en ik raad jou aan om het simpelweg te aanvaarden en jezelf aan het moment over te geven.

:: braken, hevig rillen of erg zweten (blijf ademen en wees dankbaar dat het eindelijk uit jouw lichaam kan zodat jouw morgen lichter zal zijn)

:: een vol hoofd vol zorgen waar geen einde aan lijkt te komen, te veel gedachten (rustig ademen en al jouw gedachten zonder oordeel neerschrijven helpt heel erg)

:: hevige hoofdpijn (is een teken van herprogrammatie van jou onderbewuste en is een goed teken, veel water drinken en wat extra zout innemen kan de pijn verlichten, een braindumpsessie op papier kan ook wonderen verrichten)

:: hevige emoties (adem rustig en observeer alles, laat ze er zijn en schrijf ze eventueel van jou af – ook deze zullen overgaan als je ziet en er laat zijn)

Weet dat jouw Ziel jou enkel laat ervaren wat jij op dat moment nodig hebt EN aankan. Je zal nooit meer dan nodig doormaken en je zal nooit meer ontvangen dan goed is voor jou.

 

Er wordt uitzonderlijk goed voor jou gezorgd tijdens elke healingsessie en tussen sessies door. Daar mag je op vertrouwen.

Het abonnement is enkel aan te schaffen met kredietkaart of paypal en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Je kan het abonnement zelf stopzetten wanneer je dat wenst met 1 klik.

Algemene verkoopsvoorwaarden

:: Het abonnement loopt per maand en omvat 4 of 5 sessies (afhankelijk van het aantal zondagen in die periode).

:: Geen geld terug garantie. De eerste sessie kan je uitproberen voor €7.

:: Er wordt geen mail of bericht uitgestuurd voor aanvang. Zet jouw klok en geniet van de ervaring om 21u of wanneer het jou best uitkomt.

:: Ben je niet tevreden of heb je de healing niet meer nodig, dan kan je met 1 klik jouw abonnement opzeggen in de bevestigingsmail met jouw order.

:: Wij zijn geen dokters en doen ook niet alsof. Heb je gezondheidsproblemen, contacteer dan altijd een medische professional.

:: Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat er tijdens en na een sessie gebeurt of de resultaten die je ervaart. Elke persoon is anders en resultaten kunnen variëren.

:: Er is geen coaching of ondersteuning inbegrepen in de dienst.

:: Heb je vragen, problemen of heb je hulp nodig om jouw abonnement op te starten of te stoppen? Mail dan ons team op hallo@bewustzijnsschool.be of beantwoord een mail.

top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos