• filosofisch vragenuurtje met Marieke Bertens
  400 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )

  5 x 2u Vraag mij alles over alles (via Zoom) In kleine groep filosoferen we over het leven en krijg je antwoorden op al jouw vragen. Alle onderwerpen zijn welkom en je krijgt een volledig antwoord. Je kan zelf vragen stellen of luisteren naar de gesprekken met anderen. Deze sessies boosten jouw groei met informatie die jij op dat moment nodig hebt.

  400 (incl. BTW)
 • Marieke Bertens Boek Waarom
  250 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  23

  Wees de eerste om het nieuwe boek: Waarom?! te lezen en geef feedback tijdens het schrijfproces om het boek nog meer wauwtastisch te maken! Elke week (ongeveer) krijg je 1 hoofdstuk in eerste schrijfversie, je kan feedback geven en vragen stellen en je krijgt extra aanvullingen op het boek. Je ontvangt een gehandtekende versie van het boek met persoonlijke boodschap als deze geprint is.

  250 (incl. BTW)
 • 19 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  7

  700 Affirmaties om jouw werkelijkheid op zijn kop te zetten en het leven te leiden dat jij wil. De teugels weer in handen nemen en doen wat jij hier komt doen. 700 Affirmaties om jou te laten leven vanuit totale overvloed, jouw weerstand wegnemen en jou overgeven aan jezelf. Armen openen en ontvangen wat van jou is.

  19 (incl. BTW)
 • 19 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  11

  E-boek met meer dan 100 dagboekvragen om jou te helpen met graven in jouw onbewuste en zo antwoord te krijgen op jouw vragen, en inzicht in jouw blokkades. Inclusief 2 methodes om te graven in jezelf.

  19 (incl. BTW)
 • GRATIS!
  5( 2 Reviews )
  244

  Dit programma leert jou om jouw geld mindset te herprogrammeren van armoede naar rijkdom, zowel financieel als op alle andere vlakken. Dit programma is gratis te volgen.

  GRATIS!
 • Leer hoe je bewust jouw geld laat groeien en financieel stabiel wordt door je geld mindset te trainen.
  997 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  19

  Leer jezelf de mindset aan van rijkdom. Wil je uit schulden? Wil je meer geld? Wil je financieel vrij zijn? Wil je altijd genoeg geld hebben? Jezelf altijd genoeg geld kunnen geven is een vorm van eigenliefde en dat verdien jij. Geld maakt niet gelukkig, maar een gebrek geeft zorgen. Wat als jij een stabiele mindset kan installeren zodat jij een rijk en overvloedig leven hebt?

  997 (incl. BTW)
 • In 30 dagen een nieuwe jij onder de kerstboom. Door middel van healing, mindset, oefeningen ga je aan de slag om jouw nieuwe ik te vinden en jouw dromen te manifesteren met gemak. Live challenge in 30 dagen #kerstmis
  497 (incl. BTW)
  4.8( 4 Reviews )
  35

  In 30 dagen of 30 lessen EN met een groep om jou te ondersteunen, helpen we jou met korte oefeningen om van jezelf een nieuwe ik te maken. Heb je hulp nodig om te manifesteren, om beter te ontvangen, om te veranderen? Heb je een schouder nodig om op te huilen en iemand die jou aanmoedigt? Dan is deze challenge voor jou. Samen zijn we sterker en helpen we elkaar transformeren naar een nieuwe ik, stap voor stap.

  497 (incl. BTW)
 • Zonnewende en equinox healing om het beste uit de energetische shifts te halen bij de overschakeling van een nieuw seizoen.
  197 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  76

  Equinoxen en zonnewendes zijn een poort naar verandering in jezelf. Deze meditaties en oefeningen helpen jou om diep te gronden en te verbinden in de nieuwe energie en de overschakeling van seizoenen vlot te laten verlopen, zodat je er meteen een lap op kan geven.

  197 (incl. BTW)
 • Leren loslaten, hoe doe je dat? In die programma leer je alles loslaten zodat jij overvloedig kan leven
  97 (incl. BTW)
  2( 1 Reviews )
  85

  Dit programma is voor jou als jij jezelf laat manipuleren, onderdrukken, als je leegloopt of als je graag alles controleert en dat wil laten ophouden. Of als je een lading trauma meedraagt waar je graag van af wil. Loslaten = ontvangen.

  97 (incl. BTW)
 • Deze meditatie helpt jou om jouw realiteit onder ogen te komen en jouw Derde Oog te openen zodat jij stappen kan ondernemen om jouw leven te veranderen.
  97 (incl. BTW)
  4.5( 2 Reviews )
  48

  Deze Quantum Healing helpt jou om het principe van Spiegels te begrijpen en toe te passen in jouw leven. Een diepgaande meditatie die jouw Derde Oog opent naar jezelf toe, zodat jij leert Zien (echt kijken) naar jouw leven en actie kan ondernemen om jouw realiteit te veranderen. Je leert patronen zien, jouw Ui zien en de bouwplannen los te laten die jij leende van anderen.

  97 (incl. BTW)
 • Bewust ondernemen en een magneet voor klanten zijn.
  997 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  21

  Tikt het klokje 5 voor 12? Wat je doet is niet meer wat werkt en je moet het over een nieuwe boeg gooien? Leer bewust ondernemen vanuit mindset en magnetisme, zodat jouw bedrijf voor jou werkt en overvloed in jouw leven creëert. Ondernemen is gemakkelijk als jij begrijpt hoe jouw gedachten het bedrijf van jouw dromen kunnen manifesteren. Jouw bedrijf is jouw spiegel. Voel jezelf waardig en focus op de belangrijke dingen voor snelle groei.

  997 (incl. BTW)
 • Pad van Zelfliefde voor bewustzijn en persoonlijke groei
  1.997 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  57

  Het Pad van Zelfliefde leert jou om in jouw kracht te staan, jouw leven in eigen handen te nemen, vrij te zijn, elke dag jouw zin te doen en te kiezen voor geluk. Ben je jouw leven beu en wil je verandering? Dan is dit jouw pad om vandaag al verandering te zien. Jij mag alles hebben in jouw leven. Laat het gewoon toe.

  1.997 (incl. BTW)