• Magie, een introductie tot witte magie op hedendaagse wijze.
  111 25 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  22

  Het webinar met een grote braindump over alles wat Magie wel en niet is. Wat is magie, wat is het niet? Wat is Witte en Zwarte Magie? Gebruiken we toverstokjes? Hoe is het zichtbaar in de wereld? En veel meer vragen die je hebt of niet wist dat je had over Magie.

  111 25 (incl. BTW)
 • In deze meditatie leer jij diepgaand los te laten, jezelf weer op te vullen en vooruit te komen in jouw leven. Een prachtige transformerende meditatie die het beste in jezelf naar boven haalt.
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  48

  Deze meditatie helpt jou om jouw oude leven los te laten, om jezelf te vergeven en om de mensen rondom jou te vergeven. Deze meditatie helpt jou om diep in jezelf jezelf te vinden, en om alle leugens, verhalen, meningen los te laten die jij over jezelf hebt en over anderen. Deze meditatie is tijdloos en kan jij elke dag van jouw leven herhalen voor diepgaande, transformerende resultaten.

  47 (incl. BTW)
 • Quantum Tarot, Marieke Bertens. Leer op praktische wijze de beste tijdlijn selecteren en vol vertrouwen boodschappen channelen die tot actie aanzetten.
  1.500 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  6

  Leer Tarot kaarten leggen met de Rider Waite Tarot Deck, zodat jij dieper inzicht hebt in jezelf en anderen dieper inzicht kan geven in hun leven. Na de cursus ben jij in staat om een volledige legging te doen, tegen betaling als jij dat wenst. De cursus leert jou bewustzijn aan, aan de hand van de kaarten, zodat jij door elke blokkade op jouw pad zelf door kan. Deze kaarten leren jou om bewuster te leven.

  1.500 (incl. BTW)
 • Deze meditatie helpt jou om jouw realiteit onder ogen te komen en jouw Derde Oog te openen zodat jij stappen kan ondernemen om jouw leven te veranderen.
  47 (incl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  27

  Deze Quantum Healing helpt jou om het principe van Spiegels te begrijpen en toe te passen in jouw leven. Een diepgaande meditatie die jouw Derde Oog opent naar jezelf toe, zodat jij leert Zien (echt kijken) naar jouw leven en actie kan ondernemen om jouw realiteit te veranderen. Je leert patronen zien, jouw Ui zien en de bouwplannen los te laten die jij leende van anderen.

  47 (incl. BTW)
 • Healer Mastermind, Marieke Bertens, licht-healing, voor volledige transformatie van jezelf.
  7.000 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  9

  De Healer Mastermind is het all-in programma, ontwikkeld voor Lichtwerkers, om hun Licht snel en krachtig te laten schijnen. De modules behandelen alle thema’s die Lichtwerkers moeten doorwerken, om zichzelf te bevrijden uit hun Hel en hun Missie te vinden EN te leven. Ben jij een Lichtwerker en wil jij een programma dat echt werkt, liever gisteren dan morgen? Ben jij bereid om te gaan waar anderen niet durven te gaan? Ben jij bereid om te doen wat moet, om…

  7.000 (incl. BTW)
 • Leiding over jouw leven helpt jou om JOUW dromen te manifesteren in plaats van die van anderen. Schep het leven van jouw dromen.
  777 444 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  19

  In Leiding over jouw Leven leer jij leiding nemen over JOUW leven. Jij leert stap voor stap om jouw dromen te manifesteren en stappen te ondernemen om JOUW leven te leven (in plaats van dat van anderen). Als jij JOUW dromen wil waarmaken, in plaats van te bouwen aan de dromen van anderen, dan in dit programma voor jou.

  777 444 (incl. BTW)
 • Quantum Healing Bibliotheek, de plek om diepgaand te transformeren aan de hand van meditatie. Ziel, lichaam en denken helen.
  500 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  18

  Behoefte aan een meditatie programma dat jou helpt om jouw Innerlijk Werk super snel te doen? Dan is dit voor jou. In reeksen van telkens 7 geleide meditatie / healings, neem ik jou bij de hand om diepe stukken in jezelf te vinden (uit dit en vorige levens), zodat jij deze kan begrijpen en kan loslaten. Diepgaand en transformerend.

  500 (incl. BTW)
 • Transformeer jouw Energie, Denken en jouw Lichaam door Quantum Healing en de 7 Hermetische Principes
  777 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  14

  In het Pad van Transformatie vind jij jouw Innerlijke Kracht terug en breng jij jouw Innerlijke Man, Vrouw en Kind in balans door middel van transformerende Quantum Healings. Daarnaast ontvang jij een diepe duik in de 7 Hermetische Principes zodat jij Dualiteit en Alchemie in zijn essentie kan overstijgen. Transformatie van het Denken en jouw Energie in een tijdloos programma.

  777 (incl. BTW)
 • Het pad van zelfliefde, licht healing, bewustzijn. Verhoog jouw bewustzijn door de liefde in jezelf te vinden en helemaal te leren stralen door meditatie, quantum healing en mindset.
  2.000 1.500 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  43

  Het Pad van Zelfliefde is jouw GIDS om jouw innerlijk werk te doen. Door een HELDER stappenplan leer jij alles wat nodig is om jouw leven om te draaien naar beter. Het is een praktische cursus die jou stap voor stap bij de hand neemt. Verlang jij naar huis, dan kan jij thuis komen IN JEZELF. Laat jou bij de hand nemen en laat ons jou een ander PERSPECTIEF bieden op jouw huidige leven, zodat jij gemakkelijker kan veranderen. Want…

  2.000 1.500 (incl. BTW)
 • Quantum Healing Leeuwenpoort 2020, zet jouw Zonnevlecht open en vind de kracht in jezelf terug.
  97 77 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  35

  In dit korte programma open jij jouw Zonnevlecht met behulp van 6 krachtige diepgaande Quantum Healings (meditaties met een tikkeltje extra). De Zonnevlecht staat voor mannelijke daadkracht, manifestatie vanuit genoeg zijn, duidelijke grenzen zetten en jezelf veilig houden. Het is een pittig programma met prachtige krachtige energie die jou in een high brengt zodat jij alles kan manifesteren dat bij jou hoort.

  97 77 (incl. BTW)
 • Vind de liefde voor jezelf door deze meditatie liefde vaak te herhalen.
  25 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  33

  In deze Liefde meditatie leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  25 (incl. BTW)
 • Chakra Healing programma om diepgaand jouw Ziel in jouw lichaam binnen te laten en jouw leven te helen.
  1.000 (incl. BTW)
  5( 2 Reviews )
  15

  Heel diepgaand door middel van kennis, bewustzijn, healing, meditatie en diep inzicht, jouw 7 lichamelijk chakra’s. In deze module ga jij op innerlijke reis om jouw emoties, jouw gevoelens en jouw lichaam diepgaand te helen, door middel van prachtige Quantum Healings. Daardoor krijg jij meer helderheid in jouw leven en ben jij gelukkiger. Door middel van zeer gerichte oefeningen begrijp jij waarom jij jouw Chakra’s hebt geblokkeerd en leer jij deze zelf deblokkeren.

  1.000 (incl. BTW)