• Verbind jouw Ziel met jouw Ego en kom tot innerlijke Unie en een diepere liefde voor jezelf.
  97 55 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  38

  De Herfst Equinox is de dag dat Licht en Donker in Balans zijn. We ronden een heftige periode van Licht af (en innerlijk werk) en gaan weer manifesteren in 3D. Doe mee met de Quantum Healing en veranker die Balans in jezelf, waardoor jij dieper gegrond bent en beter kan manifesteren vanuit overgave.

  97 55 (incl. BTW)
 • Magie, een introductie tot witte magie op hedendaagse wijze.
  111 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  38

  Het webinar met een grote braindump over alles wat Magie wel en niet is. Wat is magie, wat is het niet? Wat is Witte en Zwarte Magie? Gebruiken we toverstokjes? Hoe is het zichtbaar in de wereld? En veel meer vragen die je hebt of niet wist dat je had over Magie.

  111 (incl. BTW)
 • In deze meditatie leer jij diepgaand los te laten, jezelf weer op te vullen en vooruit te komen in jouw leven. Een prachtige transformerende meditatie die het beste in jezelf naar boven haalt.
  47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  62

  Deze meditatie helpt jou om jouw oude leven los te laten, om jezelf te vergeven en om de mensen rondom jou te vergeven. Deze meditatie helpt jou om diep in jezelf jezelf te vinden, en om alle leugens, verhalen, meningen los te laten die jij over jezelf hebt en over anderen. Deze meditatie is tijdloos en kan jij elke dag van jouw leven herhalen voor diepgaande, transformerende resultaten.

  47 (incl. BTW)
 • Deze meditatie helpt jou om jouw realiteit onder ogen te komen en jouw Derde Oog te openen zodat jij stappen kan ondernemen om jouw leven te veranderen.
  47 (incl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  37

  Deze Quantum Healing helpt jou om het principe van Spiegels te begrijpen en toe te passen in jouw leven. Een diepgaande meditatie die jouw Derde Oog opent naar jezelf toe, zodat jij leert Zien (echt kijken) naar jouw leven en actie kan ondernemen om jouw realiteit te veranderen. Je leert patronen zien, jouw Ui zien en de bouwplannen los te laten die jij leende van anderen.

  47 (incl. BTW)
 • Healer Mastermind, Marieke Bertens, licht-healing, voor volledige transformatie van jezelf.
  7.000 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  11

  De Healer Mastermind is het all-in programma, ontwikkeld voor Lichtwerkers, om hun Licht snel en krachtig te laten schijnen. De modules behandelen alle thema’s die Lichtwerkers moeten doorwerken, om zichzelf te bevrijden uit hun Hel en hun Missie te vinden EN te leven. Ben jij een Lichtwerker en wil jij een programma dat echt werkt, liever gisteren dan morgen? Ben jij bereid om te gaan waar anderen niet durven te gaan? Ben jij bereid om te doen wat moet, om…

  7.000 (incl. BTW)
 • Quantum Healing Bibliotheek, de plek om diepgaand te transformeren aan de hand van meditatie. Ziel, lichaam en denken helen.
  500 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  20

  Behoefte aan een meditatie programma dat jou helpt om jouw Innerlijk Werk super snel te doen? Dan is dit voor jou. In reeksen van telkens 7 geleide meditatie / healings, neem ik jou bij de hand om diepe stukken in jezelf te vinden (uit dit en vorige levens), zodat jij deze kan begrijpen en kan loslaten. Diepgaand en transformerend.

  500 (incl. BTW)
 • Het pad van zelfliefde, licht healing, bewustzijn. Verhoog jouw bewustzijn door de liefde in jezelf te vinden en helemaal te leren stralen door meditatie, quantum healing en mindset.
  2.000 (incl. BTW)
  4.8( 5 Reviews )
  47

  Een praktische to-the-point cursus die jou helpt om jouw verleden los te laten en jouw toekomst te manifesteren, door van jezelf te houden. Wie van zichzelf houdt, omarmt verandering en kan daardoor de tijd versnellen. Als jij een gids nodig hebt die jou toont (door ervaring) hoe jij jouw leven in eigen handen kan nemen, zodat jij jouw toekomst kan manifesteren, dan is het Pad van Zelfliefde voor jou.

  2.000 (incl. BTW)
 • Diepgaand de Poorten van jouw Hart openen voor jezelf en groots manifesteren.
  97 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  43

  Door middel van Quantum Healing (diepgaande meditaties) de Poorten van jouw Hart openen voor jezelf zodat jij meer en beter kan manifesteren. Zie jouw eigen waarde, zie de Rijkdom IN jezelf en breng die naar buiten zodat jij krachtig schijnt een een Ware Magneet bent voor Geluk, Liefde, Rijkdom en alles wat jij maar wil.

  97 (incl. BTW)
 • Vind de liefde voor jezelf door deze meditatie liefde vaak te herhalen.
  25 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  39

  In deze Liefde meditatie leer jij om goed te zorgen voor jezelf en de Liefde voor jezelf (terug) te vinden. Want het draait om houden van jezelf. Je ontvangt een diepgaande Quantum Healing (meditatie) en een training om alles in te leiden. De vraag en antwoord sessie na de healing is ook bijgevoegd. Houden van jezelf is waar het om draait. Als jij van jezelf houdt, dan zullen anderen ook van jou houden. Want iedereen is jouw spiegel.

  25 (incl. BTW)
 • 47 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  35

  De Quantum Healing – Innerlijk Kind is een kort programma dat jou leert wat het Innerlijk Kind is en hoe jij jouw Innerlijk Kind kan helen. Jij ontvangt een diepgaande tijdloze Quantum Healing, een training en extra meditaties om jouw Innerlijk Kind te bevrijden van eeuwenlang trauma.

  47 (incl. BTW)