• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

30 Dagen challenge – Nieuwe ik!

Nieuwe reeks start op 14 februari 2024
(en Marieke doet persoonlijk ook mee, dus je kan haar proces volgen)

Het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven, is dat van verandering. Want verandering brengt dromen waar en zorgt ervoor dat jij jouw ambities kan bereiken.

Nu we een transformerend jaar achter de rug hebben, is het tijd om in die nieuwe dimensie ook aan het werk te gaan en het beste uit jezelf halen. Want energie ontvangen is de eerste stap, en nu moet je die energie uitpakken en een plaats geven in jouw leven.

In deze challenge ga je aan de slag met 1 doel (want je moet je focussen). Dat ene doel kan vanalles zijn, van €1 tot een miljoen, van liefde, betere gezondheid, meer energie, uit schulden, eindelijk die relatie verlaten, die promotie vragen, jouw eerste klant, …

Wat het ook is, het IS mogelijk en dit stappenplan helpt jou en neemt jou bij de hand om door te zetten wanneer het moeilijk is. Want het is voor iedereen op een moment moeilijk, precies op het moment dat de verandering zichtbaar zal zijn.

In deze challenge gaan we LIVE in groep (in een facebookgroep – niet verplicht) aan de slag om samen onze doelen te realiseren. Door jouw proces te delen in de groep, kan ik jou bijsturen.

 

Wat krijg je in de challenge:

 • Een online programma met theorie, netjes gebundeld in tekst en video (zodat je eindeloos het proces kan herhalen) en met de oefeningen die bij die dag horen
 • 7 meditaties / healing sessies om jou te ondersteunen (in video en audio)
 • Ook na de challenge blijf je toegang hebben tot de cursus zodat je kan herhalen.
 • Een facebookgroep: verbind met gelijkgestemden en vind steun bij elkaar
 • Ondersteuning van jouw proces in de facebookgroep door Marieke en haar Team
 • Je kan op jouw eigen tempo werken, alle lessen zijn op dag 1 al beschikbaar zodat je meteen aan de slag kan. En je kan herhalen zo veel je wil!

 

 

 

En dan, Marieke als coach. Niets is raar, maar echt niets en dat maakt het zo geweldig. Gewoon je ding kunnen zeggen zonder beoordeeld te worden. En dan nog eens oplossingen krijgen, begrijpen vanwaar het komt EN direct aan de slag kunnen met wat je geleerd hebt. 😱 Het zorgde ervoor dat ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak was en snelle resultaten haalde. Ego heeft geen kans en excuses worden snel doorprikt, zo gingen we altijd snel naar de essentie. Na de sessie kreeg ik ook altijd een energiestoot. Super veel zin en helemaal gemotiveerd om er in te vliegen. Ik had nieuwe hoop en zag nieuwe mogelijkheden! Yes yes, ik zou het zo opnieuw doen. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn leven veranderd heeft en de start is geweest van een compleet nieuw en vooral beter leven. Dus een super dikke merci Marieke!

Emma

 

 

 

Praktische informatie:

Je kan eindeloos herhalen en elke keer dieper en dieper gaan, zodat jij vandaag jouw nieuwe leven schept.

De facebookgroep is open, ook buiten de live challenges. Dus je kan nu al verbinden met gelijkgestemden en elkaar helpen om door te breken.

 

 • De challenge start op 14/2 en duurt 30 dagen
 • Hoewel het de bedoeling is dat je elke dag 1 les uitvoert, heb je vanaf het begin al toegang tot alle lessen zodat je op jouw eigen tempo kan werken
 • Je kan dus nu meteen aan de slag of wachten op de gezamenlijke start.
 • Je hebt elke dag ongeveer 1 uur nodig om alle oefeningen uit te voeren.
 • Het is de bedoeling dat je de antwoorden op de lessen in de facebookgroep plaatst in jouw eigen topic, zodat we jou kunnen ondersteunen in jouw proces en zodat iedereen inzichten ontvangt van elkaar voor een dieper proces (dat is het meest waardevolle stuk!)
 • Je kan de challenge heel het jaar door op eigen initiatief herhalen, of met anderen uit de groep.
 • Marieke en Team ondersteunen jou door feedback te geven in de groep.

 

Je ontvangt dus 2 dingen:

 1. Een online programma dat je eindeloos kan herhalen elke keer jij een nieuw doel zet voor jezelf
 2. Een private facebookgroep met gelijkgestemden om steun en kracht bij te vinden (en troost)

 

Deze challenge is voor jou als:

Het maakt niet uit waar jij vandaag op jouw pad bent, alles wat we willen manifesteren volgt hetzelfde stappenplan. Dit gaat om JOU, niet om de anderen.

Vergelijk jou niet met de andere deelnemers, maar kies voor jezelf. Ik leer ook van elke deelnemer, van elk gesprek en zelfs elke coachingsessie die ik doe. De anderen kunnen als voorbeeld dienen, zodat je een pad hebt om te volgen en de moed vindt in jezelf om ook door te zetten.

 • Je wil veranderen
 • Je begrijpt dat verandering offers vergt, jouw oude leven moet je loslaten.
 • Je bent open over jouw proces en je wil het delen
 • Je wil leren van anderen
 • Je staat open voor een nieuw leven, ook als je bang bent

 

Als je jouw realiteit wil veranderen, dan moet jij jezelf veranderen, want jouw zichtbare wereld is een reflectie van jouw onzichtbare wereld (hoe je denkt over jezelf).

Samen kunnen we grootse dingen bereiken en ik hoop dat jij de moed en de liefde vindt in jezelf om een nieuwe jij onder jouw kerstboom te leggen. Want dat verdien jij.

Het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven, is het geschenk van verandering.

 

 

 

Veel gestelde vragen

Is er een betaalplan?

Je kan in schijven betalen via overschrijving. Tijdens de kortingsperiode 4 x €210 en daarna 5 x €210
Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be met jouw factuurgegevens.

 

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt toegang tot het programma en de facebookgroep en toekomstige challenges, zolang deze verkocht worden. Je kan de challenge op eigen houtje herhalen of met mensen uit de groep.

De groep blijft bestaan en kan een grote hulp zijn om op terug te vallen, ook na de challenge. Het grootste obstakel dat ik blijf horen (en dat ik ook heb) is onbegrip van de omgeving tijdens veranderingen en er na. Je ontgroeit jouw omgeving en wat steun is altijd meegenomen. Je moet het niet alleen doen, praat erover in de groep zodat je jou gesteund voelt en kan blijven doorzetten.

Elke keer jij een nieuw doel hebt in jouw leven, kan je door de stappen gaan op eigen houtje of vragen aan anderen in de groep of iemand de challenge opnieuw meedoet met jou. Daar ben jij vrij in.

 

Ik heb geen facebook, wat nu?

Een onderdeel van deze challenge is de verbondenheid met anderen zodat je er steun kan uithalen en zodat je kan gecoacht worden. Je kan een gratis facebookprofiel aanmaken voor deze groep en verder met facebook niets doen. Je bent niet verplicht om vrienden te hebben of in groepen te gaan.

Niet iedereen doet mee in de groep, en dat is oké. Het is jouw proces en jij kiest hoe je het doet.

 

Moet ik mijn proces echt delen?

Nee, dat moet niet. Je kan stukken delen, alles of helemaal niets. Dat is een keuze die je moet maken voor jezelf. Hoe opener jij bent, hoe beter we jou kunnen helpen met doorbreken.

De reden waarom ik vraag om open te zijn is dit:

 • Jouw antwoorden delen met anderen geeft jou een doorbraak, je stopt met jezelf te verstoppen voor jezelf
 • Je leert omgaan met de mening van anderen en je zal positief verrast zijn
 • Als jij open deelt, dan leer je meer van de openheid van anderen
 • Ik vind het ook niet tof om mijn diepste schaamte te delen met anderen, maar daar moet je precies door. Je moet open zijn over jezelf om te kunnen helen en doe het liefst in een veilige groep waar anderen jou begrijpen.
 • Je zal merken dat er mensen zijn die jou steunen en je zal heel veel liefde leren ontvangen door jezelf te openen voor anderen die het goed menen met jou.
 • En ik kan jou bijsturen waar nodig, zodat je sneller door die blokkade(s) komt

 

Zal ik mijn doel bereiken?

Daar kan ik geen antwoord op geven, want alles hangt af van enkele factoren:

 1. Het doel zelf (€5 manifesteren of een gouden medaille op de Olympische Spelen is een heel groot verschil – hoe groter het doel, hoe meer jij moet veranderen)
 2. Jij (Hoe snel ga jij, hoe grondig maak jij jouw oefeningen, doe je jouw oefeningen elke dag, loop je weg van jezelf of zet je door?)

 

ALS je doorzet, zal je merken dat je DICHTER bij jouw doel komt. Sommigen zullen 10 doelen bereiken, anderen 1, anderen die het halfweg opgeven misschien geen. Waar je eindigt is aan jou. Het plan werkt en de healingen zorgen gegarandeerd voor doorbraken. Maar jouw doel echt bereiken, dat kan ik niet beloven omdat ik jouw doel niet ken en ik ken jou niet persoonlijk. Die inschatting moet je zelf maken.

Het plan is getest en werkt voor wie doorzet en het werk doet.

 

Hoe werkt healing?

Healing is een geleide visualisatie, waarbij je door jouw blokkades wordt gebabbeld op een liefdevolle manier. Healing maakt energetische blokkades vrij in jouw lichaam, waardoor jouw lichaam zichzelf kan herstellen op termijn (soms snel, soms wat trager – afhankelijk van de persoon).

Healing is een ondersteuning en tegelijk een fundament van snelle transformatie.

Ik raad sterk aan om de healing sessies meerdere keren te herhalen tot je ze BENT. Healing sessies zijn jouw Hogere Ik die naar jou toe komt om met jou samen te smelten, dus hoe meer je ze doet, hoe sneller je vooruit gaat in jouw leven.

Healing in combinatie met de oefeningen zal een grooooote doorbraak geven in jouw leven, ALS jij ervoor openstaat.

 

Algemene voorwaarden:

Marieke en haar Team zijn geen dokters, artsen, therapeuten of iets dergelijks en ze beweren dat ook niet te zijn. Alle producten en diensten die worden aangeboden zijn zelf ontwikkeld en steunen op praktische ervaring.

Wij geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financiële gevolgen van welke aard ook.

Bewustzijnsschool  /BENUW BV en Marieke Bertens zijn niet verantwoordelijk voor positieve en/of negatieve resultaten, wij bieden een stappenplan dat bewezen is dat werkt en wat de klant daarmee doet is zijn/haar verantwoordelijkheid. Resultaten en reviews die hier worden geplaatst zijn a-typisch en wij garanderen geen resultaten van welke aard ook (iedereen is anders).

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de keuzes die de student maakt naar aanleiding van de lessen. Alle keuzes die een student maakt in zijn/haar leven zijn op eigen verantwoordelijkheid.

DIGITAAL product, er wordt niets opgestuurd. Alles is in deze online school te vinden.

48 uur geld terug garantie. Toch niets voor jou? Mail ons binnen 48 uur en we geven jouw geld terug.

Wie betaalt via een betaalplan, heeft een betaalverplichting van het gehele bedrag. Wettelijke interesten worden gevorderd en deurwaarders worden indien nodig ingeschakeld, op kosten van de klant.

Heb je nog vragen? Wij helpen jou graag via hallo@bewustzijnsschool.be

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Inhoud van de cursus

Voorbereiding
Welkom & praktische informatie 00:15:00
Zoom link + facebook 00:00:00
Voorbereiding 01:00:00
Jouw eerste doorbraak 01:00:00
De tracker 01:00:00
Voorbereidende Meditatie 01:00:00
Deel 1
Dag 1 – Jouw doel? (14/02) 01:00:00
Dag 2 – Jouw doel (2) 01:00:00
Dag 3 – Jouw doel (3) 01:00:00
Dag 4 – Reflectie 01:00:00
Healing 1 01:00:00
Deel 2
Dag 5 – Visualisatie (18/02) 01:00:00
Dag 6 – Jouw Toekomstige Ik 01:00:00
Dag 7 – Tijd voor Actie 01:00:00
Dag 8 – Reflectie 01:00:00
Healing 2 01:00:00
Deel 3
Dag 9 – Emoties helen (22/2) 01:00:00
Dag 10 – Hou van jezelf 01:00:00
Dag 11 – Je mag alles hebben 01:00:00
Dag 12 – Reflectie 01:00:00
Healing 3 01:00:00
Deel 4
Dag 13 – Visionboard (26/02) 01:00:00
Dag 14 – De goedkeuring van een ander 01:00:00
Dag 15 – Wie ben jij? 01:00:00
Dag 16 – Reflectie 01:00:00
Healing 4 – Universele Verbinding 01:00:00
Deel 5
Dag 17 – Onwaardigheid helen (1/03) 01:00:00
Dag 18 – De achterdeur 01:00:00
Dag 19 – Opvullen met tederheid 01:00:00
Dag 20 – Reflectie 01:00:00
Healing 5 – Het Universum houdt van jou 01:00:00
Deel 6
Dag 21 – Applaus (05/03) 01:00:00
Dag 22 – Slachtofferschap 01:00:00
Dag 23 – Schaamte 01:00:00
Dag 24 – Reflectie 01:00:00
Healing 6 01:00:00
Deel 7
Dag 25 – Karma Kuisen (09/03) 01:00:00
Dag 26 – Losbreken van de Maatschappij 01:00:00
Dag 27 – Het Domino Effect 01:00:00
Dag 28 – Reflectie 01:00:00
Healing 7 – Innerlijk kind bevrijden 01:00:00
Dag 29 – De Finish 01:00:00
Dag 30 – En nu wat? 01:00:00
Groepscoaching reeks 2
Groepscoaching 1 01:00:00
Groepscoaching 2 00:00:00
Groepscoaching 3 00:00:00
Groepscoaching 4 00:00:00
Groepscoaching 5 02:00:00
Groepscoaching reeks 3
Zoom 1 02:00:00
Zoom 2 – Over manifesteren + 2 audio’s 02:00:00
Zoom 3 – Hier en nu + meditatie 02:00:00
Zoom 4 – Overgave en loslaten 02:00:00
Groepsessies reeks 4 (2023)
Zoom 1 – Geef jouw Ziel ruimte 00:00:00
Zoom 2 – Aanvaard wat is 00:00:00
Zoom 3 – Oerpijn separatie helen 00:00:00
Zoom 4 – Overgave vs controle 00:00:00

Reviews

4.8

4.8
4 beoordelingen
 • 5 Sterren3
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. innerlijke vrijheid

  4

  In 30 dgn heb ik mijn innerlijke vrijheid en de regie over mijn eigen leven terug gekregen. 30 dagen die me weer terug brachten tot mijn ware zelf. Niet meer leven vanuit angst maar vanuit vrijheid. Met behulp van de oefeningen en de feedback van Marieke pelde ik elke dag een laagje van mijn muur af. Ben tegen vaste patronen aan gelopen en tot inzichten gekomen. Het koste me een hoop tranen, maar na 30 dagen lach ik van oor tot oor. Dankjewel Marieke. Het is me elke traan waard geweest. Marian

 2. 30 dagen Challenge - Nieuwe Ik

  5

  Heeft het gewerkt? Ben ik een nieuwe Ik? O ja! Zeker wel! Ik ga NOOIT meer naar dat persoontje dat ik vorige maand nog was.
  Samen met de ondersteuning van Marieke, door verschillende blokkades kunnen breken, zodat er plaats vrij kon komen voor andere en betere manifestaties.
  In het begin een doel hebben om naartoe te werken (ik heb 3 doelen behaald) en daarna tot het besef komen dat deze doelen eigenlijk niet echt de doelen waren die ik nodig had (van mezelf houden, liefde kunnen krijgen en geven). Met de challenge die je over en over kunt blijven doen, kan ik elke keer een nieuw doel nemen, klein of groot, het stappenplan doorlopen, het werk doen…
  Raad ik het anderen aan om deze challenge te proberen? Ja! De challenge is FANTASTISCH!
  Maar enkel als je bereid bent om diep te graven….
  Want het was moeilijk, confronterend, emotioneel, lastig en pijnlijk.
  Maar het was zeker de moeite waard!
  Dank je wel Marieke!!!!! Vanuit het diepste van mijn hart!!!
  Ik heb te weinig woorden om mijn dankbaarheid uit te spreken… Je hebt me geholpen een volledig ander mens te worden! Een ander persoon die ik nu wél wil zijn.

 3. Mijn nieuwe ik

  5

  Deze challenge was zwaar en er kwamen heel wat traantjes aan te pas, maar het heeft van mezelf een ander mens gemaakt. Iemand die kan lachen en dansen en zingen. In het begin liep ik dikwijls tegen een muur op. De healings hebben mij het meeste geholpen om er door te breken. De grootste doorbraak was toen ik het gevoel had dat mijn schedel letterlijk openspleet. Met het water dat uit mijn hoofd stroomde hen ik die muur voelen breken. Ik voelde me bevrijd. Ik voel mij fantastisch. Een nieuwe ik. Bedankt Marieke door jou antwoorden en hulp ben ik er geraakt. Je bent een fantastische coach.

 4. 5

  Een tijdje geleden kwam Marieke op mijn pad. Ik begon haar te volgen en al snel werd mij duidelijk dat zij diegene was die ik nodig had om vooruit te komen. Toen viel mijn oog op de “30 dagen challenge” en ik voelde direct “yes! dit heb ik nodig!” Toen ik me had ingeschreven werd ik terug heel onzeker. Is dit nu echt wat ik nodig heb? Wat wil ik nu juist? En hoe moet ik in godsnaam daaraan beginnen??? Door gewoon eerlijk en open alles te brengen in de groep werd alles snel duidelijk. Marieke begeleidde mij op een eerlijke, respectvolle, klaar en duidelijke manier. De challenge en Marieke hebben mijn leven veranderd op de meest positieve manier. Ik ben haar daar eeuwig dankbaar voor! Zoveel inzichten gekregen en zoveel patronen doorbroken. Ik heb een nieuwe Ik gecreëerd! Ik had nooit gedacht dit allemaal te bereiken op deze korte tijd en ben enorm trots op mezelf! Als ik terug vastloop weet ik waar ik moet zijn! Marieke, dankjewel voor alles, je bent een prachtig mens en je hebt een heel speciaal plekje in mijn hart gekregen 🙏❤

Volg deze cursus

997 (incl. BTW)Meer informatie

 • 997 (incl. BTW)
 • 56 lessen
 • 2 dagen, 4 uren
60 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos