• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Wees de eerste om het nieuwe boek: Waarom te lezen en geef feedback tijdens het schrijfproces om het boek nog meer wauwtastisch te maken!

 

(lees vooral het stukje: Hoe werkt het onderaan!)

 

Elke week (ongeveer) krijg je 1 hoofdstuk in eerste schrijfversie (dat is een versie met spelfouten enzo nog in) VANAF 1 MEI 2022

 • Elke week (ongeveer) ontvang je 1 hoofdstuk in pdf
 • Je kan persoonlijk feedback geven, vragen stellen en ik antwoord op alles ter verduidelijking (in het programma en/of de facebookgroep)
 • Bij elk hoofdstuk voeg ik een video om mijn innerlijk werk uit te leggen dat voorafging aan het hoofdstuk (rauw, puur, persoonlijk en diep) en ik zet er extra oefeningen bij die jou helpen om die stukken in jezelf op te lossen (deze extra info staat niet in het boek)
 • Via Zoom 4 x sparren in groep over het boek, met healings en alles wat we nodig hebben om de boodschap in ons DNA te downloaden (extra zooms als alle hoofdstukken geschreven zijn)
 • Een gehandtekend gedrukt exemplaar bij jou in de brievenbus
 • Een persoonlijke boodschap bij jouw gedrukt exemplaar

 

Dit boek gaat over het ontmantelen van de Matrix van binnenuit. Het maakt korte metten met 3D en herprogrammeert jouw denken naar 5D, door de leugens van de maatschappij te benoemen en een alternatief aan te bieden.

Dit boek helpt de 5D vorm te geven, door de Duisternis te benoemen. Het is een boek vol dualiteit.

Dit is een boek voor empaten, de misfits, de weirdo’s, de dromers en visionairs. Een boek vol hoop, vol Duisternis en Licht, sterke to-the-point taal en heerlijk confronterend.

 

Waarom, het Woord dat de Matrix doet barsten, van binnenuit.

Dat is de titel en ondertitel.

 

Het is een boek voor bewuste mensen met hoge frequentie, voor wakkere mensen die een keer goed willen lachen met de wereld, met de absurditeit van de maatschappij en tegelijk diep willen graven in hun onbewuste en de leugens die nog geprogrammeerd zijn in jezelf.

 

Want ‘waarom’ is het woord dat iedereen ontwijkt, dat afgeleerd is in de kindertijd en tegelijk het meest magische woord ooit is, dat alles kan laten manifesteren als je het goed gebruikt.

 

Het boek confronteert, laat dat duidelijk zijn.
Het boek laat ook niets van de Matrix, of maatschappij, heel.
Het boek is hilarisch als je een hoog bewustzijn hebt.
Het boek is uitermate helend.

Het boek leert jou de kracht van ‘Waarom’, het duivelse (lol) woord waar iedereen bang van heeft en liefst van al uit de weg gaat. En laten we het Licht van het ‘Waarom’ gebruiken als krachtmiddel om van deze wereld een betere plek te maken.

Waarom brengt jou waar anderen niet durven komen.
Waarom is voor durvers die oneindig van zichzelf houden.

 

Het is een boek over Jij’s en papegaaien, waarin een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen Jij en hen. En door dat onderscheid te maken, wordt duidelijk hoe we allemaal 1 zijn. De kracht en magie van dualiteit.

 

OPGELET!

Het boek bevat sterke woorden, pittige recht-door-zee taal en is niet mals, wel correct (vind ik).
Het boek is gechanneld en tot nu toe heeft het een zeer helend effect op mij gehad, juist door de pittigheid en de ‘zo is het en pas je nu maar aan’ taal.
Het boek is geschreven om zwaar te triggeren en is gericht om de Duisternis te verbannen uit jezelf, door jou een ander perspectief op het leven te geven.

Dit boek is NIET voor intellectuelen, want met die mensen wordt korte metten gemaakt. Eigenlijk wordt alles en iedereen die deel uitmaakt van de maatschappij en deze verdedigd, ontleed (dat is een net woord).

 

Voor jou?

Als je goed wil lachen met de absurditeit van de maatschappij, dan is dit voor jou.
Als je vindt dat de maatschappij goed bezig is, dan wil je dit boek NIET lezen (daar moet je mij in vertrouwen).
Als je een imago en papieren belangrijker vindt dan een liefdevol hart, dan is dit boek echt, echt, ECHT NIET voor jou.

Spiegels was voor velen al confronterend. Wel, dit is een paar niveau’s hoger, afhankelijk van de mindset die je hebt en de programma’s / patronen die je blijft verdedigen in jezelf.

 

GELD TERUG GARANTIE

Omdat het boek nogal anders is dan Spiegels, geef ik iedereen de kans om tot 5 dagen na uitgave van het eerste hoofdstuk (t.e.m. 5 mei 2022) het geld terug te vragen, als je merkt dat dit boek echt niets voor jou is. Een simpel mailtje is voldoende, een reden hoeft niet.

 

Hoe werkt het?

In het programma ontvang je ongeveer elke week 1 hoofdstuk of deel van het boek in pdf dat je in het programma kan downloaden en lezen.

Het is de eerste versie van het hoofdstuk dat gechanneld is, en hier zullen spelfouten en dergelijke nog inzitten (waarschijnlijk). Het kan ook zijn dat het hoofdstuk later (deels) wordt herschreven of aangevuld met de feedback die ik ontvang. Deze herwerkte versie is niet inbegrepen.

Het boek wordt origineel in het Engels geschreven.
Ik begrijp dat niet iedereen Engels kan, dus gebruik ik Google Translate (en wat persoonlijke correcties) om het hoofdstuk te vertalen naar het Nederlands. Die vertaling kan je ook vinden in het programma als pdf om te downloaden. (de vertaling zal niet perfect zijn, maar wel begrijpbaar)

Je kan onder de les met het hoofdstuk jouw vragen stellen en feedback geven (hier in het programma).

Je kan in de facebookgroep feedback delen over het hoofdstuk.

Je kan deelnemen aan Zoom sessies in groep om over het boek te praten.
Dit is inclusief healings om de informatie van het boek dieper te laten landen in jezelf.

Als het boek geprint is, krijg je een geprint boek met handtekening en gepersonaliseerde boodschap van mij, toegestuurd naar jou thuis. (in Nederlands of Engels, zoals je wil)

 

Wat ik niet weet:

Ik weet niet hoeveel hoofdstukken het zullen zijn, of hoe dik het boek wordt.
Ik weet niet wanneer het boek geprint zal zijn.
Ik weet niet wanneer het laatste hoofdstuk geschreven zal worden.

Ik veronderstel dat ik eind augustus het boek af zal hebben en alle hoofdstukken met de deelnemers zal hebben gedeeld. Maar dat staat niet vast, alles is mogelijk.

 

En dan nog dit.

Het is vanzelfsprekend dat alles wat gedeeld wordt over het boek INTELLECTUELE EIGENDOM IS VAN MARIEKE BERTENS.

Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur (en die krijg je niet). Ook niet mini stukjes, quotes of memes. Je mag binnen de fbgroep praten over het boek, maar buiten de boekenclub niet.

Wie een deel of alles van dit werk verspreid buiten de boekenclub, krijgt:

1 een uitnodiging voor de rechtbank in de brievenbus
2 mijn energie op bezoek

 

Wie inschrijft in deze boekenclub, doet dit met positieve, liefdevolle en oprechte intentie.
Ik heb jou er graag bij als je dit met goede intenties doet. En wie dat niet doet, die weet ook duidelijk wat er zal komen, kwestie van helderheid te scheppen voor iedereen. Want dat mag.

Ja, er is een hoofdstuk over grenzen zetten. 🙂

 

Wel.. Dat was het.
Wat denk je? Is het voor jou?

I’ll see you on the inside beautiful Soul.

xxx

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Inhoud van de cursus

Start hier – Welkoooooomm!! 00:05:00
Zoom sessies Data 00:00:00
Hoofdstuk 1 – Toen ik stopte met vragen stellen 02:00:00
Hoofdstuk 2 – Pay Attention 01:00:00
Hoofdstuk 3 – Woorden 00:00:00
Hoofdstuk 4 – Dromen 02:00:00
Hoofstuk 5 – Vertrouwen (nieuw!) 00:00:00
Hoofdstuk 6 – Tijd (nieuw) 00:00:00
Hoofdstuk 7 – Muren en grenzen 00:00:00
Live sessies
Sessie 1 02:00:00
Sessie 2 02:00:00
Sessie 3 00:00:00
Sessie 4 00:00:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Waarom?! Hierom :-)

  5

  Een review voor wat nog niet af is? Waarom ook niet 😉
  Mijn hart maakte een sprongetje toen ik las wat er mag volgen in de boekenclub. Dat er betaald kan worden om een review te geven, is in mijn ogen zuiver en puur. Van zo dichtbij een tot stand komen mogen zien en voelen, is onbetaalbaar. In dit programma stappen is voor mij echt een cadeau. Het eerste hoofdstuk was voor mij direct een warme arm om mijn innerlijke kind. Een stukje troost die ik ook in mijn zijn van nu kan voelen. En ook mag voelen 🙂

Volg deze cursus

250 (incl. BTW)Meer informatie

 • 250 (incl. BTW)
 • 13 lessen
 • 9 uren, 5 minuten
24 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos