• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Deblokkeer al jouw Chakra’s in 9 weken door krachtige meditaties en oefeningen om Verlichting te bereiken.

(klik hier voor het betaalplan)

Chakra’s zijn jouw energie punten in jouw lichaam die zich uitlijnen met jouw ruggengraat. Deze energie punten dienen open te staan om jouw energie mooi te laten stromen, eindeloos. Een open energie geeft jou een overvloedig leven vol mogelijkheden, prachtige kansen en een gemakkelijk leven.

Als jij leeft in tekorten (op welk vlak ook), dan zijn er 1 of meerdere Chakra’s geblokkeerd. Zet ze open, het is zo simpel. Het is slechts een keuze om te maken.

Als jouw Chakra’s geblokkeerd zijn dan is jouw leven moeilijker, beangstigend en onvoorspelbaar. Als ze open zijn, dan is jouw leven gemakkelijk, vol liefde, vol geluk, vol avontuur, vol rijkdom, vol overvloed, vol alles-wat-jij-wil. Als jouw energie rijkelijk stroomt DOOR jou, dan is het Universum jouw ideale buddy.

 

In ons lichaam hebben we 7 Chakra punten.

Het Wortel Chakra

Het Wortel Chakra staat voor de veiligheid in jezelf. Voel jij jou veilig? Voel jij jou gesteund door het Universum? Heb jij voldoende geld, voeding en een warm dak boven jouw hoofd?
Geld is goed, een warm huis hebben is goed en biologisch eten is goed. Jij mag alles ontvangen wat jij nodig hebt om te leven, omdat jij belangrijk bent.

Het Sacraal Chakra

Het Sacraal Chakra staat voor geborgenheid. Je mag gevoelens tonen, je mag creatief zijn, je mag dromen en deze leven. Je mag een speels, vrolijk kind zijn dat geniet van haar leven met volle teugen. Je mag veiligheid voelen, sterk in jouw schoenen staan en de mooiste wonderen van het leven manifesteren omdat jij dat verdient.

De Zonnevlecht

De Zonnevlecht staat voor jouw Innerlijke Krachtcentrale. Als een krachtige Zon schijn jij jouw Liefde over de Wereld. Jij bent altijd vol energie, vol daden en jij zet prachtige grenzen vanuit Liefde voor jezelf. Jij kan de wereld aan en jouw leven is gemakkelijk. De Zonnevlecht bevat de mannelijke energie die vecht als het moet en doet wat moet gedaan worden.

Het Hart Chakra

Het Hart Chakra staat voor de Liefde voor jezelf. Zet jouw Hart wagenwijd open en kijk naar wie jij ECHT bent diep vanbinnen. Jij bent Rijk, jij bent Liefde, jij bent gelukkig, jij bent in balans, jij bent gezond, jij bent ALLES. Durf van jezelf houden. Hou van jezelf en wees een krachtige Magneet die alles manifesteert door er simpelweg aan te denken.

Het Keel Chakra

Het Keel Chakra staat voor het spreken van jouw Waarheid. Als jouw Hart meer en meer opengaat, kan jij meer en meer spreken over wat er IN jouw Hart zit. Jij spreekt meer en meer jouw eigen Waarheid en jij laat de leugens van anderen los. Jouw Keel Chakra heelt als jij kiest voor jezelf vanuit Liefde, Kracht, Veiligheid en Geborgenheid. Omdat jij dat waard bent.

Het Derde Oog

Het Derde Oog staat voor veel meer dan Helder Zien. Het Derde Oog is een ontwikkeling van alle 6 zintuigen die helemaal samenwerken. Jij Ziet de Waarheid in jezelf en jij leeft deze. Je pikt energie op van anderen en jij volgt jouw gevoel meer en meer. Ook jouw Ziel kan meer directer communiceren door middel van een gesprek in jouw hoofd. Een geheeld Derde Oog helpt jou om nog beter te manifesteren door middel van begrip en jouw Waarheid beter te zien.

En het Kruin Chakra

Het Kruin Chakra vormt de brug tussen de Aarde (de geziene wereld) en het Universum (de ongeziene wereld). Staat jouw Kruin open, dan is het zoveel gemakkelijker om te downloaden, te channelen en te communiceren met het Universum. Alles wat jij kan dromen, kan jij leven.

Wanneer alle Chakra’s openstaan

Als al jouw Chakra’s openstaan, dan is jouw leven gemakkelijk. Want jij omarmt dan de sterktes van elk Chakra, het is van jou.

 

Manifestatie werkt zo:

Jij droomt een idee (Kruin Chakra) en jij bekijkt of jij dat wel kan. De droom krijgt vorm in jouw hoofd (Derde Oog) en jij vindt een mogelijkheid. Jij maakt van jouw droom een doel en jij kiest om dat doel uit te voeren. Daarna ga jij jouw doel omzetten in een actieplan en dat plan moet jij uitspreken (Keel Chakra). Jij vertelt jezelf dat jij dit kan, dat jij waardevol genoeg bent en dat het mogelijk is.

Jouw droom passeert dan jouw Hart Chakra waar jij bepaalt met elke cel van jouw lichaam dat jij dit echt echt echt kan, dat jij waardevol genoeg bent, dat jij hebt wat er nodig is om dat doel succesvol te laten slagen en jij pept jezelf op. Jouw Magneet gaat aan en jij manifesteert kansen om te groeien en het doel te bereiken.

Jouw Zonnevlecht helpt jou om jouw doel te bereiken. De bovenste 4 Chakra’s hebben jou geholpen om het doel te visualiseren en om jou te overtuigen dat jij dit doel kan bereiken. En nu is het tijd om jouw plan uit te voeren. Jij geeft energie aan dit plan en jij onderneemt de eerste stappen.

In jouw Sacraal Chakra vind jij jouw Innerlijke Kind dat de wonderen van de wereld ziet, speels en vrolijk is en een Scheppend Wonder is. Jouw project krijgt helemaal vorm in jouw Sacraal Chakra (de baarmoeder) en is bijna klaar om geboren te worden.

Uiteindelijk komt jouw manifestatie tot zijn recht door middel van een geboorte (Wortel Chakra). Opeens heb jij het resultaat en is jouw doel bereikt. Het was gemakkelijk en jij zorgde daar voor. Fantastisch!

Dat is hoe manifestatie werkt. Dat is wat er nodig is om door te breken. Dit is de reden waarom jouw Chakra’s moeten open zijn.

We helen de Chakra’s van onder naar boven, maar manifestatie werkt van boven naar onder.

Chakra Healing Programma

In 9 weken help ik jou al jouw lichamelijke Chakra punten te openen. 2 Meditaties per Chakra die super diepgaand is en extra mindset training om het openen te ondersteunen. Want als jij begrijpt WAAROM jouw Chakra is geblokkeerd, kan jij het gemakkelijker openen.

 

Het is een proces van loslaten, vergeven, geloven in jezelf en doorzetten. Hou van jezelf om al jouw Chakra’s te openen en de pijn los te laten.

 

Meditatie heeft mijn leven gered en daarna heeft het mij geholpen om mijn missie te leven. Door meditatie heb ik alles wat mij in de weg staat, losgelaten. En dat kan jij ook.

Ik ben een expert healer en ik train andere Lichtwerkers om hun trauma, pijn, angst en woede los te laten, voornamelijk door meditatie. Deze meditaties zijn heel diepgaand en dragen veel kracht. 9 weken is al wat jij nodig hebt om diepgaand te helen.

 

Chakra Healing Programma

Alles op een rijtje over het programma (per Chakra):
 • 20 krachtige Quantum Healing sessies
 • in totaal meer dan 30 uur video materiaal
 • 1 diepgaande transformerende training PER Chakra
 • ondersteunende oefeningen om het openen te versnellen
 • met levenslang toegang tot alle sessies en opnames

Je ontvangt 20 diepgaande healing sessies voor €50 per sessie. En je kan deze sessies zoveel herhalen als jij maar wil. (1 keer of 100 keer, jij kiest)

€50 per volwaardige diepe transformerede healingsessie voor een compleet nieuw leven in 9 weken.

 

Dit programma is voor jou als:

 • jij hongerig bent voor verandering.
 • jij gelooft in jezelf en jouw mogelijkheden.
 • jij doorzet, ongeacht wat het leven jou brengt.
 • jij een beter leven voor jezelf wil manifesteren.
 • jij meer in contact wil zijn met jouw Ware Ik (Ziel).

 

Dit programma is niet voor iedereen. Het heelt jou diep, haalt jouw wonden van het verleden open en zorgt ervoor dat (als jij jouw Ziel vertrouwt) jij overvloed krijgt.

Het diepgaand openen van Chakra’s kan pijnlijk zijn. Jij moet het echt willen, jij moet die doorbraak willen, dat resultaat willen halen. Jij mag niet opgeven maar jij moet doorzetten.

Het programma is heel intensief en helpt jou al jouw Chakra’s 1 voor 1 te deblokkeren. Als er een doorbraak is, dan is die er wel voor altijd.

Heb jij de moed om diep in jouw energie te graven en alles uit jouw verleden en vorige levens los te laten?

Het Chakra Healing programma heelt jou diepgaand

Wat er ook speelt in jouw leven, je moet jouw energie losmaken. Het is de enige weg.

 

Jouw coach Marieke Bertens.

Marieke Bertens is Quantum Healer. Zij specialiseerde in diepgaande en snelle transformatie door beide werelden (Mindset en Energie) te combineren. Marieke heeft dit pad van snelle ontwaking en bewustwording zelf doorlopen, waardoor zij haar diepgaande kennis met kleine simpele stappen aan jou kan aanleren.

Zij heeft haar depressieve, zieke, uitgeputte lichaam getransformeerd in een lichaam vol energie en leeft nu een leven van overvloed. Ontwaken hoeft niet pijnlijk te zijn of traag te zijn. Zij helpt jou door de zure appel te bijten en met Liefde voor jezelf de transformatie te ondergaan.

Marieke haar missie is jou jouw Denken en Energie te helpen helen, zodat jij niet meer hoeft te lijden, maar jouw missie kan neerzetten vanuit Liefde en leven vanuit totale Overvloed.

 

Veel gestelde vragen:

Kan ik in schijven betalen?

Ja! Er is een betaalplan, klik hier.

Word ik hierdoor een beter Lichtwerker?

Hoe meer jij jezelf heelt, hoe meer jij anderen ook kan helen. Het begint bij jou.

Dit programma zet jouw energie open en zorgt ervoor dat jouw energie stroomt en in beweging blijft. Het helpt om beter te healen.

Het programma zal een verbetering van jouw helende gaven betekenen.

Heb jij nog vragen? Mail mij. Ik denk graag met jou mee.

hallo@bewustzijnsschool.be

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Je hebt onmiddellijk toegang tot het programma.
Betaling geeft levenslang en onbeperkt toegang tot het programma.
Ik kan wettelijk geen resultaten garanderen. Ik ben geen dokter.
Als jij het werk NIET doet, heb jij geen resultaat.
Toch niet wat je ervan verwacht? Mail ons binnen 48 u en krijg je geld terug.

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Welkom & Informatie 00:15:00
Reeks 1
Voorbereiding Chakra Healing 02:00:00
Wortel Chakra 04:00:00
Sacraal Chakra 03:00:00
Bonus Innerlijk Kind QH 02:00:00
Zonnevlecht 03:00:00
Hart Chakra 03:00:00
Keel Chakra 03:00:00
Derde Oog 03:00:00
Kruin Chakra 03:00:00
Afronding 01:00:00
Reeks 2
Voorbereiding 01:00:00
Wortel Chakra 01:00:00
Sacraal Chakra 01:00:00
Zonnevlecht 01:00:00
Hart Chakra 01:00:00
Keel Chakra 01:00:00
Derde Oog 01:00:00
Kruin Chakra 01:00:00
Afronding 01:00:00

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Prachtig programma om te groeien

  5

  Wat een prachtig programma! Ik volg Marieke al een tijdje en een klein jaar ben ik bezig met enkele cursussen mee te nemen van haar. Voor mij heeft Marieke een hele aangename stem waardoor ik zeker kan meegaan in het programma waardoor ik echt kan visualiseren, de quantum healings brengen mij verder bij mn gehele proces, diepgaand vol emoties die aanwezig zijn waarvan ik zelfs niet wist. Zeer leuk dat je de rest van uw leven het programma kan herdoen. Het programma is zeker aan te raden en echt wel voor mensen die doorzetten. Ik ben alvast een favoriet van Marieke. Dankjewel om mij verder te helpen in uw programma’s x

 2. geweldig en krachtig programma van healing

  5

  Ik ben heel blij dat ik dit programma live heb mogen meemaken en mogen doorlopen.
  Het is een heel krachtig en diepgaand programma want ik ben lagen tegengekomen waarvan ik niet wist dat ze bestonden laat staan dat ik ze heb mogen zien en opnieuw mogen doorlopen en healen. Elke keer ben ik dieper gegaan en daardoor sneller kunnen groeien naar een hoger bewustzijn. Onbeschrijfelijk en raad het iedereen die dieper in zichzelf wil graven en healen. Fantastisch en levensveranderend.

Koop deze cursus

997 (incl. BTW)Meer informatie

 • 997 (incl. BTW)
 • 20 lessen
 • 1 dag, 12 uren
24 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos