• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Maandagochtend spraken we af aan het strand in Portugal voor een babbel en een wandeling. Ik wist dat het een bijzondere ontmoeting zou zijn, want ik had het gevoel dat ik hem al eeuwen kende, maar een lange tijd niet meer had gezien.

Ik dacht dat ik een oude Zielsvriend zou ontmoeten en we zouden een leuke tijd samen hebben. Maar het werd iets helemaal anders.

Toen ik hem zag verdween de wereld, onze armen gingen open en we knuffelden voor een half uur op het strand naast het water. Alles ging vanzelf, alsof we elkaar al eeuwen kenden.

De babbels waren perfect, de knuffels waren zacht en intens, de wandeling was bijzonder en het klikte op alle vlakken. Het was gemakkelijk.

Na enkele uren beseften we beiden: dit is Liefde in zijn puurste vorm.

Hij is alles waar ik bang van was. Ik deed moeite om hem weg te duwen, bang om mij over te geven aan hem, aan het moment en aan goddelijke liefde. Het zou pijn gaan doen.

En als vanzelf smolten al mijn muren uur na uur weg en hadden we de beste week van ons leven. We mochten op alle vlakken diepe intimiteit ervaren op Zielsniveau, iets waar we beiden al lang naar verlangden.

Ik besefte dat de perfecte-man-voor-mij bestaat en dat alles waar ik van droomde, zich gemanifesteerd had. Hij checkte al mijn boxjes die volgens velen onmogelijk waren. En hij oversteeg mijn minimum met gemak.

De perfecte partner bestaat en je loopt hem of haar op een dag gewoon in de armen, net zoals ik het mocht doen. En het is zo gemakkelijk. Het is zo gemakkelijk, vredig, vanzelf, diep en intens en o zo liefdevol.

Een Zielsconnectie waar een Ego geen ruimte heeft, waar geen karma in de weg staat, waar geen muren of grenzen nodig zijn en waarin je je helemaal thuis voelt.

 

Goddelijke Liefde is:

:: gemakkelijk
:: eenvoudig
:: zielsverbinding
:: diep en intens
:: intuïtief en gaat vanzelf
:: je bent 100% jezelf in al jouw facetten
:: in vertrouwen
:: en veiligheid
:: aanvullend
:: opbouwend
:: …

Het is een diepe, mooie, gemakkelijke ervaring die jouw hart helemaal vervult en jou laat stralen als een prachtig licht, dansend op een duister toneel. Het gevoel dat de hemel bestaat hier op de Aarde.

Wat je ontvangt in deze cursus:

Ik heb Goddelijke Liefde ervaren, met volle overvloed op alle vlakken van mijn leven als gevolg.

In deze cursus ontvang je antwoord op veel gestelde vragen over Liefde (scroll omlaag voor het lessenpakket) en ontvang je de handleiding om ook deze vorm van Liefde te manifesteren in jouw leven.

Deze vorm van Liefde is beschikbaar voor iedereen die het werk ervoor wil doen. Wat je hiervoor moet doen, leer je in deze cursus.

:: Video lessen met samenvatting
:: Praktische oefeningen om meteen aan de slag te gaan
:: Meditaties in audio (en downloadbaar)

Zoals altijd ga ik all-in in deze cursus en hou ik geen informatie achter. Je krijgt antwoord op alle vragen zodat jij ook aan de slag kan om in sneltempo deze vorm van Liefde te manifesteren.

Relaties zijn gemakkelijk en gaan vanzelf. Karmische relaties zijn maar een fase die jou brengen naar deze gemakkelijke verbinding met jezelf en anderen.

Algemene voorwaarden

Alle verkopen zijn definitief, geen geld terug garantie (alles is onmiddellijk beschikbaar).
Digitaal product (er wordt niets bezorgd via de post)
Deze cursus is informatief en is geen garantie om goddelijke liefde te manifesteren. Resultaten zijn afhankelijk van het werk dat jij doet. Je dient jouw manier van leven aan te passen.
Reviews zijn studenten hun ervaring en kunnen afwijken van de norm, resultaten zijn a-typisch en wij beloven jou geen resultaten.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat jij met deze informatie doet. Gebruik altijd jouw gezond verstand en neem geen impulsieve besluiten. Raadpleeg altijd een professional als je twijfelt.

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Inhoud van de cursus

Goddelijke Liefde – Start hier 00:00:00
Cursus in opbouw 00:00:00

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

Volg deze cursus

111 (incl. BTW)Meer informatie

 • 111 (incl. BTW)
 • 2 lessen
 • VERLOPEN
cursisten volgen nu deze cursus
  top
  © 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos