• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Equinox en Zonnewende Meditaties voor ondersteuning tijdens de grootste energetische kantelmomenten in jouw jaar.

 

Bij aanschaf van de cursus kan je meteen aan de slag met de voorbereidende oefeningen en meditaties. Alles wat in de cursus staat is tijdloos en heelt jou vandaag al. Haal het maximum uit de zonnewendes en equinoxen door praktische oefeningen en tijdloze meditaties.

 

 • Rond 21 maart: Lente Equinox (de start van het energetische nieuwe jaar)
 • Rond 21 juni: Zomer Zonnewende (wanneer het Licht / de Ziel in jou op haar hoogtepunt staat)
 • Rond 21 september: Herfst Equinox (omschakeling naar Ego-werk)
 • Rond 21 december: Winter Zonnewende (het dieptepunt in jezelf bereiken en weer opstaan)

WAT?

4 x per jaar een opgenomen tijdeloze healing om het meeste uit de energie te halen van dat moment, telkens op de zonnewende of de equinox, voor maximale resultaten.

4 modules (1/ seizoen) met elk:

 • Meditatie in video en audio formaat
 • Voorbereidende oefeningen om jouw hoofd leeg te maken
 • Onbeperkt en levenslang toegang tot het programma en alle toekomstige live sessies

 

De meditaties doen geeft voor jou als resultaten:

 • Meer innerlijke balans
 • Meer innerlijke rust
 • Verbinding en gronding
 • Loslaten van jouw laatste stukken innerlijk werk
 • Uitbreken als zaadje uit de grond en kiemen, zodat jij deze zomer al jouw vruchten overvloedig kan oogsten
 • Jouw manifestaties van de voorbije maanden zijn eindelijk zichtbaar
 • Jouw transformatie wordt met liefde afgerond
 • En veel meer…

 

Met deze cursus heb je toegang tot meerdere krachtige geleide meditaties en oefeningen voor elke zonnewende en equinox,
zodat je elke seizoenswissel opnieuw diepgaand gegrond bent.

 

De healing en de oefeningen zijn tijdloos, herhaal geregeld alles voor diepgaandere resultaten.

 

Algemene informatie

In deze healings gaan we op Innerlijke Reis om ons Innerlijk werk om te zetten naar zichtbare resultaten. We openen de poorten van de Ziel en laten een tsunami van Liefde door onze realiteit stromen.

Er zijn 4 seizoenswissels in een jaar, 2 equinoxen wanneer dag en nacht even lang zijn, en 2 zonnewenden wanneer we overschakelen van licht naar donker of omgekeerd.

 

Tijdens een Equinox is de dag precies even lang als de nacht, waardoor er in jezelf BALANS ontstaat. Die balans verankeren we tijdens een healing sessie in jezelf, waardoor jij sterker gegrond bent de komende weken.

 

Met de Lente Equinox verwelkomen we het nieuwe energetische jaar, een nieuwe fase in onszelf en grote groei. Alles waar we de laatste maanden aan gewerkt hebben, mag eindelijk het licht zien.

Met de Herfst Equinox ronden een heftige periode van Licht af (en innerlijk werk) en gaan weer manifesteren in 3D. De healing helpt jou dieper gronden, waardoor je beter kan manifesteren vanuit overgave.

 

Tijdens een Zonnewende schakelen we over van Donker naar Licht, of omgekeerd en kunnen we grote delen van ons Ego of onze Ziel helen. Dit is een tijd van diep innerlijk werk dat altijd grote vruchten afwerpt.

 

Met de Winter Zonnewende verlaten we de Duisternis en laten we langzaam meer Licht schijnen. De Ziel krijgt meer kans om te schijnen en het Ego knielt voorzichtig neer. We maken ons klaar voor een nieuwe fase, een hergeboorte in onszelf.

Met de Zomer Zonnewende schijnt het Licht volop in onszelf en branden we door al onze leugens. We manifesteren wonderen en kunnen helder kijken naar ons leven en wat we hebben bereikt. Deze tijd is een tijd van keuzes maken in jouw leven en de vruchten plukken van jouw werk.

 

Deze healing is persoonlijk, diepgaand en transformerend.

 

Over de meditaties.

De healing/meditatie werden live gechanneld (op een tijdloze manier) en neemt alles mee waar de deelnemers doorgaan. Je ontvangt een diepe reiniging van jouw energie en de nodige inzichten om er het komende seizoen weer een dikke lap op te geven.

Vertrouw dat jouw Ziel weet wat jij nodig hebt en dan zal jij het ontvangen.

Doe de oefeningen en de meditatie opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw. Ook achteraf en tussen seizoenen in werkt het even diepgaand.

Healing en meditatie is geen magische oplossing voor al jouw problemen. Zo werkt healing niet. Hoewel sommigen een wonderbaarlijke oplossing van problemen kennen, is het meestal gelaagder.

 

Healing werkt gelaagd, het is een ui. Ziekten en levensproblemen hebben als oorsprong een beperkende gedachte. Healing helpt jou om die gedachte te identificeren en dan is het aan JOU om te KIEZEN om die gedachte los te laten of niet. Healing helpt jou om los te laten en jezelf op te vullen met beter. Maar jezelf opvullen met beter is een keuze die jij zelf moet maken.

 

Weiger jij om jezelf op te vullen met beter en jouw nieuwe waarheid te leven, dan verval jij zachtjes in oude patronen en doe jij jouw healing teniet.

 • geef jezelf complimenten
 • wees dankbaar voor alles wat jij WEL hebt
 • ruim jouw woning een keer op
 • kies wat jij WEL wil in jouw leven en leef er daadwerkelijk naar

 

Gebruik deze krachtige transformerende meditaties op de 4 grootste kantelmomenten van het jaar als ondersteuning van de grote veranderingen in jouw leven.

 

Wat is het resultaat van deze healing?

Het resultaat van de healing varieert afhankelijk van hoeveel vertrouwen en overgave jij hebt aan jouw Ziel en mij. Als jij twijfelt of het wel werkt, dan heb jij een ander resultaat dan als jij jezelf 100% overgeeft aan het proces.

Het resultaat is ook afhankelijk van hoeveel jij al aan jezelf hebt gewerkt (innerlijk). Iemand die al een eind op weg is, voelt en ervaart meer dan iemand die net begint.

Deze resultaten kunnen verwacht worden ongeacht jouw niveau:

 • een lichter gevoel (de zwaarte is ervan af)
 • meer innerlijke rust
 • betere, diepere slaap
 • emoties worden losgelaten (de scherpte is ervan af)

 

Denk eraan, het is een ui. Hoe vaker jij deze healing herhaalt, hoe dieper jouw resultaten zijn. 1 x versus 100 x, maakt jouw wereld van verschil.

 

Wat anderen vertellen over eerdere healings / meditaties.

Veel gestelde vragen

Na aankoop

Na aankoop krijg jij onmiddellijk toegang tot het programma en alle oefeningen en geleide meditaties in het ONLINE programma.

Je kan meteen aan de slag, ook als er momenteel geen equinox of zonnewende is. Deze meditaties en oefeningen zijn tijdloos.

 

Ik heb probleem x. Kan jij dat in deze healing oplossen?

Jij lost jouw problemen op door actief deel te nemen aan deze sessie en deze sessie vaak te herhalen. De meditatie is slechts de boodschapper, die jou helpt. Een gids als het ware. Maar jij moet de keuze maken om het werk te doen, om de healing bij te wonen en om de healing te herhalen.

Er is geen tijd en geen ruimte, alles is nu. Waar jij vandaag niet klaar voor bent, dat komt later naar jou toe. Het is niet verloren, het is op komst. Een probleem heeft een gedachte als oorzaak en het is aan jou om die gedachte te vinden en te herprogrammeren naar beter. Deze healing helpt jou om die gedachte op te sporen zodat jij jouw problemen op jouw tempo kan oplossen.

 

De dag na de healing sessie.

Denk eraan om de dag nadien rustig aan te doen. Het kan zijn dat jij een lichte buikgriep krijgt omdat jouw darmen worden gereinigd. Soms is er enkele dagen verminderde eetlust omdat jouw spijsverteringssysteem wordt ontlast.

Deze healing kan (maar hoeft niet altijd) een lichamelijke reiniging (detox) starten. Soms wel en soms niet.

 

Wat anderen zeggen over de healing

Jeanne

Lieve Marieke. Het is telkens een hele ervaring als ik een healing mag ontvangen van jou. Ik heb geleerd alvast een dag rust te nemen en daarna voel ik mij herboren. Dankjewel.

 

Marianne

Ik voel mij na de healing altijd zo licht en rustige (geen idee hoe ik het anders kan omschrijven). Het lichamelijk loslaten neem ik er graag bij. Het is zo speciaal, ik zie zoveel lichten rondom mij en ik slaap die nacht ook heerlijk.

 

Jos

Marieke, ik twijfelde, maar Jezus wat is me dat. Zo mooi. Ik voel mij licht en een last is van mijn schouders af. Ik droeg veel verdriet en dat is minder. Bedankt.

 

Bea

Marieke, wat jij voor mijn dochter doet kan ik niet beschrijven. Wanneer zij het moeilijk heeft en jij haar een healing geeft, dan zie ik haar voor mijn ogen veranderen. Dankjewel om dit voor haar te doen. Jij verlicht haar leven en jij leert haar wat ik haar niet kan leren. Ik zeg het jou elke keer opnieuw. Dankjewel om in ons leven te zijn en dankjewel om onze woning te reinigen. Dat doet voor iedereen telkens deugd.

 

Verkoopsvoorwaarden:

 • Door de aard van het product is er geen geld terug garantie.
 • Ben je niet tevreden, mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be en we vinden een oplossing
 • Resultaten hier vermeld, zijn a-typisch. Jouw ervaringen zullen anders zijn en zijn afhankelijk van het level van overgave dat jij hebt en de energie die jij in deze healing stopt.
 • Wij zijn geen artsen. Voor jij aan een healing begint, raadpleeg een professional en win medisch advies in.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor resultaten van welke aard ook. Wij zijn boodschappers en wat jij met de boodschap doet is aan jou.
 • Iets anders? hallo@bewustzijnsschool.be
 • DIGITAAL PRODUCT, er wordt niets opgestuurd, alles is in de cursus te vinden.

 

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Welkom + informatie 00:00:00
Zoomlink (23/6 – 21u) 00:00:00
LENTE EQUINOX
Lente Equinox oefeningen 00:00:00
Lente Equinox – loslaten (training) 01:00:00
Lente Equinox Healing 2021 01:30:00
Lente Equinox 2022 00:00:00
ZOMER ZONNEWENDE
Zomer zonnewende oefeningen 02:00:00
Zomer Zonnewende Healing (audio beschikbaar) 02:00:00
Zomer Zonnewende Meditatie 2023 00:00:00
HERFST EQUINOX
Herfst Equinox Oefeningen 01:00:00
Herfst Equinox Healing 01:30:00
Herfst Equinox 2022 – healing + VenA 02:00:00
WINTER ZONNEWENDE
Winter Zonnewende Oefeningen 03:00:00
Winter Zonnewende Healing 02:00:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Een zeer diepgaande en helende sessie

  5

  Marieke heeft bij deze een zeer diepgaande en helende meditatie healing sessie in elkaar gezet. Het was fijn om deze te mogen ontvangen in de week van de best wel heftige energie. Dank je wel hiervoor. Zeker een aanrader voor een ieder!

Koop deze cursus

197 (incl. BTW)Meer informatie

 • 197 (incl. BTW)
 • 14 lessen
 • 16 uren
101 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos