• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Leer in 5 modules, op jouw eigen tempo, om financieel vrij te zijn en het leven van jouw dromen te leven, ongeacht de beperkingen die de maatschappij oplegt.

(betaalplan hier)

 

Rijkdom is voor jou. Rijkdom is er voor iedereen!

Het Universum maakt geen onderscheid tussen jou en een ander persoon. Als jij vindt dat jij rijk mag zijn, dan zal jij rijk zijn. Het Universum houdt van jou. Het Universum wil jou alles geven dat jij nodig hebt. Het Universum wil jou gelukkig maken.

Wat als jij elke dag genoeg geld op jouw rekening hebt, vanzelf, zodat jij elke dag jouw zin kan doen? Hoe zou dat voelen?

Hoe zou het zijn om elke dag op te staan zonder geld zorgen, wetende dat alle rekeningen onmiddellijk worden betaald en dat je altijd geld over hebt?

Wat jouw situatie vandaag ook is, als jij bereid bent om te veranderen, om jouw gedachten te veranderen over geld, dan kan jij ook rijk zijn. Rijk zijn is een KEUZE en natuurlijk kan ook jij deze maken!

 

Als ik in 2 jaar van schulden naar altijd meer dan genoeg kan gaan, dan kan jij dat ook! Als er mensen zijn die selfmade miljonair zijn, dan kan jij dat ook. Als er rijke mensen zijn op deze wereld, dan mag jij dat ook zijn!

 

2 jaar geleden stonden al mijn rekeningen op het maximum in het rood en ik kon mijn kinderen geen nieuwe schoenen kopen. DAT was het punt waarop ik zei: ‘Fuck! Marieke. What the fuck ben jij aan het doen? Je doet jezelf EN je kinderen te kort en dit MOET STOPPEN!’

Ik voelde mij beschaamd, ik voelde mij schuldig en ik voelde mij een failure als moeder en als mens.

Ik had gefaald in mijn leven.

Maar voor mijn 2 kinderen en het leven waar ik in geloofde, besloot ik om het heft in eigen handen te nemen en miljonairs te bestuderen. Ik testte al hun methodes uit, ik las hun boeken, hun blogs, ik bekeek hun YouTube kanalen, ik deed het innerlijke werk en na een tijd begon alles te shiften.

2 maanden later was ik uit schulden.

POEF, €10.000 schulden afbetaald in 2 maanden en sindsdien ben ik nog steeds schuldenvrij. Die geld put had ik al jaren en ik kon tot dat moment niet boven de MIN €3.000 komen.

En nu was alles weg. Schuldenvrij.

Schuldenvrij zijn is het beste wat mij ooit is overkomen. Geen zorgen, mezelf niet meer tekort hoeven doen, eindelijk mezelf kunnen in de watten leggen, minder werken, meer voor mezelf en mijn kinderen zorgen en zoveel meer kunnen genieten van mijn leven.

Daar gaat module 2 over, hoe jij ook snel en blijvend uit schulden kan komen, door mindset. Schulden zijn aangepraat en die kan jij weer ont-praten uit jouw hoofd.

JA! Ook jij!

 

In module 3 behandelen we de mindset van ‘altijd genoeg geld hebben’.

Toen ik vertrouwen had dat ik uit schulden zou blijven, besloot ik om te experimenteren met mezelf meer te geven. Ik kocht dingen die voorheen luxueus waren en not done! Ik kocht dingen die ik graag had, maar die geen noodzaak waren en ik begon te investeren in mezelf.

Ik bouwde het rustig op terwijl ik werkte aan de mindset van alles.

En op een dag had ik het vertrouwen in mezelf geprogrammeerd dat: ‘Wat ik ook koop, ik heb altijd genoeg geld om het te kopen!’

2 jaar geleden was €50 een grote investering waar ik goed over moest nadenken. Vandaag is €50 wisselgeld en denk ik echt na vanaf €2.000. De bedragen waarmee ik kan spelen zijn ruimer en groter geworden.

Door altijd genoeg geld te hebben, vertrouw ik erop dat ik mezelf alles kan geven dat ik nodig heb. Het mag groter en beter zijn, het mag mooier zijn, meer en beter. Ik kan mezelf alles geven en dat voelt bevrijdend. Ik kan goed voor mijn kinderen zorgen en alles stroomt gewoon.

En dat kan jij ook leren!

In de 4de module bouwen we hierop verder en leer je overschot creëren.

 

Als je jezelf alles kan geven dat je nodig hebt, dan komt er een punt waarop je overschot zal hebben of wenst te hebben. Die overschot kan je sparen of investeren, je kan het weggeven, doneren. Je kan er mee doen wat je wil.

Maar dan moet je het wel eerst hebben. En hoe je jezelf comfortabel voelt bij het hebben en bijhouden van geld, leer je in deze module.

Vroeger had ik veel spaargeld. Ik was een geldmagneet als tiener en alles kwam naar mij toe als ik het nodig had. Ik hoefde niet veel te werken omdat ik alles vanzelf manifesteerde. Ik had veel meer geld dan ik wist wat ik er mee moest doen en het voelde comfortabel.

Dus waarom had ik dan schulden?

Omdat ik mij die schulden heb laten aanpraten. Mijn spaargeld verdween als sneeuw voor de zon, mijn inkomstenstromen droogden op en wat ik ook deed, dat spaargeld kwam maar niet terug.

Dus dat moest ik mezelf opnieuw aanleren. Hoe voelt het om spaargeld te hebben en hoe kan ik het verhogen zodat ik nog beter voor mezelf kan zorgen? Dat leer je in deze module.

Hoe zou het voelen als je veel spaargeld hebt? Wat zou je er mee doen?

Wat als het geld nooit op geraakt? Wat als er altijd meer en meer stroomt door jouw handen, door jouw bankrekeningen dan je nodig hebt? Wat als er altijd genoeg geld is en er altijd meer en meer is.

Wat als het geld in jouw leven gewoon stroomt en stroomt en stroomt? Wat kan je er mee doen? Hoe kan je het geven aan jezelf en anderen? Hoe wordt iedereen blij door het feit dat jij rijk bent?

 

In de laatste module leer je hoe je geldbaby’s maakt.

Rijke mensen leven van passief inkomen. De rijken omschrijven het vaak zo:

Eerst heb je geld en dan heb je overschot. Die overschot ga je aan het werk zetten en je laat die overschot meer overschot maken. Het is zoals mensen, die planten zichzelf ook voort. Wel, denk zo ook over geld en laat jouw geld zichzelf voortplanten. Laat het voor jou werken. En die geldbaby’s die maken dan op termijn ook weer geldbaby’s enzoverder.

En op een dag levert jouw geld zoveel geld op, dat je niet meer hoeft te werken voor geld, maar dat je het enkel nog hoeft te managen. Je bent dan een geldmanager.

Geld wil voor jou werken. Geld wil bij jou zijn. Geld wil er altijd zijn voor jou, wil iets zijn waar je op kan vertrouwen en waar je op kan bouwen. Geloof diepgaand dat alles wat jij wil in jouw leven voor jou is. Wat kan jij doen voor jezelf en voor de wereld als jij rijk bent? Wat als er elke dag miljoenen door jouw rekeningen stromen? Wat betekent dat voor de wereld en voor jou en jouw familie?

 

In module 1 leer je wat geld is, wat het niet is, hoe je het moet behandelen en hoe je het kan aantrekken en afstoten.

De basis van geld, de theorie en mindset, die leer je in de eerste module.

 

Niet iedereen doorloopt dit stappenplan in volgorde. Er zijn namelijk mensen die hun geld investeren en kunnen leven van de intresten, maar nooit overschot hebben. Ze manifesteren altijd evenveel facturen als ze inkomsten hebben.

Geld is gelaagd.

De 4 fases van geld zijn deze:

 1. Nooit genoeg
 2. Net genoeg
 3. Overschot
 4. Overvloed

 

Rijkdom kan je aanleren en afleren.

Ik had het, het is mij afgeleerd en nu moest ik het mezelf weer aanleren. Geld is een mindset, een manier van leven. Iedereen kan het leren.

Geld was mijn excuus om iets niet te moeten doen. Een tekort aan geld werd mijn favoriete excuus waardoor ik mezelf kon straffen. Het werd een vorm van uitstelgedrag.

Laat geld geen excuus meer zijn. Laat geld toe in jouw leven en kies voor een beter en rijk leven.

Geld maakt niet gelukkig! Absoluut niet!

Toen ik meer geld had dan ik wist wat ik er mee moest doen, was ik diep depressief en chronisch ziek. Geld maakt niet gelukkig.

Maar een tekort aan geld maakt ongelukkig. Toen ik schulden had was ik diep ongelukkig door de constante geldzorgen en de paniek om uit mijn huis gezet te worden. De schuld, de schaamte, de paniek, de angst,… die maakten mij heel ongelukkig.

 

De leugens van de maatschappij

De spirituele community schreeuwt dat healing een Goddelijk Geschenk is en dat je er daarom geen geld voor mag vragen, laat staan ontvangen. Dat is de dikste bullshit ooit!

Jij moet betaald worden voor jouw tijd, voor jouw kennis, voor jouw expertise en jij hebt het recht om overvloedig gecompenseerd te worden voor wat jij kan en doet voor anderen.

Elke gave is een goddelijk geschenk, of het nu healing is, of kunst, of een boek, of een gedicht, of welk werk jij ook doet voor een ander.

JIJ HOORT BETAALD TE WORDEN VOOR JOUW WERK.

Het Universum WIL dat jij rijk bent zodat jij aan jezelf alles kan geven dat jij nodig hebt.
Het Universum WIL dat jij rijk bent zodat jij aan anderen kan geven wat jij nodig had.

Iedereen heeft het recht om rijk te zijn en om geld te ontvangen voor zijn of haar talenten. Of je nu een yoga docent bent, een healer, een coach, een auteur, een voetballer, een piloot, een poetshulp, een leraar of wat dan ook bent.

JIJ MAG RIJK ZIJN.

De maatschappij houdt niet van vrije rijke mensen, want rijke mensen kunnen doen wat ze willen en hebben het systeem niet meer nodig. Mensen met veel geld zijn heel moeilijk om te onderdrukken en te manipuleren, ze hebben weinig angsten.

Dus de hele maatschappij is zo ontwikkeld dat mensen arm blijven, zodat ze onderdrukt kunnen worden door de maatschappij. En zo zijn er onbewuste mensen die braafjes ja knikken als de staat zegt: ‘En nu dit!’.

 

Toen ik besloot dat financiële vrijheid bij mij hoorde, ben ik aan het werk gegaan om dat ook aan te leren aan mezelf.

Ik bestudeerde miljonairs op hun gratis platformen. Daarna kocht ik hun boeken aan, dan kleine programma’s en dan de grote programma’s en kocht ik hun tijd door coaching. Ik was op een missie voor mij en voor mijn kinderen en ik zou slagen.

 

2 jaar later heb ik altijd genoeg geld om alles te betalen wat ik vind dat ik nodig heb en heb ik terug spaargeld.

In 2021 ontving ik, op heel veel verschillende manieren, €120.000 in het hele jaar. Dat is meer geld dan ik ooit in mijn leven had ontvangen! 20 jaar geleden was mijn jaarloon amper €10.000 en nu stroomde er €120.000 door mijn bankrekeningen in 1 jaar (en niet enkel door mijn bedrijven) en heb ik spaargeld (het is dus niet allemaal op).

En dat geld heeft mij in staat gesteld om 100% in te zetten op mijn persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik grote stappen vooruit in mijn leven heb kunnen maken, met een minimum aan werken. (Ik werk gemiddeld 4 uur per dag aan mijn bedrijven en dat 5 dagen per week, de rest van de tijd ben ik vrij.)

In 2022 is het mijn doel om dat bedrag op zijn minst te verdubbelen en mijn eerste geldbaby’s te maken. Wat mijn plan daarvoor is, deel ik ook in module 5.

 

Ik deel dit om jou te tonen dat ALS je het werk doet, dan kan jouw geldsituatie heel snel omdraaien. In amper 2 jaar ben ik van aanhoudende schulden (fase 1) naar overschot (fase 3) kunnen gaan. En dit jaar zet ik alles in op het maken van geldbaby’s (fase 4).

 

Het kan snel gaan, ook voor jou!

Als jij bereid bent om naar jouw gedachten te kijken, en daar krijg je uiteraard een gedetailleerd stappenplan voor, dan kan jij net als ik op een dag uit schulden zijn. Op een dag sta je op en je voelt in elke cel van jouw lichaam hoe goed het voelt om elke dag geld te hebben. Je voelt hoe je het Universum kan vertrouwen en je kan aan jezelf meer geven.

Wat als je jezelf alles kan geven wat je nodig hebt?

Geld bouwt levens, geld verandert levens. Sommige dingen kan je niet zonder geld neerzetten.

Wat als jij een oneindige stroom van geld laat stromen in jouw leven?

Wat als alle rijkdom van het Universum in jouw schoot wordt gelegd, omdat het Universum van jou houdt?!

 

Wat krijg je in de cursus?

De cursus is opgedeeld in 5 modules:

 1. Wat is geld en wat is het niet? (de theorie)
 2. Uit schulden (en uit schulden blijven)
 3. Altijd genoeg (jezelf alles geven dat je nodig hebt)
 4. Overschot (spaargeld)
 5. Overvloed (geldbaby’s)

 

Elke module bevat:

 • Duidelijke, heldere videolessen
 • Onder de les vind je een samenvatting met de uitgeschreven oefeningen
 • Meditaties ter ondersteuning
 • Affirmaties

 

Bij de cursus hoort ook toegang tot een besloten facebookgroep, waar je steun kan vinden bij elkaar en elkaar kan helpen om tot een doorbraak te komen.

Je hebt levenslang toegang tot de cursus en alle updates en tot de fbgroep.
Je kan het programma zoveel je wil herhalen.
Je hebt alle lessen op dag 1, dus je kan er als een speer doorgaan of alles rustig doorwerken.

 

RESULTAAT

Dit programma helpt jou, met gedetailleerde stappenplannen, om jouw geldmindset op een stabiele manier te laten groeien. Je bouwt een fort, geen kaartenhuis. En dat fort blijft staan en groeit en groeit en groeit en groeit.

Laat het geld stromen in jouw leven, door jouw handen en naar alles en iedereen die het nodig heeft. Wat kan jij doen in jouw leven als jij alle geld van de wereld hebt?

Wat als alles gaat zoals je wil en het Universum steunt jou bij elke stap?

Wat als jouw leven gemakkelijk is?!
Dit programma helpt jou om jou deze mindset aan te leren, stap voor stap, tot het jouw realiteit is.

 

Betaalplan nodig? Klik hier

 

Belangrijk om te weten:

Ik ben zelf geen miljonair en ik ben net begonnen met de basis te leggen voor fase 4. Fase 4 (module 5) zal een work in progress zijn waar ik de komende maanden nieuwe lessen aan toe voeg als ik zelf groei. De eerste 4 modules zijn af.

Je leert de mindset, de manier van denken, om geld aan te trekken en bij te houden. Je leert geen bedrijf opzetten of structuren te bouwen om geld te verdienen. Als de mindset goed zit, dan komen die dingen vanzelf naar jou toe. Wat werkt voor mij (online ondernemen), werkt / is daarom niet voor jou.

Bij elke module heb ik bronnen vermeld waar je extra informatie kan vinden over die mindset als je dat wil, zoals YouTube video’s, boeken, artikels, gratis programma’s, etc.

Dit is GEEN FINANCIEEL ADVIES. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij doet met deze informatie, ik deel er simpelweg mijn exacte weg, met mijn inzichten en de oefeningen die ik heb gedaan die werkten, zodat jij het kan herhalen en kan bekijken wat het voor jou doet.

De resultaten hier vermeld zijn a-typisch. Iedereen is uniek en iedereen werkt op een ander tempo. Sommigen zullen hun a-ha moment hebben bij de eerste video, anderen zullen de cursus 3 keer moeten herhalen voordat het klikt.

Dit is GEEN quick fix en dit vergt denkwerk van de student. Ik deed er zelf 2 volle jaren over om een stabiele financiële basis op te bouwen. Het kan sneller gaan bij jou, of trager. Vertrouw op het proces.

Niet tevreden over de inhoud? Mail hallo@bewustzijnsschool.be binnen 48u en je krijgt jouw geld terug.

Vragen over het programma? Iets niet duidelijk? Mail mij: hallo@bewustzijnsschool.be

100% digitaal product, er wordt niets opgestuurd via de post.

De inhoud niet stelen of delen met anderen, dit is Copyright beschermde inhoud.

 

Deze module is een onderdeel van de Healer Mastermind waarin je leert om jezelf te helen op alle mogelijke aspecten van jouw zijn. Als je all-in wil gaan met persoonlijke groei, dan is het combi pakket voordeliger om aan te schaffen. De Healer Mastermind vind je hier.

 

 

 

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Inhoud van de cursus

Welkom
Welkom in het programma! 00:15:00
Hulpmiddelen 00:00:00
Module 1 - Wat is geld?
Wat is geld? 01:00:00
Imposter Syndrome 01:00:00
De bijenkorf 01:00:00
Geld en Emoties 01:00:00
Er is geen reden om niet rijk te zijn 01:00:00
Healing 1 01:00:00
Bonus: De energie van geld 01:00:00
Module 2 - Uit schulden
Waarom heb ik schulden? 05:00:00
Geld op Orde E-boek 05:00:00
Schulden zijn niet slecht. 03:00:00
Facturen betalen met een glimlach 02:00:00
Kind trauma opsporen 01:00:00
Leven naar jouw affirmaties 01:00:00
Healing 2 – Glibberige baby 01:00:00
Module 3 - Altijd genoeg
Altijd genoeg, de mindset 03:00:00
Woordenschat 01:00:00
Meer toelaten in je leven 01:00:00
Viben op affirmaties 00:30:00
Healing 3 – Universele Leiding 01:00:00
Module 4 - Overschot (spaargeld)
Meer manifesteren? Minder nadenken! 01:00:00
Wanneer alles duurder wordt 01:00:00
Sta in jouw kracht en geef jezelf alles 01:00:00
Healing 4 – Vertrouw (rivier / oceaan) 01:00:00
Module 5 - Overvloed
Besluit dat jij rijk bent 01:00:00
Loslaat gebed + rijmpje 00:15:00
Er is meer dan genoeg geld voor jou! 00:15:00
Vertrouw op systemen 00:30:00
Healing 5 – Overvloed 01:00:00
Module 6
Hoe ik mijn blokkade doorbrak. 00:00:00
Geld is maar geld (geen emotie) 00:00:00
Waarom ben jij arm? (wat is jouw excuus?) 00:00:00
Vraag en Antwoord sessies
Q&A 1 01:00:00
Q&A 2 01:00:00
Q&A 3 + opdrachten 01:00:00
Q&A 4 01:00:00
Q&A 5 01:00:00
2022 Updates
2022 Update 1 00:30:00

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

Volg deze cursus

997 (incl. BTW)Meer informatie

 • 997 (incl. BTW)
 • 39 lessen
 • 1 dag, 20 uren
26 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos