• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Het is tijd om jouw kracht terug te nemen, te stoppen met jezelf een slachtoffer te voelen en vrij te breken van patronen van onderdrukking en mishandeling.

(klik op lessenpakket voor de gratis lessen (of scroll omlaag) en het betaalplan is hier)

 

Zit je vast in jouw leven?

Wil je vooruit in jouw leven en kies je om niet meer vast te zitten?

Heb je al een berg modaliteiten en technieken uitgetest en zit je nog steeds vast en vraag je jezelf af what the f*ck er mis is met jou dat al die dingen niet werken?

Denk aan EFT, NLP, Reiki, therapie, psychologen, psychiaters, en veel meer. Deze zijn gericht op oppervlakkig werk, het bestrijden van symptomen, van gevolgen, van ongewenste dingen. Ze richten zich op het topje van de ijsberg dat zichtbaar is. (let op! Ze helpen en ondersteunen het proces en ik gebruik ze ook, maar op zich zijn ze niet heel effectief)

En dan blijf je gewoon rondjes draaien in jouw leven. Je krijgt het gevoel dat je iets doet, maar het brengt jou nergens.

Maar als je het echte Werk doet (met een hoofdletter ja), dan verandert alles in enkele dagen, want verandering is instant, het is meteen zichtbaar. ALS je het juiste Werk doet.

Kijk, dit is wat ik voor mekaar kreeg en hoe lang het duurde:

2017 – startpunt: kanker, chronisch zich, zwaar depressief, suïcidaal, sliep 14 – 16u/ dag, schulden, zwaar getraumatiseerd, werd misbruikt, bedreigd en leefde in een zeer ongezonde en onveilige situatie terwijl ik 2 kinderen had (en voor 4 zorgde) en ik had geen geld.

2018 – pijnvrij, medicijnvrij, normale slaap van 8 uur, energiek, gelukkig, geniet van het leven, verlies 12kg zonder sport of dieet, maar nog steeds geldproblemen.

2019 – kanker is geheeld en mijn lichaam is volledig gezond, ik verlaat de relatie en ga op mezelf wonen, mijn bedrijf begint omzet te draaien en ik word onafhankelijker. Alle narcisten in mijn leven hebben geen vat meer op mij en ik breek los uit de patronen van onderdrukking en manipulatie.

2020 – mijn bedrijf is winstgevend, onderhoud mij en mijn kinderen, ik ben schuldenvrij en heb altijd genoeg geld om te kopen wat ik wil, nog steeds gezond, slanker, vitaler. Ik ben zichtbaar, ik ontmoet mooie mensen die van mij oprecht houden en ik groei als mens. Ik voel mij enorm vrij.

2021 – ik ben financieel onafhankelijk, ik kom op voor mezelf, mijn lichaam is sterker en mijn botten veranderen van structuur. Ik weet wat ik wil, ben gedreven en ik publiceer mijn eerste boek dat een bestseller werd. De relatie met mijn kinderen is compleet anders en zoveel beter, er is rust en plezier in mijn leven, ik voel mij veilig en geliefd.

2022 – ik heb meer geld dan ik weet wat ik er mee moet doen, mijn bedrijf groeit en groeit, ik word gezien, erkend, ik ben nog steeds gezond, ik ontmoet de meest prachtige mensen, ik voel mij aanvaard en ik kies helemaal voor mij en ga op wereldreis, zorgeloos, in vol vertrouwen.

Wat ik kan, kan iedereen, ook jij.
Als je het echt wil tenminste.

 

Het is een proces

Ik kom van ver, de diepste stukken van de hel heb ik gezien. Mijn leven was zo donker dat ik er 3 keer wou uitstappen omdat ik het niet meer zag zitten. Maar ik ben blij dat het niet lukte en dat ik eruit ben gepraat.

Het hele proces dat je kan leren in dit programma is wat ik deed om zichtbare resultaten te zien op zeer korte tijd, ongeacht hoe f*cked up jouw leven is.

En ja, het zal pijn doen, daar ben ik eerlijk in.

Dit Werk is the real deal en het doet pijn. En dat is waarom al die andere dingen niet echt werken, omdat ze de pijn niet penetreren, ze dansen errond en geven de illusie dat je iets doet. En daardoor zie je het niet.

Maar de pijn is niet wat je denkt.

Het doet pijn omdat je de pijn die al IN jou zit, naar boven haalt in plaats van te blijven onderdrukken. In plaats van het topje van de ijsberg te bekijken, bekijk je hier alles wat onder water zit. En dat doet veel pijn, omdat die pijn vandaag AL IN JOU ZIT. Je krijgt geen nieuwe pijn, je wordt bevrijd van alles wat er al in jou zit. En dat is een groot verschil.

En jij kan het op jouw eigen tempo doen en je kan zo diep gaan als je wil. Die keuze is helemaal aan jou.

Als je eindelijk vooruit wil, dan moet je de pijn voelen. En in dit programma en community vind je hiervoor een veilige omgeving, met allemaal mensen die zichzelf ook serieus nemen. Je kan jouw proces delen en je kan inspiratie halen uit het proces van anderen, zodat je merkt dat het goed is.

 

Ik kan het pad van Zelfliefde voor iedereen die op korte tijd wil groeien alleen maar warm aanbevelen. Marieke is de enige persoon waar ik het gevoel heb ontdekt van thuiskomen. Geloof mij ik deed al veel opleidingen, cursussen, workshops maar enkel wat ik bij Marieke heb kunnen ervaren gaf me ALLES naar wat ik zocht. Dankjewel voor wie je bent prachtige ziel en dit alles doe je met een natuurlijke flow vol kracht, authenticiteit en oprechtheid.

Natacha

 

Het Pad van Zelf Liefde bevat:

 • 30+ to the point videolessen (+/- 15 min) om jou stap voor stap heel duidelijk te begeleiden
 • met duidelijke geschreven instructies
 • met werkboek dat wordt opgestuurd met de post
 • met simpele levensveranderende oefeningen die onmiddellijk effect hebben
 • 30+ geleide meditaties om los te laten en de Liefde in jezelf te vinden
 • affirmaties
 • audio’s van de meditaties om te downloaden
 • bonus video’s voor nog meer diepgang (uit Vraag en Antwoord sessies)
 • onbeperkte en levenslange toegang tot het programma en alle updates

 

EN OOK

 • 2 live healings in groep per maand (online)
 • 2 groepscoachings per maand (online)
 • een community met gelijkgestemde mensen

 

(lees onderaan de algemene verkoopsvoorwaarden voor je koopt)

 

Het programma bevat alles wat nodig is om jouw innerlijke werk snel en efficiënt te doen, zodat jij een magneet wordt voor alles wat GOED is in jouw leven, en zodat jij in jouw kracht kan staan, zowel in mindset (mannelijke energie) als spiritualiteit (vrouwelijke energie).

 

RESULTAAT

Wat levert het jou op om dit programma te volgen?

 • innerlijke rust
 • innerlijke balans
 • gronding en verbinding
 • je leert omgaan met jouw emoties en jouw denken
 • jouw leven verandert in positieve zin
 • je leert alles manifesteren als een magneet, zodat jouw leven gemakkelijker wordt
 • je vindt jouw reden om te leven, waardoor depressie verdwijnt
 • je leert DOEN, waardoor je jouw leven in eigen handen hebt en kan doen wat je wil in jouw leven
 • familie patronen worden doorbroken
 • angsten verdwijnen
 • en veel meer

 

Lees vooral de reviews van studenten die vertellen hoe dit programma hun leven heeft veranderd in positieve zin. (van betere relaties, promoties, meer geld, bergen toevalligheden, betere gezondheid en veel veel meer)

 

Waarom maakte ik het Pad van Zelfliefde?

Toen ik ontwaakte, beloofde ik de wereld 1 ding: Ik zou ervoor zorgen dat geen enkel kind, geen enkel mens, ooit mijn traumatisch leven zou moeten leven. Ik beloofde de wereld dat ik alles zou delen dat ik leerde over het leven, zodat ik anderen mijn trauma’s kan besparen. Want niemand hoort ooit zoveel pijn mee te dragen. Niet jij, niet ik en ook onze kinderen niet.

Hoe meer ik mijzelf kon helen (in rakettempo), hoe meer ik te vertellen had. Ik deelde alles wat werkte (na uitvoering testen op mezelf en anderen) en ik blijf meer en meer toevoegen om jou te helpen jouw leven in eigen handen te nemen.

Deze belofte kwam ik na door het Pad van Zelfliefde te maken.

Als jij getraumatiseerd bent, dan kan jij dat helen.
Als jij ongelukkig bent, dan kan jij dat helen.
Als jij ziek bent, dan kan jij de oorzaak helen. (*)
Als jij in tekorten leeft, dan kan jij dat helen zodat jij ook rijk kan zijn.
Als jij onderdrukt wordt, dan kan jij dat helen zodat jij jou een vrij mens voelt.

Wist ik dat ik ooit gezond zou zijn? Nee! Maar ik werd het wel!

Kon ik in 2017 dromen van het leven dat ik in 2021 heb? Nee! Het leven dat ik vandaag heb, durfde ik niet eens te bedenken toen, ik wist zelfs niet dat een leven zoals dit mogelijk kon zijn. Maar ik heb het vandaag wel, omdat ik het innerlijke werk deed.

En anderen die dit Pad van Zelfliefde volgen, veranderen hun levens ook. Ze manifesteren beter en hun leven verandert op het tempo dat zij willen.

 

Het is gemakkelijk als jij de keuze maakt om van jezelf te houden.

 

Ik vraag jou hier en nu: Ben jij een beter leven waard?
En ben jij bereid om daar iets voor te doen, met kleine doeltreffende stapjes?

Er is maar 1 persoon die jouw leven kan veranderen, en dat ben jij. Want geluk is echt een inside job. Wil jij gelukkig zijn? Dan kan alleen jij dat bereiken.

En dit praktische stappenplan helpt jou hiermee, zodat jij al een ander leven hebt in de eerste les.

 

Dit programma heeft mijn leven en dat van mijn kinderen in enkele weken veranderd. Echt wonderbaarlijk!

Ik heb zoveel dankbaarheid dat ik hieraan begonnen ben. Nooit gedacht dat graven in trauma zo interessant en bevrijdend kon zijn.

P.

 

Het is tijd om jouw kracht terug te nemen!

Je hoeft geen genoegen te nemen met de restjes van een ander, jij bent alles waard dat jij wil!
Jij hoeft niet af te wachten tot een ander jou komt helpen, jij kan het zelf doen.
Jij hoeft niet afhankelijk te zijn van de grillen van de maatschappij, jij kan daar uit vrij breken.

Jij bent sterk genoeg! Je weet het enkel nog niet, omdat het jou is afgeleerd.

Maar dan moet je wel de kracht die in jou zit, gebruiken om te vechten voor wat echt belangrijk is. Gebruik jouw kracht om te BESCHERMEN wat je hebt, in plaats van te vechten tegen wat je niet wil.

Een vrij leven, op jouw voorwaarden, is mogelijk.

Het Pad van Zelfliefde leert jou dit stap voor stap aan, zodat jij jouw kracht elke dag een beetje meer terug kan nemen en kan vrij breken van alle onderdrukking van mensen en de maatschappij.

 

Stop met slachtoffer te zijn!

Jij bent geen slachtoffer, jij bent een sterk persoon.
Jij hoeft niet achter mensen aan te lopen, zij komen naar jou omdat jij een magneet bent.
Jij mag alles hebben in jouw leven dat jij wil, sta recht en open jouw armen voor een beter leven.

Het Universum wil niet dat jij op jouw knieën zit en een hele dag bidt en wenst tot jij iets kan hebben.

NEE!

Het Universum wil dat jij beseft dat jij een sterk mens bent, dat jij jouw eigen leven in jouw eigen handen kan nemen en dat jij zelf kan kiezen hoe jouw leven eruit ziet.

Het Universum HELPT jou om jouw doelen te bereiken.

 

Laat jou niet meer onderdrukken en misbruiken, maar kies voor jezelf!

Voel jij jou ongezien? Ongehoord?
Heb je het gevoel dat anderen jou niet respecteren, niet naar waarde schatten?
Zuigen anderen jou leeg? Ben je snel overprikkeld?

Weet dat het niet zo hoeft te zijn. Het kan echt anders!

Als jij de kracht van binnen uit activeert in jou, dan verander jij jouw gatenkaas aura in een fort. Een sterk fort dat niet bewogen kan worden, waarin je jou thuis voelt, veilig en geborgen.

In dit fort ben jij veilig en open. Je kan alles ontvangen dat bij jou hoort: geluk, liefde, waardigheid, geld, lieve mensen, hulp die ook daadwerkelijk helpt, kennis, vaardigheden, jouw doel,…

Alles wat jij wil kan jij ontvangen in jouw leven.

 

 

Alles is mogelijk om te veranderen in jouw leven als je maar weet HOE.

 

Als ik van doodziek naar gezond kan gaan en van diepe schulden naar rijkdom, dan kan iedereen dat. Als ik, en vele anderen, kunnen losbreken uit manipulatie, narcisme, codependentie en veel meer, dan kan jij dat ook! Je hoeft enkel het plan te volgen dat voor mij nog elke dag werkt en voor vele andere ook.

 

Stop met jouw verleden te herleven en kies voor jouw toekomst.

 

Laat jouw verleden los, hoe pijnlijk en traumatisch die ook is/was. Je mag het loslaten, je mag losbreken van die patronen, je hoeft het echt niet meer te herhalen.

Je kan kiezen voor een vrij leven, gevuld met mooie mensen die bijdragen aan jouw geluk.

Jij kan zo’n leven kiezen, het is er OOK voor JOU!

 

 

Alles is mogelijk, ook al lijkt het vandaag onwerkelijk.

 

Op mijn 32ste was er geen enkel plekje in mijn lichaam dat geen pijn deed. Ik was uitgeput, had overal pijn en ik was afgeschreven door de dokters. Vandaag ben ik gezond, vol energie en blij.

Op mijn 32ste had ik schulden en vandaag heb ik altijd genoeg geld – omdat ik leerde houden van mezelf en mezelf een gemakkelijk leven gun.

Op mijn 32ste was ik omringd met narcisten en leegzuigers en het leek alsof ik er nooit aan zou kunnen ontsnappen. Maar het lukte mij wel.

En anderen ook.

Wat jouw probleem ook is, deze cursus helpt jou ermee, want het antwoord is altijd Liefde, zoals the Beatles destijds ook zongen; ‘All you need is love’.

 

Weet je dat de oudste klant die ik heb 93 jaar is? Die persoon heeft op haar 92ste besloten dat zij een beter leven waard is. En nu leeft zij een gelukkig en vrij leven.

Ik maakte die keuze op mijn 32ste, een ander op haar 92ste. Je bent niet te oud of te jong om te kiezen voor jezelf. Elke dag is een nieuw begin, als jij daar voor kiest. En met dit stappenplan, dat geschikt is voor alle leeftijden, neem ik jou stap voor stap bij de hand zodat jij gelukkig kan zijn, elke dag opnieuw.

 

Je kan ALLES leren, maar het begint bij houden van jezelf. Als je niet van jezelf houdt, dan is al de rest bereiken een pak moeilijker.

Het Pad van Zelfliefde leert jou HOE jij jouw verleden kan helen en daardoor (vrijwel instant) een betere toekomst kan manifesteren. Er is alleen VANDAAG en wat jij met jouw VANDAAG doet, bepaalt hoe jouw morgen er uit ziet.

 

 

Er is geen tijd.

 

Er is geen gisteren en geen morgen, die bestaan enkel in ons hoofd. Er is alleen vandaag en wat jij met jouw vandaag doet. Succesvolle mensen (in elk aspect van het leven) kiezen ervoor om hun Arme Ik te negeren en ‘hun vandaag’ zelf in te richten.

Als jij een andere ‘morgen’ wil, dan moet jij ‘vandaag’ aan de slag. Jouw dromen kunnen waar zijn, en veel meer ook! Je hoeft maar 1 kleine stap te zetten, dag per dag.

 

 

Wat jij vandaag anders doet dan gisteren, maakt jouw morgen anders dan vandaag.

 

Als je vooruit wil in jouw leven, leer het dan van iemand die het hardleers moest ondervinden, die alles uitprobeerde wat ze vond en het beste eruit filterde dat werkt.

 

Het proces dat in het Pad van Zelfliefde uitgestippeld staat, is uitvoerig getest, goed bevonden en werkt voor iedereen die het werk wil doen.

 

 

Wat wil jij?

 

Als jij een beter leven wil, dan is dat mogelijk.

Je kan net als ik het internet afschuimen, uren lang naar nonsense luisteren op YouTube in de hoop om een goudklompje te vinden met informatie die jou echt helpt, om telkens hetzelfde te horen dat je al weet en niet werkt en jou frustreert.

Of je kan investeren in een cursus die werkt, die jou enorm veel tijd bespaart en jou bij de hand neemt om resultaten te behalen al in de eerste module. Investeer in een cursus om jou te leren manifesteren wat je echt wil, op een praktische en heldere manier, zodat je heel veel tijd bespaart en die bewezen is om echt te werken.

De informatie in deze cursus is naar mij toe gekomen door meer dan 3.000 uur meditatie, over 4 jaar. Het stappenplan is uniek en werkt.

De meeste studenten zien positieve veranderingen in hun leven in de eerste module, je moet dus niet lang wachten op de eerste toevalligheden. Het werkt voor anderen en voor jou zal het stappenplan ook werken.

 

 

Jij hebt het recht op een goed leven, vandaag.

 

Als jij een beter leven wil, dan moet je daar vandaag mee beginnen.

Wachten stelt jouw toekomst uit. Als jij jouw dromen wil waarmaken, dan moet je vandaag beginnen – want er is enkel vandaag.

Wil jij een betere toekomst voor jouw kinderen? Die betere toekomst begint bij jezelf. Je kan een ander niet aanleren wat je zelf niet kan. Dus als jij een beter leven wil voor jezelf en jouw gezin, creëer het dan zelf, vandaag.

 

 

Dat kan jij nu leren!

 

Denk er even over na:

Jij kan doen wat jij vandaag al doet, en dan heb jij over 10 jaar nog steeds het leven van vandaag. Je blijft dan rondjes draaien, veel doen alsof maar zonder resultaten.

OF

Jij vindt de moed in jezelf om jouw leven anders aan te pakken en je volgt een stappenplan dat werkt, om jouw leven om te draaien in enkele weken zodat jouw levenskwaliteit snel zichtbaar verandert in een positieve richting.

Als jij voor jezelf een beter leven manifesteert, dan werkt dat inspirerend op de mensen rondom jou. Denk aan hoe het jouw kinderen, partner, huisdieren, familie, vrienden, buurt, … positief kan beïnvloeden. En jij bent daar de eerste van, jij wordt hun Licht.

 

 

Als jij jezelf niet redt, dan blijf jij vastzitten in jouw vandaag.

Om een beter leven te hebben, moet jij beter voor jezelf zorgen en dat is houden van jezelf.

Jij moet het DOEN. Want als jij het niet zelf doet, dan wordt het helaas niet gedaan.

Alleen jij kan jezelf veranderen, jij kan jouw leven in eigen handen nemen en er het beste van maken. Niemand kan jou komen redden, maar jij kan WEL jezelf redden.

Jij kan jezelf redden, jij kan jouw leven omdraaien naar beter.

Jij kan die keuze maken, elke dag is daar een goede dag voor, maar vooral ‘vandaag’.

 

Jij mag rijk zijn, gelukkig zijn, geliefd zijn, zelf kiezen wat bij jou hoort in jouw leven en jij mag een gemakkelijk leven hebben. Het is ALLEMAAL voor jou. Je vraagt echt niet te veel, het is allemaal mogelijk als jij er voor kiest.

 

 

Wat kost het om niet te veranderen?

Het kost jou alles, niet?

Wil jij echt elke dag ongelukkig blijven, radeloos blijven, naar ‘huis’ willen en willen vluchten van jouw leven? Wil jij echt ziek blijven, wil jij echt blijven hangen in jouw depressie of burn-out?

Wil jij echt vaste klant blijven bij psychologen en dokters?

Of wil jij veranderen?

Mag het een keer anders, gemakkelijker, vol liefde?

Als jij wil leven, LEEF dan. Ga het doen.
Want leven is een keuze en die kan jij vandaag maken.

 

 

Liefde is:

 • Geloven in jezelf
 • Jezelf vertrouwen
 • Vergeven van jezelf en anderen
 • Jouw eigen grootste fan zijn
 • Doorzetten ook al wil je niet
 • Weten dat het goed is
 • Durven dromen en die dromen waarmaken
 • Jouw angsten zien voor wat ze zijn: leugens, en die leugens loslaten
 • Weten dat jij alles mag hebben en het ook toelaten
 • Stevige grenzen zetten vanuit Zelf Liefde
 • Eerst aan jezelf geven zodat jij daarna 100 x meer aan anderen kan geven
 • Geld hebben
 • Zichtbaar zijn
 • Succesvol zijn
 • Vrij zijn

 

Jij bent het waard om gelukkig te mogen zijn.
Dat moet jij echt durven geloven!

 

 

Is het Pad van Zelf Liefde voor jou?

Dit stappenplan is voor jou als:

 • jij jouw kracht wil hervinden en jouw eigen leven wil vorm geven zoals jij dat wil
 • jij wil losbreken uit patronen van misbruik, onderdrukking en manipulatie (en familiekarma)
 • jij wil stoppen met jezelf een slachtoffer, bediende of meid te voelen
 • jij gezien, gehoord en gerespecteerd wil zijn

 

Dit is niet voor jou als:

 • jij op zoek bent naar een quick fix
 • als jij niet bereid bent om jezelf te veranderen van binnenuit

 

 

Het Pad van Zelf Liefde bevat:

 • 30+ to the point videolessen (+/- 15 min) om jou stap voor stap heel duidelijk te begeleiden
 • met duidelijke geschreven instructies
 • met werkboek dat wordt opgestuurd met de post
 • met simpele levensveranderende oefeningen die onmiddellijk effect hebben
 • 30+ geleide meditaties om los te laten en de Liefde in jezelf te vinden
 • affirmaties
 • audio’s van de meditaties om te downloaden
 • bonus video’s voor nog meer diepgang (uit Vraag en Antwoord sessies)
 • onbeperkte en levenslange toegang tot het programma en alle updates

 

En er is nog meer!

Naast het programma heb je ook toegang tot een besloten facebookgroep (community) en tot Zoom waar we elke maand 4 live sessies hebben (telkens om 21u – vrijblijvend, van 1 uur):

 • de ene donderdag een live geleide meditatie (van 1 uur) via Zoom
 • de andere donderdag 1 uur groepscoaching via Zoom

 

In de groep kan je terecht met al jouw vragen, kan je verbinden met andere gelijkgestemde zielen en kan je elkaar helpen om door patronen te gaan. De vibe is echt fantastisch met zoveel liefde en steun.

 

Bonus

Je ontvangt 2 mini programma’s

 

 

Wat anderen zeggen:

 

Lieve Marieke, ik heb geen woorden voor dit alles. Ik ben begonnen met de meditaties en de lessen doe ik binnenkort (ik hoop dat dit oké is). Meestal val ik in slaap en dan voel ik mij ‘s morgens zoveel lichter. 1 Keer ben ik wakker gebleven en dan heb ik gehuild en gehuild. Zoveel gehuild. Ik kan weer huilen, dat heb ik in jaren niet meer gedaan. Ik voel mij zoveel beter.

Gerlinde

 

Hoi Marieke. Ik zet jouw filmpjes en meditaties op de achtergrond heel zachtjes op omdat het mij helpt om mijn frequentie te verhogen en daardoor werk ik gewoon veel beter. Het maakt mij rustig. Ik doe de oefeningen enzo, maar ik hou er ook van om gewoon in jouw energie te zijn en ik ben dan veel productiever, rustiger en dat maakt mij blij. Maar ja, de oefeningen zijn ook stevig. Die vragen had ik mij nog nooit gesteld en nu krijg ik een nieuwe manier van denken en nu gaat mijn leven weer vooruit. Ik zit niet meer vast, snap je. De meditaties doe ik niet echt mee, daar heb ik nog geen geduld voor maar ik zet ze wel op de achtergrond en dat is voor mij genoeg. Misschien begin ik binnenkort wel met mediteren maar je zegt dat dat niet echt moet he. Ik voel mij goed dat is wat belangrijk is.

Ken

 

Ik ben Marieke, jouw lerares.

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Ik ben Marieke, jonge dertiger en mama van 2 prachtige dochters. Maart 2017 was voor mij een maand om nooit meer te vergeten. Ik besloot om gelukkig te zijn en ik liet geen andere keuze meer bestaan. Wat het ook zou kosten, ik zou gelukkig zijn.

Die keuze die ik die dag maakte, veranderde mijn leven bijna instant. Op enkele weken kreeg ik meer energie, kon ik weer lachen en stilaan kreeg ik meer zin in het leven. Dag per dag werkte ik aan mezelf, aan mijn mindset en leerde ik al mijn pijn los te laten.

Al snel had ik weer plezier en kon ik meer tijd doorbrengen met mijn kinderen omdat ik meer energie had.

Het was een proces met vallen en opstaan. Mijn leven is helemaal anders dan vroeger. De Arme Ik heeft plaats gemaakt voor de succesvolle, liefdevolle, ik-kan-alles-leren-ik.

 

Ben jij klaar om ook jouw leven in eigen handen te nemen?

 

 

Koop nu en ga meteen aan de slag en manifesteer het leven van jouw dromen.

Of klik HIER voor het betaalplan.

 

(*) Algemene verkoopsinformatie:

Ik ben geen dokter of psycholoog. Ik beloof geen resultaten. Resultaten zijn afhankelijk van het werk dat JIJ doet. Dit is het proces dat ik doorlopen heb en dat ook werkt voor anderen en is bewezen. Dit is het stappenplan dat ik vandaag nog steeds volg om mijn droomleven te manifesteren.
Bewustzijnsschool / Marieke Bertens is niet verantwoordelijk voor wat jij met deze informatie doet. De student is verantwoordelijk voor zijn/haar daden.
Je hebt onmiddellijk en levenslang toegang tot het programma en alle toekomstige updates.
Resultaten hier vermeld zijn A-typisch en jouw resultaten kunnen anders zijn.
Alle verkopen zijn bindend en worden niet terugbetaald. Er zijn gratis lessen om uit te testen.
Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be met jouw vragen.

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang en hoe loopt de cursus?

Jij hebt onbeperkt en levenslang toegang tot het programma en alle updates. Je kan de cursus zo vaak je wil herhalen en op jouw tempo doorlopen en in jouw volgorde.

De video’s zijn kort, ongeveer 15 minuten. De oefeningen die bij elke video horen pas je toe doorheen de dag, bijvoorbeeld als je de trap opgaat, of in de auto. Of je maakt er echt tijd voor en gaat er bij zitten.

Velen kiezen ervoor om de cursus meerdere keer te doorlopen. De eerste keer is het veel informatie, de tweede keer is het veel beter en de derde keer vallen de meeste muntjes. Dit is hoe ik leef en andere succesvolle mensen ook. Herhaling helpt jou om dit sneller eigen te maken zodat jij jouw leven ook snel kan veranderen.

Je hebt onbeperkt toegang tot de facebookgroep.

 

Kan ik zelf mijn tempo kiezen?

Yes! Als je betaalt hebt je de VOLLEDIGE cursus ter beschikking en je kan zo snel of traag werken als JIJ wil. Je kan 20 keer dezelfde les herbekijken of er 20 achter mekaar bekijken. Zoals jij wil.

Je kan de video’s bekijken wanneer en waar je wil. Je hebt ze meteen allemaal ter beschikking en de meditaties ook.

 

Praktische manier van werken.

Elke les bevat 1 video die kort en duidelijk is, van ongeveer 15 minuten, 1 thema per keer. (vergelijkbaar met de YouTube video’s)

Onder de video staat een korte samenvatting en duidelijke oefeningen. Die oefeningen voer je uit op jouw tempo, liefst zo grondig mogelijk. Neem jouw tijd.

Je doorloopt de oefeningen zoals jij dat wil, maar de eerste keer zeker in volgorde. In het werkboek dat je binnen een week thuis krijgt gestuurd, kan je alles nalezen ter opfrissing zodat je niet steeds de hele video moet herbekijken.

De meditaties, daar moet je tijd voor vrijmaken. De eerste keer luister je ze in stilte en ga je er ontspannen voor zitten. Daarna kan je ze op de achtergrond opzetten, tijdens een wandeling, tijdens dutjes of als je slaapt. Herhalen helpt echt.

2 keer per maand doen we een groepsmeditatie. Dat is een magische ervaring die jouw proces versnelt. Doe die zeker een keer mee, het is een hele interessante ervaring en je kan vragen stellen als je dat wil.

 

Is er een betaalplan?

Ja! Dat vind jij hier.

 

Hoe werken de zoom sessies?

Zoom is gratis om te gebruiken. In het programma vind jij een link waar je op kan klikken, zo’n 5 minuutjes voor de start van de sessie. Dan moet je even wachten tot ik jou toelaat in de zoom kamer en dan kan jij zelf kiezen om jouw camera en/of microfoon wel of niet op te zetten.

We beginnen met een korte grondings- en verbindingsoefening (5 minuten) en daarna kan je vragen stellen die ik met jou 1 op 1 oplos, zodat ik jou (met publiek) kan helpen om door jouw patroon te breken. De anderen hebben allemaal ook dit patroon op een andere manier, waardoor de sessie voor iedereen zeer actueel is.

Gemiddeld komen er 2 tot 3 mensen aan het woord.

We eindigen met een extra gronding en verbreking van de verbinding tussen de mensen.

De sessies worden opgenomen en in het programma bij geplaatst. Als je wenst jouw vraag te stellen, ga je akkoord met het gebruiken van de opname in het programma.

 

Hoe werkt de facebookgroep?

In het programma vind jij de link naar de besloten facebookgroep waar jij al jouw vragen kan stellen en er hulp krijgt. Deze groep is optioneel.

Ik beantwoord er zelf alle vragen, maar help elkaar ook alsjeblief. Het antwoord dat je aan een ander geeft, helpt jou inzicht te krijgen in jouw eigen proces. Het werkt helend, dus maak er gebruik van.

 

Hoe werken de live healings?

Je logt in via Zoom op donderdag om 21u (link in het programma en via mail). We helen samen met de energie van dit moment.

De audio replay wordt meteen na de sessie geüpload in het programma. Kan je er niet live bijzijn, dan kan je de audio beluisteren die even effectief is als de live deelname.

Herhalen van de sessies is zeer sterk aangeraden, de replays zijn beschikbaar om te downloaden.

 

Wat is het verschil met de Healer Mastermind?

De Healer Mastermind bouwt verder op het Pad van Zelfliefde. In dit programma leer jij de basis van jouw leven opzetten, in de HMM bouw jij verder op die fundering en leer jij de beste Lichtwerker ooit te zijn en jouw Licht in jezelf helemaal te openen.

Het pad van zelfliefde is de eerste module (het fundament) van de HMM. In het programma vind jij een kortingscode als jij later wil instappen in de HMM.

De Healer Mastermind vind jij hier. (een programma als jij all-in wil gaan en jouw leven ondersteboven en binnenstebuiten wil keren op enkele weken)

 

Kan ik door dit programma een beter leven hebben?

Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij een beter mens bent door met simpele oefeningen jouw denken onder controle te nemen en zelf te bepalen wat jij wel en niet manifesteert in jouw leven. In plaats van overgeleverd te zijn aan het leven, neem je nu jouw leven in eigen handen en kies jij zelf wat je wel of niet manifesteert. Jij wordt baas over jouw leven en richt het in zoals jij dat wil.

 

Heb ik een totaal ander leven op het einde van het programma?

Jij bent een ui en jij hebt heel veel lagen. Studenten doorlopen het programma (deels) meerdere keren om telkens dieper en dieper te gaan en beter te manifesteren.

Na de eerste ronde heb jij een ander leven. Na de eerste module hebben studenten al zichtbare resultaten. Het is aan jou om vol te houden, om het een automatisme te maken en het werk te blijven DOEN. Dit is een manier van leven, dit is hoe ik mijn leven ook vandaag nog leef.

 

Ik hou van mensen helpen maar mijn energie loopt leeg.

Als jij anderen helpt en jezelf vergeet door jezelf niet te gronden, te beschermen en jezelf op te vullen, dan loop jij leeg. Dit programma leert jou de basis om jezelf helemaal op te vullen en anderen te helpen zodat het jou energie geeft.

Liefde is het antwoord op jouw vragen. De Liefde die jij voor jezelf moet vinden. En in dit programma bouw jij een oersterk fundament om jouw energie te beschermen en jezelf op te vullen zodat jij niet meer leeg loopt als jij anderen wil helpen.

 

Moet ik echt mediteren?

Ja. Gezien jij bestaat uit 3 delen (ziel, lichaam en hoofd) is het aan te raden om toch te leren mediteren. Er is een hele module die jou stap voor stap leert mediteren zodat het een eitje wordt. Mediteren is niet op een kussen zitten met wat wierrook en kaarsen, het is eerder een vorm van dagdromen.

De geleide meditaties zijn krachtige visualisaties en zijn niet te vergelijken met zen-meditaties. Dit is innerlijk werk gegoten in een visualisatie en het doet wat met jou. Iedereen kan het leren.

Om jou te helpen is er elke maand een live meditatie in groep.

 

Hoe is het programma opgebouwd? Wat leer ik er precies?

Je kan hieronder het lespakket bekijken om een idee te hebben van wat allemaal behandeld wordt.

Alle lessen zijn in video formaat en ondersteund door vele oefeningen en vragen die jij jezelf kan stellen.

Als bonus leer jij hoe jij jouw lichaam kan verzorgen en kan jij meer dan 30 krachtige geleide meditaties doen om nog dieper de Liefde in jezelf te vinden (en dus jouw frequentie verhogen).

De basis is de ochtendroutine die ik elke dag doe en van daaruit werken we verder om jouw nieuwe leven op te bouwen.

Het hele lespakket kan jij hieronder vinden.

 

Ik heb een andere vraag?

Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be en wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

 

(*) Algemene verkoopsinformatie:

Ik ben geen dokter of psycholoog. Ik beloof geen resultaten. Resultaten zijn afhankelijk van het werk dat JIJ doet. Dit is het proces dat ik doorlopen heb en dat ook werkt voor anderen en is bewezen. Dit is het stappenplan dat ik vandaag nog steeds volg om mijn droomleven te manifesteren.
Bewustzijnsschool / Marieke Bertens is niet verantwoordelijk voor wat jij met deze informatie doet. De student is verantwoordelijk voor zijn/haar daden.
Je hebt onmiddellijk en levenslang toegang tot het programma en alle toekomstige updates.
Resultaten hier vermeld zijn A-typisch en jouw resultaten kunnen anders zijn.
Alle verkopen zijn bindend en worden niet terugbetaald. Er zijn gratis lessen om uit te testen.
Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be met jouw vragen.

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Inhoud van de cursus

Welkom
Welkom! 00:05:00
Zoom groepscoaching + healing 00:00:00
Printklare hulpmiddelen 00:30:00
Bonus : Ik hou van mezelf programma (pdf) 01:00:00
Module 0
Wanneer je ziek bent 01:00:00
Onderhoud van jouw lichaam 01:00:00
Mijn lichaam is een spiegel 01:00:00
Voeding is neutraal 02:00:00
Wonderen in lichaamshealing 01:00:00
Haar, tattoo’s en alles uiterlijk. 00:00:00
Menstruatie, anticonceptie, zwangerschap, sex 00:00:00
Bonus : Lichaam verzorgen 00:30:00
Module 1
Introductie en Lachen 00:30:00
Ademen Gratis 00:30:00
Complimenten 00:30:00
Dankbaarheid 00:30:00
Vragen om jezelf elk moment te stellen! 00:10:00
Body Awareness (NIEUW!) 01:00:00
Waarom jij soms opgeeft 00:30:00
Bonus: Verhogen in energie (dankbaarheid / complimenten) 00:10:00
Module 2
Leren mediteren 00:05:00
Leren observeren 00:20:00
Leren visualiseren 00:45:00
Gronden en Beschermen dmv treinen en draken 00:25:00
Korte Krachtige Healing Sessie 00:20:00
Module 3
Leren Loslaten 01:00:00
Oefening – Contracten Annuleren 00:15:00
Compassie versus Medelijden Gratis 00:30:00
Hart Activatie Meditatie 00:25:00
Vergeven 00:45:00
Wat is jouw doel? 01:00:00
Visualisatie – Doorbraak 00:25:00
Module 4
Opruimen 01:00:00
Wat is Karma? 00:30:00
Angst versus Actie 00:30:00
Wat is zelfsabotage? 00:20:00
Mindset shiften van tekort naar overvloed 00:30:00
Het belang van de juiste taal. 00:30:00
Wat is gronding nu echt? 00:20:00
Module 5
Leren ontvangen, wat is dat? 00:05:00
Laat de lading los 00:30:00
Wat heb ik al vandaag? 00:30:00
Geloven in jezelf 00:30:00
Vertrouwen in jezelf 00:30:00
Zelftwijfel is niet echt. 00:30:00
Vraag hulp 00:30:00
Liefde is het antwoord – wat is liefde echt? 00:20:00
Innerlijk Werk en Ascensie symptomen 00:30:00
Bonus meditatie Grote Boom, Groot Ontvangen 01:00:00
Module 6
Het Universum wil jou gelukkig zien. 00:30:00
Tijd bestaat niet. Wat is tijd? 00:30:00
Stop met jezelf schuldig te voelen. 00:30:00
Vraag geen goedkeuring maar leef 00:30:00
Wanneer laat ik mensen best los? 00:30:00
Geeft het Universum iedereen evenveel kansen? 00:20:00
Zet de grove middelen in 00:10:00
Facturen betalen en het goede voorbeeld geven. 00:30:00
S.E.X. (nieuw) 00:30:00
Module 7
De 4 fases van Ware Liefde (nieuw) 02:00:00
Loslaten is ontvangen (nieuw) 01:00:00
Het doel is Liefde, maar eerst karma oplossen (nieuw) 01:00:00
Overvloed is overgave (+ visualisatie) (nieuw) 01:00:00
Isolatie is noodzakelijk (NIEUW!) 00:30:00
Module 8
Meditatie Reinigen van Keel Chakra 01:00:00
Meditatie Slot van jouw Hart openen 01:00:00
Meditatie Openen van de Harten 01:00:00
Meditatie Wissen van het verleden 01:00:00
Meditatie Verwijder zelfsabotage 01:00:00
Meditatie Leeuwenpoort 01:00:00
Meditatie Leeuwenpoort 2 01:00:00
Meditatie Zielmissie vinden 00:30:00
Module 9
2020 – 10 Leren ontvangen Gratis 01:00:00
2020 – 11 01:00:00
2020 – 12 01:00:00
2021 – 01 01:00:00
2021 – 02 (Gouden Ei) 01:00:00
2021 – 03 Meesterschap 01:00:00
2021 – 04 (Samenwerken met Ego) 01:00:00
2021 – 05 (Ik kan alles) 01:00:00
2021 – 06 (Tribune zwart / wit) 01:00:00
2021 – 07 Vorige levens loslaten 01:00:00
2021 – 08 Innerlijke Balans 01:00:00
2021 – 09 Overgave 01:00:00
2021 – 10 Loslaten / Quantum Healing 01:00:00
2021 – 11 Diepe Liefde 01:00:00
2022 – 01 Innerlijke familie reunie 01:00:00
2022 – 2 Hergeboorte 01:00:00
2022 – 03 Keuze tussen Licht en Duister 01:00:00
Module 10
April 2022 00:00:00
Mei 2022 00:00:00
Juni 2022 00:00:00
Juli 2022 00:00:00
Augustus 2022 04:00:00
September 2022 04:00:00
Oktober 2022 04:00:00
November 2022 04:00:00
December 2022 00:00:00
Januari 2023 03:00:00
Februari 2023 01:00:00
De Nieuwe Aarde Meditaties
April 2023 00:00:00
Mei 2023 00:00:00
Juni 2023 00:00:00

Reviews

4.8

4.8
5 beoordelingen
 • 5 Sterren4
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Beste keuze ooit.

  5

  Getwijfeld over de aankoop, maar geen minuut spijt gehad, doe hem nu voor de tweede keer, maar ga hem zeker nog een paar keer doen, om te komen waar ik wil zijn. Een prachtig programma, en voor iedereen die de moed heeft een dikke aanrader.

 2. Heel mooi programma

  5

  Door je video’s op youtube en de gratis cursus op je website ben ik gegroeid.
  Door dit programma te volgen, groei ik elke dag nog meer. De heldere video’s en ‘simpele’ maar diepgaande vragen zorgen ervoor dat ik nog veel dieper kan graven in mezelf. Ik kijk ook telkens uit naar de meditaties. Ik ben dankbaar dat ik dit programma heb aangekocht. Heel erg bedankt voor het maken van dit programma.

 3. Houden van mezelf.

  4

  In het begin van de lockdown in maart 2020 was ik op een avond in de keuken en zocht op mijn youtube “wat is houden van jezelf ?”.µ
  Ik kwam op iets mooi, kort en krachtig van MARIEKE. Ik had al een paar keer bij haar stilgestaan, maar nooit verder echt geluisterd.
  Ik ben er ook nooit meer weggebleven, zij bracht een ommekeer in mijn leven. Zoals ik al tegen haar zei, ik werd geleefd, ik leefde niet, ik was altijd voor anderen bezig. En liet mij achterwege. Ik was mijn eigen “ik” kwijt.
  Zo ben ik met Marieke begonnen, heb me “het pad van zelfliefde aangeschaft” en zo heb ik me stilletjes aan teruggevonden, bedankt Marieke, je bent een schat, Ik ben in vele opzichten veranderd, ben ook een beetje egoïstischer geworden, maar dat is goed voor mij.
  Dus ik kan het iedereen gewoon aanraden en de weg inslaan met Marieke.

  Groetjes,

  Fatiha

 4. verandering van je leven

  5

  Ik weet in eerste instantie niet pad van zelfliefde inhield. Toen ik er mee in aanraking kwam en mij verdiepte in het pad van zelfliefde veranderde er veel in mijn leven en het leven erom heen. Je komt als het ware in een totale nieuwe wereld. Het is niet te omschrijven hoe deze wereld eruit ziet want weet inmiddels dat het voor mij een totaal andere wereld kan zijn als dat iemand anders deze volgt. Dat is okee want ieder heeft zijn eigen waarheid. Raad het iedereen aan die aan zich zelf wilt werken om eerst met dit pad te beginnen en dan pas verder te gaan. Dank je wel Marieke.

 5. Leren houden van mezelf

  5

  Lieve Marieke, dankjewel om in mijn leven te verschijnen.
  Ik kocht eerst de meditaties van de Leeuwenpoort aan en toen voelde ik dat ik meer wilde leren van jou. Toen investeerde ik het beetje geld dat ik nog had in het Pad van Zelfliefde.
  Wat een fantastische investering! Mijn leven veranderde instant. Ik leerde mezelf te zien om wie ik echt ben. Ik leerde van mezelf te houden zoals ik echt ben. Ik leerde voor het eerst in meer dan 40 jaar dat het absoluut niet egoïstisch is om jezelf op de 1ste plaats te zetten ipv mezelf altijd weg te cijferen en anderen te pleasen. Ik wist dat ik mensen pleasde maar wist niet waar dit vandaan kwam en door jouw programma weet ik dat nu wel en kon ik het ook omdraaien. Ik kies nu voor een gelukkig en overvloedig leven naar mijn voorwaarden en niet meer naar de voorwaarden van anderen.

  Ik doorwerk het Pad van Zelfliefde nu voor de 2de keer en oh mijn god dit gaat zo veel dieper dan de 1ste keer. Dit zijn de diepere lagen van mijn ui die ik nu mag doorwerken.
  Dankjewel lieve Marieke om jouw eigen Pad zo open en eerlijk te delen zodat anderen de moed vinden om ook aan zichzelf te werken en ook te kiezen voor geluk!

  Liefs
  Vanessa

Volg deze cursus

2.000 (incl. BTW)In winkelmand

 • 2.000 (incl. BTW)
 • 102 lessen
 • 3 dagen, 8 uren
79 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2023 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos