• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

30 Dagen challenge – Nieuwe ik!

 

Het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven, is dat van verandering. Want verandering brengt dromen waar en zorgt ervoor dat jij jouw ambities kan bereiken.

Nu we de transformerende Engelenpoort achter de rug hebben, is het tijd om in die nieuwe dimensie ook aan het werk te gaan en het beste uit jezelf halen. Want energie ontvangen is de eerste stap, en nu moet je die energie uitpakken en een plaats geven in jouw leven.

In deze challenge ga je aan de slag met 1 doel (want je moet je focussen). Dat ene doel kan vanalles zijn, van €1 tot een miljoen, van liefde, betere gezondheid, meer energie, uit schulden, eindelijk die relatie verlaten, die promotie vragen, jouw eerste klant, …

Wat het ook is, het IS mogelijk en dit stappenplan helpt jou en neemt jou bij de hand om door te zetten wanneer het moeilijk is. Want het is voor iedereen op een moment moeilijk, precies op het moment dat de verandering zichtbaar zal zijn.

In deze challenge gaan we LIVE in groep (in een facebookgroep) aan de slag om SAMEN onze doelen te realiseren. En ja, ik doe ook mee, zodat je ook zicht hebt op mijn proces (wat heel waardevol is).

 

Wat krijg je in de challenge:

 • Een online programma met theorie, netjes gebundeld in tekst en video (zodat je eindeloos het proces kan herhalen) en met de oefeningen die bij die dag horen
 • 7 meditaties / healing sessies om jou te ondersteunen (in video en audio) (worden live opgenomen in de eerste editie in de facebookgroep)
 • Een groep met gelijkgestemden die SAMEN door hetzelfde proces gaan, waardoor je steun krijgt
 • Onbeperkt en levenslang toegang tot het hele programma
 • Onbeperkt en levenslang toegang tot de facebookgroep – ook NA de challenge
 • Gratis deelname aan volgende challenges
 • 30 dagen ondersteuning van Marieke in de Facebookgroep van 24/11 tot 23/12/21
 • Je kan op jouw eigen tempo werken, alle lessen zijn op dag 1 al beschikbaar zodat je meteen aan de slag kan.

 

 

En dan, Marieke als coach. Niets is raar, maar echt niets en dat maakt het zo geweldig. Gewoon je ding kunnen zeggen zonder beoordeeld te worden. En dan nog eens oplossingen krijgen, begrijpen vanwaar het komt EN direct aan de slag kunnen met wat je geleerd hebt. 😱 Het zorgde ervoor dat ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak was en snelle resultaten haalde. Ego heeft geen kans en excuses worden snel doorprikt, zo gingen we altijd snel naar de essentie. Na de sessie kreeg ik ook altijd een energiestoot. Super veel zin en helemaal gemotiveerd om er in te vliegen. Ik had nieuwe hoop en zag nieuwe mogelijkheden! Yes yes, ik zou het zo opnieuw doen. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn leven veranderd heeft en de start is geweest van een compleet nieuw en vooral beter leven. Dus een super dikke merci Marieke!

 

KADO

 

Ik verloot 1 gratis toegang tot het Pad van Zelfliefde onder alle deelnemers die dagelijks hun proces delen in de facebookgroep EN een eerlijke review schrijft op de cursus pagina na afloop.

(Ben je al student van het pad van zelfliefde, dan mag je 1 andere cursus naar keuze kiezen (behalve de volle healer mastermind of ‘Ik ben god’)

Winnaars worden bekend gemaakt in de week van 3/1/22, zodat iedereen voldoende tijd heeft om de challenge af te ronden (VOOR 31/12/12).

 

Praktische informatie:

 • De challenge start op 24/11 en duurt tot 23/12
 • Hoewel het de bedoeling is dat je elke dag 1 les uitvoert, heb je vanaf het begin al toegang tot alle lessen zodat je op jouw eigen tempo kan werken.
 • Je kan dus nu meteen aan de slag of wachten op de officiële start op 24/11
 • Je hebt elke dag ongeveer 1 uur nodig om alle oefeningen uit te voeren.
 • Het is de bedoeling dat je de antwoorden op de lessen in de facebookgroep plaatst op de juiste plaats, zodat we jou kunnen ondersteunen in jouw proces EN zodat iedereen inzichten ontvangt van elkaar voor een dieper proces (dat is het meest waardevolle stuk!)
 • De healings zijn ‘s avonds om 21 uur IN de facebookgroep op: 26/11, 30/11, 5/12, 9/12, 13/12, 17/12, 21/12
 • Je kan de challenge heel het jaar door op eigen initiatief herhalen, of met anderen uit de groep.
 • Marieke deelt haar proces de eerste keer live ook als deelnemer en ondersteunt jou extra feedback te geven in de groep.

 

Je ontvangt dus 2 dingen:

 1. Een online programma dat je eindeloos kan herhalen elke keer jij een nieuw doel zet voor jezelf
 2. Een private facebookgroep met gelijkgestemden om steun en kracht bij te vinden (en troost)

 

Deze challenge is voor jou als:

Het maakt niet uit waar jij vandaag op jouw pad bent, alles wat we willen manifesteren volgt hetzelfde stappenplan. Dit gaat om JOU, niet om de anderen.

Vergelijk jou niet met de andere deelnemers, maar kies voor jezelf. Ik leer ook van elke deelnemer, van elk gesprek en zelfs elke coachingsessie die ik doe. De anderen kunnen als voorbeeld dienen, zodat je een pad hebt om te volgen en de moed vindt in jezelf om ook door te zetten.

 • Je WIL veranderen
 • Je begrijpt dat verandering offers vergt, jouw oude leven moet je loslaten.
 • Je bent open over jouw proces en je wil het delen
 • Je wil leren van anderen
 • Je staat open voor een nieuw leven, ook als je bang bent

 

Als je jouw realiteit wil veranderen, dan moet jij jezelf veranderen, want jouw zichtbare wereld is een reflectie van jouw onzichtbare wereld (hoe je denkt over jezelf).

Samen kunnen we grootse dingen bereiken en ik hoop dat jij de moed en de liefde vindt in jezelf om een nieuwe jij onder jouw kerstboom te leggen. Want dat verdien jij.

Het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven, is het geschenk van verandering.

 

 

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt levenslang toegang tot het programma en de facebookgroep en toekomstige challenges. Je kan de challenge op eigen houtje herhalen of met mensen uit de groep.

De groep blijft bestaan en kan een grote hulp zijn om op terug te vallen, ook na de challenge. Het grootste probleem dat ik blijf horen (en dat ik ook heb) is onbegrip van de omgeving tijdens veranderingen en er na. Je ontgroeit jouw omgeving en wat steun is altijd meegenomen. Je moet het niet alleen doen.

Elke keer jij een nieuw doel hebt in jouw leven, kan je door de stappen gaan op eigen houtje of vragen aan anderen in de groep of iemand de challenge opnieuw meedoet met jou. Daar ben jij vrij in.

 

Ik heb geen facebook, wat nu?

Een belangrijk onderdeel van deze challenge is de verbondenheid met anderen. Je kan een gratis facebookprofiel aanmaken voor deze groep en verder met facebook niets doen. Je bent niet verplicht om vrienden te hebben of in groepen te gaan. Ik heb facebook voor mijn bedrijf en privé doe ik er ook niets mee.

Je bent vrij om jouw opdrachten onder elke les in het programma te plaatsen in plaats van op facebook, als je dat liever hebt.

Je kan / mag ook deelnemen aan de challenge zonder iets te plaatsen, maar dan maak je geen kans op de bonusprijs.

 

Moet ik mijn proces echt delen?

Nee, dat moet niet. Je kan stukken delen, alles of helemaal niets. Wie elke dag deelneemt, heeft kans op de bonusprijs. Dat is een keuze die je moet maken voor jezelf.

De reden waarom ik vraag om open te zijn is dit:

 • Jouw antwoorden delen met anderen geeft jou een doorbraak, je stopt met jezelf te verstoppen voor jezelf
 • Je leert omgaan met de mening van anderen en je zal positief verrast zijn
 • Als jij open deelt, dan leer je meer van de openheid van anderen
 • Ik vind het ook niet tof om mijn diepste schaamte te delen met anderen, maar daar moet je precies door. Je moet open zijn over jezelf om te kunnen helen en doe het liefst in een veilige groep waar anderen jou begrijpen.
 • Je zal merken dat er mensen zijn die jou steunen en je zal heel veel liefde leren ontvangen door jezelf te openen voor anderen die het goed menen met jou.

 

Zal ik mijn doel bereiken?

Daar kan ik geen antwoord op geven, want alles hangt af van enkele factoren:

 1. Het doel zelf (€5 manifesteren of een gouden medaille op de Olympische Spelen is een heel groot verschil – hoe groter het doel, hoe meer jij moet veranderen)
 2. Jij (Hoe snel ga jij, hoe grondig maak jij jouw oefeningen, doe je jouw oefeningen elke dag, loop je weg van jezelf of zet je door?)

 

ALS je doorzet, zal je merken dat je DICHTER bij jouw doel komt. Sommigen zullen 10 doelen bereiken, anderen 1, anderen die het halfweg opgeven misschien geen. Waar je eindigt is aan jou. Het plan werkt en de healingen zorgen gegarandeerd voor doorbraken. Maar jouw doel echt bereiken, dat kan ik niet beloven omdat ik jouw doel niet ken en ik ken jou niet persoonlijk. Die inschatting moet je zelf maken.

Het plan is getest en werkt voor wie doorzet en het werk doet.

 

Hoe werkt healing?

Healing is een geleide visualisatie, waarbij je door jouw blokkades wordt gebabbeld op een liefdevolle manier. Healing maakt energetische blokkades vrij in jouw lichaam, waardoor jouw lichaam zichzelf kan herstellen op termijn (soms snel, soms wat trager – afhankelijk van de persoon).

Healing is een ondersteuning en tegelijk een fundament van snelle transformatie.

Ik raad sterk aan om de healing sessies meerdere keren te herhalen tot je ze BENT. Healing sessies zijn jouw Hogere Ik die naar jou toe komt om met jou samen te smelten, dus hoe meer je ze doet, hoe sneller je vooruit gaat in jouw leven.

Healing in combinatie met de oefeningen zal een grooooote doorbraak geven in jouw leven, ALS jij ervoor openstaat.

 

Algemene voorwaarden:

Marieke en haar Team zijn geen dokters, artsen, therapeuten of iets dergelijks en ze beweren dat ook niet te zijn. Alle producten en diensten die worden aangeboden zijn zelf ontwikkeld en steunen op praktische ervaring.
Bewustzijnsschool en Marieke Bertens zijn niet verantwoordelijk voor positieve en/of negatieve resultaten, wij bieden een stappenplan dat bewezen is dat werkt en wat de klant daarmee doet is zijn/haar verantwoordelijkheid. Resultaten en reviews die hier worden geplaatst zijn a-typisch en wij garanderen geen resultaten van welke aard ook (iedereen is anders).
Niet tevreden? Je hebt 48 uur na aankoop om een refund aan te vragen via: hallo@bewustzijnsschool.be

De bonus is niet omruilbaar in cash. Winnaars worden via facebook messenger persoonlijk op de hoogte gebracht.

Heb je nog vragen? Wij helpen jou graag via hallo@bewustzijnsschool.be

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Voorbereiding
Welkom & praktische informatie 00:15:00
Voorbereiding 01:00:00
Jouw eerste doorbraak 01:00:00
De tracker 01:00:00
Deel 1
Dag 1 – Jouw doel? 01:00:00
Dag 2 – Jouw doel (2) 01:00:00
Dag 3 – Jouw doel (3) 01:00:00
Dag 4 – Reflectie 01:00:00
Healing 1 01:00:00
Deel 2
Dag 5 – Visualisatie 01:00:00
Dag 6 – Jouw Toekomstige Ik 01:00:00
Dag 7 – Tijd voor Actie 01:00:00
Dag 8 – Reflectie 01:00:00
Healing 2 01:00:00
Deel 3
Dag 9 – Emoties helen 01:00:00
Dag 10 – Hou van jezelf 01:00:00
Dag 11 – Je mag alles hebben 01:00:00
Dag 12 – Reflectie 01:00:00
Healing 3 01:00:00
Deel 4
Dag 13 – Visionboard 01:00:00
Dag 14 – De goedkeuring van een ander 01:00:00
Dag 15 – Wie ben jij? 01:00:00
Dag 16 – Reflectie 01:00:00
Healing 4 – Universele Verbinding 01:00:00
Deel 5
Dag 17 – Onwaardigheid helen 01:00:00
Dag 18 – De achterdeur 01:00:00
Dag 19 – Opvullen met tederheid 01:00:00
Dag 20 – Reflectie 01:00:00
Healing 5 – Het Universum houdt van jou 01:00:00
Deel 6
Dag 21 – Applaus 01:00:00
Dag 22 – Slachtofferschap 01:00:00
Dag 23 – Schaamte 01:00:00
Dag 24 – Reflectie 01:00:00
Healing 6 01:00:00
Deel 7
Dag 25 – Karma Kuisen 01:00:00
Dag 26 – Losbreken van de Maatschappij 01:00:00
Dag 27 – Het Domino Effect 01:00:00
Dag 28 – Reflectie 01:00:00
Healing 7 – Innerlijk kind bevrijden 01:00:00
Dag 29 – De Finish 01:00:00
Dag 30 – En nu wat? 01:00:00

Reviews

4.7

4.7
3 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. innerlijke vrijheid

  4

  In 30 dgn heb ik mijn innerlijke vrijheid en de regie over mijn eigen leven terug gekregen. 30 dagen die me weer terug brachten tot mijn ware zelf. Niet meer leven vanuit angst maar vanuit vrijheid. Met behulp van de oefeningen en de feedback van Marieke pelde ik elke dag een laagje van mijn muur af. Ben tegen vaste patronen aan gelopen en tot inzichten gekomen. Het koste me een hoop tranen, maar na 30 dagen lach ik van oor tot oor. Dankjewel Marieke. Het is me elke traan waard geweest. Marian

 2. 30 dagen Challenge - Nieuwe Ik

  5

  Heeft het gewerkt? Ben ik een nieuwe Ik? O ja! Zeker wel! Ik ga NOOIT meer naar dat persoontje dat ik vorige maand nog was.
  Samen met de ondersteuning van Marieke, door verschillende blokkades kunnen breken, zodat er plaats vrij kon komen voor andere en betere manifestaties.
  In het begin een doel hebben om naartoe te werken (ik heb 3 doelen behaald) en daarna tot het besef komen dat deze doelen eigenlijk niet echt de doelen waren die ik nodig had (van mezelf houden, liefde kunnen krijgen en geven). Met de challenge die je over en over kunt blijven doen, kan ik elke keer een nieuw doel nemen, klein of groot, het stappenplan doorlopen, het werk doen…
  Raad ik het anderen aan om deze challenge te proberen? Ja! De challenge is FANTASTISCH!
  Maar enkel als je bereid bent om diep te graven….
  Want het was moeilijk, confronterend, emotioneel, lastig en pijnlijk.
  Maar het was zeker de moeite waard!
  Dank je wel Marieke!!!!! Vanuit het diepste van mijn hart!!!
  Ik heb te weinig woorden om mijn dankbaarheid uit te spreken… Je hebt me geholpen een volledig ander mens te worden! Een ander persoon die ik nu wél wil zijn.

 3. Mijn nieuwe ik

  5

  Deze challenge was zwaar en er kwamen heel wat traantjes aan te pas, maar het heeft van mezelf een ander mens gemaakt. Iemand die kan lachen en dansen en zingen. In het begin liep ik dikwijls tegen een muur op. De healings hebben mij het meeste geholpen om er door te breken. De grootste doorbraak was toen ik het gevoel had dat mijn schedel letterlijk openspleet. Met het water dat uit mijn hoofd stroomde hen ik die muur voelen breken. Ik voelde me bevrijd. Ik voel mij fantastisch. Een nieuwe ik. Bedankt Marieke door jou antwoorden en hulp ben ik er geraakt. Je bent een fantastische coach.

Koop deze cursus

497 (incl. BTW)In winkelmand

 • 497 (incl. BTW)
 • 41 lessen
 • 1 dag, 16 uren
26 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2022 Marieke Bertens - Powered by Maatos