• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Wat wil jij in jouw leven?

 

 • Wil je gelukkiger zijn?
 • Wil je betere liefde manifesteren?
 • Wil je een nut hebben in jouw leven?
 • Wil je succesvoller zijn?
 • Wil je meer geld aantrekken?
 • Wil je gezonder zijn?
 • Wil je een beter leven dat gemakkelijker is?
 • Wil je jouw missie leven?

 

Alles is mogelijk om te veranderen in jouw leven als je maar weet HOE. Als ik van doodziek naar gezond kan gaan en van diepe schulden naar rijkdom, dan kan iedereen dat. Je hoeft enkel het plan te volgen dat voor mij nog elke dag werkt en voor vele andere ook.

(Het betaalplan vind je hier.)

 

Stop met jouw verleden te herleven en kies voor jouw toekomst.

Je kan alleen jouw nieuwe betere toekomst manifesteren als je jouw verleden loslaat. En hoe je dat doet, leer je uitgebreid met super praktische en eenvoudige oefeningen in het Pad van Zelfliefde.

Want hoe je het ook draait en keert, het komt altijd op hetzelfde neer. Alle succesvolle mensen, in welk vak ook, hameren er dezelfde boodschap in: ‘Hou van jezelf, hou van wat je doet en heb plezier in alles.’

 

Alles is mogelijk, ook al lijkt het vandaag onwerkelijk.

 

Op mijn 32ste was er geen enkel plekje in mijn lichaam dat geen pijn deed. Ik was uitgeput, had overal pijn en ik was afgeschreven door de dokters. Vandaag ben ik gezond, vol energie en blij.

Op mijn 32ste had ik schulden en vandaag heb ik altijd genoeg geld – omdat ik leerde houden van mezelf en mezelf een gemakkelijk leven gun.

Omdat ik leerde houden van mezelf en nu doe wat gelukkige en gezonde mensen doen.

 • Gezond zijn is een keuze
 • Vrijheid is een keuze (ook in deze absurde tijd van vandaag)
 • Liefde is een keuze (een betere partner begint bij jezelf)
 • Succes is een keuze (die iedereen kan maken)
 • Zelfvertrouwen is iets dat je kan leren
 • Geld is een mindset, die je kan leren

 

Je kan ALLES leren, maar het begint bij houden van jezelf. Als je niet van jezelf houdt, dan is al de rest bereiken een pak moeilijker.

Het Pad van Zelfliefde leert jou HOE jij jouw verleden kan helen en daardoor (vrijwel instant) een betere toekomst kan manifesteren. Er is alleen VANDAAG en wat jij met jouw VANDAAG doet, bepaalt hoe jouw morgen er uit ziet.

 

Er is geen tijd.

 

Er is geen gisteren en geen morgen, die bestaan enkel in ons hoofd. Er is alleen vandaag en wat jij met jouw vandaag doet. Succesvolle mensen (in elk aspect van het leven) kiezen ervoor om hun Arme Ik te negeren en ‘hun vandaag’ zelf in te richten.

Als jij een andere ‘morgen’ wil, dan moet jij ‘vandaag’ aan de slag.

 

Wat jij vandaag anders doet dan gisteren, maakt jouw morgen anders dan vandaag.

 

Als jij een nieuw leven wil, dan kan je dat krijgen – ALS jij er iets voor wil doen. En WAT jij precies moet doen om een nieuw leven te krijgen, dat leer jij in het Pad van Zelfliefde van iemand die lange tijd een niemand was en nu een iemand is.
Je leert Zelfliefde van iemand die lange tijd geen Liefde kende, zichzelf leeg gaf aan de wereld en zichzelf opzij zette. Je leert Liefde van iemand die het nooit kende, op zoek is gegaan, het vond en het nu beschikking stelt aan iedereen in begrijpelijke taal en met gemakkelijke oefeningen en voorbeelden.

 

Als je vooruit wil in jouw leven, leer het dan van iemand die het hardleers moest ondervinden, die alles uitprobeerde wat ze vond en het beste eruit filterde dat werkt.

Het proces dat in het Pad van Zelfliefde uitgestippeld staat, is uitvoerig getest, goed bevonden en werkt voor iedereen die het werk wil doen.

 

Wat jij ook wil bereiken in jouw leven, het is mogelijk, maar alleen als je nog meer van jezelf houdt en diep in jezelf gelooft.

 

Wat wil jij?

 

Als jij een beter leven wil, dan is dat mogelijk.

Je kan net als ik het internet afschuimen, uren lang naar nonsense luisteren op YouTube in de hoop om een goudklompje te vinden met informatie die jou echt helpt, om telkens hetzelfde te horen dat je al weet en niet werkt en jou frustreert.

Of je kan investeren in een cursus die werkt, die jou enorm veel tijd bespaart en jou bij de hand neemt om resultaten te behalen. Investeer in een cursus om jou te leren manifesteren wat je echt wil, op een praktische en heldere manier, zodat je heel veel tijd bespaart en die bewezen is om echt te werken.

De informatie in deze cursus is naar mij toe gekomen door meer dan 3.000 uur meditatie en vele van de oefeningen kan je nergens anders vinden, het stappenplan is uniek en werkt.

De meeste studenten zien positieve veranderingen in hun leven in de eerste module, je moet dus niet lang wachten op de eerste toevalligheden. Het werkt voor anderen en voor jou zal het stappenplan ook werken.

 

Jij hebt het recht op een goed leven, vandaag.

 

Verandering van denken is wat er nodig is om gelukkiger te zijn en om jezelf meer genoeg te voelen. Als jij jouw Zielsmissie wil leven, als jij beter wil manifesteren, dan begint het bij jezelf. Als jij een beter leven wil, dan moet je daar vandaag mee beginnen.

Wachten stelt jouw toekomst uit. Als jij jouw dromen wil waarmaken, dan moet je vandaag beginnen – want er is enkel vandaag.

Wil jij een betere toekomst voor jouw kinderen? Die betere toekomst begint bij jezelf. Je kan een ander niet aanleren wat je zelf niet kan. Dus als jij een beter leven wil voor jezelf en jouw gezin, creëer het dan zelf, vandaag.

 

Wat als jij vandaag niets onderneemt om te veranderen?
Wat kost het jou dan?

 

Wat als jij ook jouw leven in eigen handen kan nemen en net zoals ik jouw lichaam kan helen, jouw denken kan genezen en jouw reden om te leven te vinden?

Wat als jij elke dag vrij bent, gelukkig bent, succesvol en gezien?
Wat als jij jouw dromen elke dag leeft?
Wat als jij een perfecte partner vindt?

Jij hebt elke dag de kans om de keuze te maken om een beter leven voor jezelf te creëren. Het is echt maar een keuze.

 

Dat kan jij nu leren!

 

Het Pad van Zelf Liefde zorgt voor…

… een ander leven in enkele weken.

Gelukkig zijn is een keuze.
Succesvol zijn is een keuze.
Gezond zijn is een keuze.
Gezien worden is een keuze.

Jij kan alles bereiken in jouw leven dat jij wil bereiken, maar het kost jou wel jouw huidige leven, je moet jouw trauma en jouw pijn loslaten (en dat bevrijdt jou).

 

Denk er even over na:

Jij kan doen wat jij vandaag al doet, en dan heb jij over 10 jaar nog steeds het leven van vandaag. Je blijft dan rondjes draaien, veel doen alsof maar zonder resultaten.

OF

Jij vindt de moed in jezelf om jouw leven anders aan te pakken en je volgt een stappenplan dat werkt, om jouw leven om te draaien in enkele weken zodat jouw levenskwaliteit snel zichtbaar verandert in een positieve richting.

Als jij voor jezelf een beter leven manifesteert, dan werkt dat inspirerend op de mensen rondom jou. Denk aan hoe het jouw kinderen, partner, huisdieren, familie, vrienden, buurt, … positief kan beïnvloeden. En jij bent daar de eerste van, jij wordt hun Licht.

 

Als jij jezelf niet redt, dan blijf jij vastzitten in jouw vandaag.

Om een beter leven te hebben, moet jij beter voor jezelf zorgen en dat is houden van jezelf.

Jij moet het DOEN. Want als jij het niet zelf doet, dan wordt het helaas niet gedaan.

Alleen jij kan jezelf veranderen, jij kan jouw leven in eigen handen nemen en er het beste van maken. Niemand kan jou komen redden, maar jij kan WEL jezelf redden.

Jij kan jezelf redden, jij kan jouw leven omdraaien naar beter.

Jij kan die keuze maken, elke dag is daar een goede dag voor, maar vooral ‘vandaag’.

 

Wat kost het om niet te veranderen?

Het kost jou alles, niet?

Wil jij echt elke dag ongelukkig blijven, radeloos blijven, naar huis willen en willen vluchten van jouw leven? Wil jij echt ziek blijven, wil jij echt blijven hangen in jouw depressie of burn-out?

Wil jij echt vaste klant blijven bij psychologen en dokters?

Of wil jij veranderen?

Mag het een keer anders, gemakkelijker, vol liefde?

Als jij wil leven, LEEF dan. Ga het doen.
Want leven is een keuze en die kan jij vandaag maken.

 

Mijn Pad van Zelf Liefde

In maart 2017 koos ik om te sterven. De andere optie was eindelijk gelukkig zijn, maar ik dacht niet dat ik ooit gelukkig zou kunnen zijn. Ik dacht dat geluk voor anderen was weggelegd, maar niet voor mij.

Omdat ik dat moment niet stierf, besloot ik om mijn leven (voor het eerst) in eigen handen te nemen en dan maar gelukkig te zijn. Want als het Universum mij niet liet sterven, zou ik dan toch gelukkig kunnen zijn?

Ja!

En jij kan dat ook!

Ik kwam geheel toevallig op het pad van een bewuster leven terecht. Stap voor stap leerde ik hoe ik meer en meer van mezelf kon houden. En die Liefde die ik voor mezelf vond, die heeft mijn hele leven veranderd.

Die Liefde voor mezelf was het beste dat mij ooit is overkomen. En voor ik het wist, was ik voor het eerst in mijn leven:

 • Gelukkig
 • Blij
 • Medicijnvrij
 • Pijnvrij
 • Mentaal gezond
 • Emotioneel in balans
 • Wakker (geen middagdutjes meer van 3 uur)
 • Energiek
 • Kon ik concentreren

 

Ik leerde alles stap voor stap, op mijn eigen tempo en ik heelde mijn leven. Binnen 1 jaar was ik medicijnvrij, terwijl dokters dat onmogelijk achtten. Mijn leven was compleet anders en mijn denken was stil.

Mijn hoofd was stil, dat alleen al was alles waard. De rest was bonus.

Je hoeft niet ziek of depressief te zijn om dit programma te volgen. Ik moest echt rock bottom bereiken voor ik de moed had om te veranderen. Laat het alsjeblief niet zover komen in jouw leven. Niemand hoeft zo ver af te dwalen en zo erg te lijden, voordat er beter kan zijn.

Je kan vandaag al kiezen voor een veel beter leven waarin jij succesvol bent, gezond, gelukkig en een leven hebt vol liefde en overvloed. Jouw leven mag gemakkelijk zijn.

Als ik uit mijn diepe, diepe, donkere put kon kruipen, dan kan jij dat zeker ook. Het is maar een keuze en die keuze kan jij vandaag maken.

 

Wil jij regie over jouw leven?

 

Alles wat ik leerde, documenteerde ik in een stappenplan dat jou bij de hand neemt en niets aan het toeval overlaat. Dit programma leert jou om jouw leven in eigen handen te nemen en stap voor stap, op jouw tempo, jou leert loslaten en leert ontvangen van beter. Ongeacht waar jij jou vandaag bevindt op jouw pad.

Als jij controle wil hebben over jouw leven en zelf wil kiezen wat je wel en niet hebt in jouw leven, dan is het pad van Zelfliefde voor jou. Je leert controle te nemen over 3D en 5D, zodat je vrij bent.

 

Liefde is:

 • Geloven in jezelf
 • Jezelf vertrouwen
 • Jouw eigen grootste fan zijn
 • Doorzetten ook al wil je niet
 • Weten dat het goed is
 • Durven dromen en die dromen waarmaken
 • Jouw angsten zien voor wat ze zijn: leugens, en die leugens loslaten
 • Weten dat jij alles mag hebben en het ook toelaten
 • Stevige grenzen zetten vanuit Zelf Liefde
 • Eerst aan jezelf geven zodat jij daarna 100 x meer aan anderen kan geven
 • Geld hebben
 • Zichtbaar zijn
 • Succesvol zijn
 • Vrij zijn

 

Jij bent het waard om gelukkig te mogen zijn.
Dat moet jij echt durven geloven!

 

Is het Pad van Zelf Liefde voor jou?

Dit stappenplan is voor jou als jij:

 • de moed hebt om door te zetten
 • bereid bent om te veranderen
 • beseft dat jij jouw grootste probleem bent (en niet een ander)
 • bereid bent om verantwoordelijkheid over jouw leven te nemen

 

Dit programma verandert wie jij bent, zodat jij ander en beter kan aantrekken en jouw realiteit zelf vorm kan geven. We helpen jou om jouw Zielsmissie te vinden en te leven, door te houden van jezelf. Want om jouw Zielmissie te kunnen leven, moet je eerst leven vanuit jouw Ziel en dat kan enkel door te houden van jezelf.

 

Geluk is een inside job, het is een mindset. En door een andere manier van denken kan jij geluk bereiken, maar het vergt wel een opoffering.
Jouw nieuwe geluk, kost jou jouw ongeluk.

 

Het Pad van Zelf Liefde bevat:

 • 30+ to the point videolessen (+/- 15 min) om jou stap voor stap heel duidelijk te begeleiden
 • met duidelijke geschreven instructies
 • een gemakkelijk stappenplan om te volgen
 • met werkboek dat wordt opgestuurd
 • met simpele levensveranderende oefeningen
 • 20+ meditaties om los te laten en de Liefde in jezelf te vinden
 • audio’s van de meditaties om te downloaden
 • bonus video’s voor nog meer diepgang
 • onbeperkte en levenslange toegang tot het programma en alle updates

 

+ 1 live Quantum Healing (meditatie) met Vraag & Antwoord sessie per maand

Je volgt het programma op jouw eigen tempo. Doorgaans duurt het ongeveer 9 weken om het programma volledig af te werken en alles te integreren in jouw leven.

De meesten gaan meerdere malen door het programma, om diepere resultaten te bereiken. Ik doorloop deze stappen ook nog steeds elke dag, omdat het een manier van leven is die werkt en omdat ik hierdoor (en anderen ook) dingen kan manifesteren die ik echt wil.

Het pad van Zelfliefde helpt jou om controle te nemen over jouw leven, zodat je niet meer bent overgeleverd aan ‘toeval’. Leef jouw missie door de Liefde voor jezelf te ontgrendelen.

 

Bonus

Je ontvangt 2 mini programma’s

 

Wat anderen zeggen:

(onderaan de pagina vind je nog meer reviews)

Ik kan het pad van Zelfliefde voor iedereen die op korte tijd wil groeien alleen maar warm aanbevelen. Marieke is de enige persoon waar ik het gevoel heb ontdekt van thuiskomen. Geloof mij ik deed al veel opleidingen, cursussen, workshops maar enkel wat ik bij Marieke heb kunnen ervaren gaf me ALLES naar wat ik zocht. Dankjewel voor wie je bent prachtige ziel en dit alles doe je met een natuurlijke flow vol kracht, authenticiteit en oprechtheid.

Natacha

 

Dit programma heeft mijn leven en dat van mijn kinderen in enkele weken veranderd. Echt ongelofelijk!

Maar het is wel waanzinnig pittig! Zoals je zei: Niet voor watjes. Maar ik heb zoveel dankbaarheid dat ik hieraan begonnen ben. Nooit gedacht dat graven in trauma zo interessant en bevrijdend kon zijn (na een tijd).

P.

 

Lieve Marieke, ik heb geen woorden voor dit alles. Ik ben begonnen met de meditaties en de lessen doe ik binnenkort (ik hoop dat dit oké is). Meestal val ik in slaap en dan voel ik mij ‘s morgens zoveel lichter. 1 Keer ben ik wakker gebleven en dan heb ik gehuild en gehuild. Zoveel gehuild. Ik kan weer huilen, dat heb ik in jaren niet meer gedaan. Ik voel mij zoveel beter.

Gerlinde

 

Hoi Marieke. Ik zet jouw filmpjes en meditaties op de achtergrond heel zachtjes op omdat het mij helpt om mijn frequentie te verhogen en daardoor werk ik gewoon veel beter. Het maakt mij rustig. Ik doe de oefeningen enzo, maar ik hou er ook van om gewoon in jouw energie te zijn en ik ben dan veel productiever, rustiger en dat maakt mij blij. Maar ja, de oefeningen zijn ook stevig. Die vragen had ik mij nog nooit gesteld en nu krijg ik een nieuwe manier van denken en nu gaat mijn leven weer vooruit. Ik zit niet meer vast, snap je. De meditaties doe ik niet echt mee, daar heb ik nog geen geduld voor maar ik zet ze wel op de achtergrond en dat is voor mij genoeg. Misschien begin ik binnenkort wel met mediteren maar je zegt dat dat niet echt moet he. Ik voel mij goed dat is wat belangrijk is.

Ken

 

Ik ben Marieke, jouw lerares.

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Ik ben Marieke, jonge dertiger en mama van 2 prachtige dochters. Maart 2017 was voor mij een maand om nooit meer te vergeten. Ik besloot om gelukkig te zijn en ik liet geen andere keuze meer bestaan. Wat het ook zou kosten, ik zou gelukkig zijn.

Die keuze die ik die dag maakte, veranderde mijn leven bijna instant. Op enkele weken kreeg ik meer energie, kon ik weer lachen en stilaan kreeg ik meer zin in het leven. Dag per dag werkte ik aan mezelf, aan mijn mindset en leerde ik al mijn pijn los te laten.

Al snel kon ik weer lachen, had ik plezier en kon ik meer tijd doorbrengen met mijn kinderen omdat ik weer meer energie had.

Het was een proces met vallen en opstaan. Mijn leven is helemaal anders dan vroeger. De Arme Ik heeft plaats gemaakt voor de succesvolle, liefdevolle, ik-kan-alles-leren-ik.

 

Ben jij klaar om ook jouw leven in eigen handen te nemen?

 

Koop nu en ga meteen aan de slag en manifesteer het leven van jouw dromen.

Of klik HIER voor het betaalplan.

 

Wettelijke informatie:

Ik ben geen dokter of psycholoog. Ik kan wettelijk geen resultaten beloven. Resultaten zijn afhankelijk van het werk dat JIJ doet. Dit is het proces dat ik doorlopen heb en dat ook werkt voor anderen. Dit is het stappenplan dat ik vandaag nog steeds volg om mijn droomleven te manifesteren.
Je hebt onmiddellijk en levenslang toegang tot het programma en alle toekomstige updates.
Terugbetaling binnen 48u als het toch niet is wat jij verwachtte, mail ons.
Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be met jouw vragen of om een terugbetaling te vragen.

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang en hoe loopt de cursus?

Jij hebt onbeperkt en levenslang toegang tot het programma en alle updates. Je kan de cursus zo vaak je wil herhalen en op jouw tempo doorlopen en in jouw volgorde.

De video’s zijn kort, ongeveer 15 minuten. De oefeningen die bij elke video horen pas je toe doorheen de dag, bijvoorbeeld als je de trap opgaat, of in de auto. Of je maakt er echt tijd voor en gaat er bij zitten.

Velen kiezen ervoor om de cursus meerdere keer te doorlopen. De eerste keer is het veel informatie, de tweede keer is het veel beter en de derde keer vallen de meeste muntjes. Dit is hoe ik leef en andere succesvolle mensen ook. Herhaling helpt jou om dit sneller eigen te maken zodat jij jouw leven ook snel kan veranderen.

 

Kan ik zelf mijn tempo kiezen?

Yes! Als je betaalt hebt je de VOLLEDIGE cursus ter beschikking en je kan zo snel of traag werken als JIJ wil. Je kan 20 keer dezelfde les herbekijken of er 20 achter mekaar bekijken. Zoals jij wil.

Je kan de video’s bekijken wanneer en waar je wil. Je hebt ze meteen allemaal ter beschikking en de meditaties ook.

 

Praktische manier van werken.

Elke les bevat 1 video die kort en duidelijk is, van ongeveer 15 minuten, 1 thema per keer. (vergelijkbaar met de YouTube video’s)

Onder de video staat een korte samenvatting en duidelijke oefeningen. Die oefeningen voer je uit op jouw tempo, liefst zo grondig mogelijk. Neem jouw tijd.

Je doorloopt de oefeningen zoals jij dat wil, maar de eerste keer zeker in volgorde. In het werkboek dat je binnen een week thuis krijgt gestuurd, kan je alles nalezen ter opfrissing zodat je niet steeds de hele video moet herbekijken.

De meditaties, daar moet je tijd voor vrijmaken. De eerste keer luister je ze in stilte en ga je er ontspannen voor zitten. Daarna kan je ze op de achtergrond opzetten, tijdens een wandeling, tijdens dutjes of als je slaapt. Herhalen helpt echt.

1 keer per maand doen we een groepsmeditatie, elke eerste woensdag om 21u via webinar. Dat is een magische ervaring die jouw proces versnelt. Doe die zeker een keer mee, het is een hele interessante ervaring en je kan vragen stellen als je dat wil.

 

Is er een betaalplan?

Ja! Dat vind jij hier.

 

Wat is het verschil met de Healer Mastermind?

De Healer Mastermind bouwt verder op het Pad van Zelfliefde. In dit programma leer jij de basis van jouw leven opzetten, in de HMM bouw jij verder op die fundering en leer jij de beste Lichtwerker ooit te zijn en jouw Licht in jezelf helemaal te openen.

Het pad van zelfliefde is de eerste module (het fundament) van de HMM. In het programma vind jij een kortingscode als jij later wil instappen in de HMM.

De Healer Mastermind vind jij hier. (een programma als jij all-in wil gaan en jouw leven ondersteboven en binnenstebuiten wil keren op enkele weken)

 

Kan ik door dit programma een beter leven hebben?

Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij een beter mens bent door met simpele oefeningen jouw denken onder controle te nemen en zelf te bepalen wat jij wel en niet manifesteert in jouw leven. In plaats van overgeleverd te zijn aan het leven, neem je nu jouw leven in eigen handen en kies jij zelf wat je wel of niet manifesteert. Jij wordt baas over jouw leven en richt het in zoals jij dat wil.

 

Heb ik een totaal ander leven op het einde van het programma?

Jij bent een ui en jij hebt heel veel lagen. De meeste studenten doorlopen het programma meerdere keren om telkens dieper en dieper te gaan en beter te manifesteren.

Na de eerste ronde heb jij een ander leven. Na de eerste module hebben studenten al zichtbare resultaten. Het is aan jou om vol te houden, om het een automatisme te maken en het werk te blijven DOEN. Dit is een manier van leven, dit is hoe ik mijn leven ook vandaag nog leef.

 

Ik hou van mensen helpen maar mijn energie loopt leeg.

Als jij anderen helpt en jezelf vergeet door jezelf niet te gronden, te beschermen en jezelf op te vullen, dan loop jij leeg. Dit programma leert jou de basis om jezelf helemaal op te vullen en anderen te helpen zodat het jou energie geeft.

Liefde is het antwoord op jouw vragen. De Liefde die jij voor jezelf moet vinden. En in dit programma bouw jij een oersterk fundament om jouw energie te beschermen en jezelf op te vullen zodat jij niet meer leeg loopt als jij anderen wil helpen.

 

Moet ik echt mediteren?

Ja. Gezien jij bestaat uit 3 delen (ziel, lichaam en hoofd) is het aan te raden om toch te leren mediteren. Er is een hele module die jou stap voor stap leert mediteren zodat het een eitje wordt. Mediteren is niet op een kussen zitten met wat wierrook en kaarsen, het is eerder een vorm van dagdromen.

De geleide meditaties zijn krachtige visualisaties en zijn niet te vergelijken met zen-meditaties. Dit is innerlijk werk gegoten in een visualisatie en het doet wat met jou. Iedereen kan het leren.

Om jou te helpen is er elke maand een live meditatie in groep.

 

Hoe is het programma opgebouwd? Wat leer ik er precies?

 • de basis van een goed leven
 • waarom heb ik uitstelgedrag?
 • je leert mediteren in zijn simpelste vorm
 • loslaten en vergeven
 • compassie versus medelijden begrijpen en toepassen
 • doelen stellen en actie ondernemen
 • karma oplossen
 • angst en hoe die overwinnen
 • opruimen
 • leren ontvangen van beter

 

Alle lessen zijn in video formaat en ondersteund door vele oefeningen en vragen die jij jezelf kan stellen.

Als bonus leer jij hoe jij jouw lichaam kan verzorgen en kan jij meer dan 30 krachtige geleide meditaties doen om nog dieper de Liefde in jezelf te vinden (en dus jouw frequentie verhogen).

De basis is de ochtendroutine die ik elke dag doe en van daaruit werken we verder om jouw nieuwe leven op te bouwen.

Het hele les curiculum kan jij hieronder vinden.

 

Ik heb een andere vraag?

Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be en wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Welkom
Welkom! 00:05:00
Printklare hulpmiddelen 00:30:00
Bonus : Lichaam verzorgen 00:30:00
Bonus : Ik hou van mezelf programma (pdf) 01:00:00
Module 1
Introductie en Lachen 00:30:00
Ademen 00:30:00
Complimenten 00:30:00
Dankbaarheid 00:30:00
Vragen om jezelf elk moment te stellen! 00:10:00
Body Awareness (NIEUW!) 01:00:00
Waarom jij soms opgeeft 00:30:00
Bonus: Verhogen in energie (dankbaarheid / complimenten) 00:10:00
Module 2
Leren mediteren 00:05:00
Leren observeren 00:20:00
Leren visualiseren 00:45:00
Gronden en Beschermen dmv treinen en draken 00:25:00
Korte Krachtige Healing Sessie 00:20:00
Module 3
Leren Loslaten 01:00:00
Oefening – Contracten Annuleren 00:15:00
Compassie versus Medelijden 00:30:00
Hart Activatie Meditatie 00:25:00
Vergeven 00:45:00
Wat is jouw doel? 01:00:00
Visualisatie – Doorbraak 00:25:00
Module 4
Opruimen 01:00:00
Wat is Karma? 00:30:00
Angst versus Actie 00:30:00
Wat is zelfsabotage? 00:20:00
Mindset shiften van tekort naar overvloed 00:30:00
Het belang van de juiste taal. 00:30:00
Wat is gronding nu echt? 00:20:00
Module 5
Leren ontvangen, wat is dat? 00:05:00
Laat de lading los 00:30:00
Wat heb ik al vandaag? 00:30:00
Geloven in jezelf 00:30:00
Vertrouwen in jezelf 00:30:00
Zelftwijfel is niet echt. 00:30:00
Vraag hulp 00:30:00
Liefde is het antwoord – wat is liefde echt? 00:20:00
Innerlijk Werk en Ascensie symptomen 00:30:00
Bonus meditatie Grote Boom, Groot Ontvangen 01:00:00
Module 6
Het Universum wil jou gelukkig zien. 00:30:00
Tijd bestaat niet. Wat is tijd? 00:30:00
Stop met jezelf schuldig te voelen. 00:30:00
Vraag geen goedkeuring maar leef 00:30:00
Wanneer laat ik mensen best los? 00:30:00
Geeft het Universum iedereen evenveel kansen? 00:20:00
Zet de grove middelen in 00:10:00
Facturen betalen en het goede voorbeeld geven. 00:30:00
S.E.X. (nieuw) 00:30:00
Module 7
De 4 fases van Ware Liefde (nieuw) 02:00:00
Loslaten is ontvangen (nieuw) 01:00:00
Het doel is Liefde, maar eerst karma oplossen (nieuw) 01:00:00
Overvloed is overgave (+ visualisatie) (nieuw) 01:00:00
Isolatie is noodzakelijk (NIEUW!) 00:30:00
Module 8
Meditatie Reinigen van Keel Chakra 01:00:00
Meditatie Slot van jouw Hart openen 01:00:00
Meditatie Openen van de Harten 01:00:00
Meditatie Wissen van het verleden 01:00:00
Meditatie Verwijder zelfsabotage 01:00:00
Meditatie Leeuwenpoort 01:00:00
Meditatie Leeuwenpoort 2 01:00:00
Meditatie Zielmissie vinden 00:30:00
Module 9
Meditatie – Een nieuw begin 01:00:00
Meditatie Breek uit jouw kooi (laat weerstand los) 01:00:00
Meditatie Verhoog jouw minimum 01:00:00
Meditatie Drakenvuur 01:00:00
Meditatie Engelenpoort 1 01:00:00
Meditatie Engelenpoort 2 01:00:00
Meditatie Engelenpoort 3 01:00:00
Module 10
Info maandelijkse Quantum Healing 00:05:00
2020 – 10 Leren ontvangen 01:00:00
2020 – 11 01:00:00
2020 – 12 01:00:00
2021 – 01 01:00:00
2021 – 02 (Gouden Ei) 01:00:00
2021 – 03 Meesterschap 01:00:00
2021 – 04 (Samenwerken met Ego) 01:00:00
2021 – 05 (Ik kan alles) 01:00:00
2021 – 06 (Tribune zwart / wit) 01:00:00
2021 – 07 Vorige levens loslaten 01:00:00
2021 – 08 Innerlijke Balans 01:00:00
2021 – 09 Overgave 01:00:00
2021 – 10 Loslaten / Quantum Healing 01:00:00
2021 – 11 Diepe Liefde 01:00:00
2022 – 01 Innerlijke familie reunie 01:00:00

Reviews

4.8

4.8
5 beoordelingen
 • 5 Sterren4
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Beste keuze ooit.

  5

  Getwijfeld over de aankoop, maar geen minuut spijt gehad, doe hem nu voor de tweede keer, maar ga hem zeker nog een paar keer doen, om te komen waar ik wil zijn. Een prachtig programma, en voor iedereen die de moed heeft een dikke aanrader.

 2. Heel mooi programma

  5

  Door je video’s op youtube en de gratis cursus op je website ben ik gegroeid.
  Door dit programma te volgen, groei ik elke dag nog meer. De heldere video’s en ‘simpele’ maar diepgaande vragen zorgen ervoor dat ik nog veel dieper kan graven in mezelf. Ik kijk ook telkens uit naar de meditaties. Ik ben dankbaar dat ik dit programma heb aangekocht. Heel erg bedankt voor het maken van dit programma.

 3. Houden van mezelf.

  4

  In het begin van de lockdown in maart 2020 was ik op een avond in de keuken en zocht op mijn youtube “wat is houden van jezelf ?”.µ
  Ik kwam op iets mooi, kort en krachtig van MARIEKE. Ik had al een paar keer bij haar stilgestaan, maar nooit verder echt geluisterd.
  Ik ben er ook nooit meer weggebleven, zij bracht een ommekeer in mijn leven. Zoals ik al tegen haar zei, ik werd geleefd, ik leefde niet, ik was altijd voor anderen bezig. En liet mij achterwege. Ik was mijn eigen “ik” kwijt.
  Zo ben ik met Marieke begonnen, heb me “het pad van zelfliefde aangeschaft” en zo heb ik me stilletjes aan teruggevonden, bedankt Marieke, je bent een schat, Ik ben in vele opzichten veranderd, ben ook een beetje egoïstischer geworden, maar dat is goed voor mij.
  Dus ik kan het iedereen gewoon aanraden en de weg inslaan met Marieke.

  Groetjes,

  Fatiha

 4. verandering van je leven

  5

  Ik weet in eerste instantie niet pad van zelfliefde inhield. Toen ik er mee in aanraking kwam en mij verdiepte in het pad van zelfliefde veranderde er veel in mijn leven en het leven erom heen. Je komt als het ware in een totale nieuwe wereld. Het is niet te omschrijven hoe deze wereld eruit ziet want weet inmiddels dat het voor mij een totaal andere wereld kan zijn als dat iemand anders deze volgt. Dat is okee want ieder heeft zijn eigen waarheid. Raad het iedereen aan die aan zich zelf wilt werken om eerst met dit pad te beginnen en dan pas verder te gaan. Dank je wel Marieke.

 5. Leren houden van mezelf

  5

  Lieve Marieke, dankjewel om in mijn leven te verschijnen.
  Ik kocht eerst de meditaties van de Leeuwenpoort aan en toen voelde ik dat ik meer wilde leren van jou. Toen investeerde ik het beetje geld dat ik nog had in het Pad van Zelfliefde.
  Wat een fantastische investering! Mijn leven veranderde instant. Ik leerde mezelf te zien om wie ik echt ben. Ik leerde van mezelf te houden zoals ik echt ben. Ik leerde voor het eerst in meer dan 40 jaar dat het absoluut niet egoïstisch is om jezelf op de 1ste plaats te zetten ipv mezelf altijd weg te cijferen en anderen te pleasen. Ik wist dat ik mensen pleasde maar wist niet waar dit vandaan kwam en door jouw programma weet ik dat nu wel en kon ik het ook omdraaien. Ik kies nu voor een gelukkig en overvloedig leven naar mijn voorwaarden en niet meer naar de voorwaarden van anderen.

  Ik doorwerk het Pad van Zelfliefde nu voor de 2de keer en oh mijn god dit gaat zo veel dieper dan de 1ste keer. Dit zijn de diepere lagen van mijn ui die ik nu mag doorwerken.
  Dankjewel lieve Marieke om jouw eigen Pad zo open en eerlijk te delen zodat anderen de moed vinden om ook aan zichzelf te werken en ook te kiezen voor geluk!

  Liefs
  Vanessa

Koop deze cursus

1.997 (incl. BTW)In winkelmand

 • 1.997 (incl. BTW)
 • 87 lessen
 • 2 dagen, 11 uren
51 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2022 Marieke Bertens - Powered by Maatos