• Geen producten in je winkelmand.

  • Login


Wil je snel groeien?
Wil je iets groot loslaten?
Sta je voor een muur die niet wil breken?

Of ben je op zoek naar puzzelstukjes? Kennis? Inzichten of downloads? Inspiratie of wat warmte?
Verbinding of gronding nodig?

Tijdens de healing cirkels en transformatiedagen kan je het allemaal vinden, in jezelf en door te verbinden met andere deelnemers, in energie en door gesprekken.

We nodigen jou uit om met ons 1 van die healing events door te brengen en te verbinden met gelijkgestemden. We nemen jou met alle plezier de diepte in, zodat je kan transformeren en als nieuw mens naar huis kan.

 

Het brengt verandering en groei in jouw leven. Het brengt meer warmte, liefde, energie, gronding en verbinding. Het kan jou duidelijkheid geven, inzichten en puzzelstukjes om de komende weken mee verder te gaan.

 

We helpen jou de stukken in jezelf te vinden die jou vast houden in oude patronen en je zal ook de oplossing in jezelf vinden om deze stukken los te laten en te vervangen door betere verhalen.

Intensief en diep helend.

Ben je er klaar voor?

Het Healing Event in een notendop:

Lig 15 minuten op een massagetafel, omringd door veilige mensen die jou doorstromen met Liefde, waardoor je diep gegrond en verbonden wordt, energetisch gereinigd, opgevuld en geheeld wordt.

Je ontvangt inzichten in de diepe stukken van jezelf, op een liefdevolle manier. Niet die harde, koude mannelijke manier, maar vanuit de warmte van de vrouwelijke energie (die ook in jou te vinden is!).

Ik ervaar het vaak als een korte Ayahuasca, maar dan zonder de Ayahuasca of de magic mushrooms. Het heeft een gelijkaardig gevoel, verloop en effect, maar dan zonder substantie.

 

Je kan diep ontspannen, rust vinden, loslaten en opvullen.

 

Daarna ben jij degene die geeft aan de volgende, waardoor je diepe inzichten krijgt in jezelf en verder aan de slag gaat met jouw eigen proces, terwijl je anderen ook ondersteunt.

Je werkt als groep allemaal aan dezelfde blokkades, maar elk vanuit een andere invalshoek. En zo help je elkaar en jezelf om door te breken.

Daarnaast zijn er ook warme knuffels, diepe helende gesprekken, schaterlachen en wat tranen. Loslaten heeft vele vormen en ze zijn allemaal welkom.

 

Deze events zijn voor zowel mannen als vrouwen die een blokkade (of meerdere) willen doorbreken, waar ze zelf niet bij kunnen.

Dat ziet er zo uit:

Het is een gezellige boel en heel erg ontspannend.

 

En net door die warmte en gezelligheid (en veiligheid) kan je heel erg diep in jezelf duiken om te transformeren!

 

In groep van 5 tot 7 personen ga je 4 uur lang aan de slag om samen door die blokkade te gaan. Dat doe je door een soort handoplegging / Reiki / healing. We hebben het kind nog geen naam gegeven.

Je legt je handen op degene voor jou en je opent jezelf om informatie uit te wisselen. We leren het je in 2 minuten, zo simpel is het.

En we ondersteunen met een stevige intuïtieve playlist. Niet met enkel spirituele muziek, maar ook top 100, wat stevige rock, een metaltrack,  een occasionele ouwe gouwe en wat love ballads. Want soms heb je gewoon power nodig om de bullshit in jezelf los te laten.

Na elke 15 minuten is er 10 minuten pauze en is het aan de volgende om te ontvangen, tot iedereen aan bod is geweest.

 

Laat jou niet misleiden door de eenvoud en simpliciteit van deze healing. Het is precies door de eenvoud dat je heel erg diep zal kunnen vallen in jezelf, tot je de bodem van jouw probleem bereikt en diep inzicht in jezelf zal vinden.

 

Wat andere deelnemers ervan vonden:

Super ervaring!

Intens maar zeker de moeite waard. Dit ga ik zeker nog eens doen.

Valerie (healing cirkel)

Dank Marieke voor deze prachtige dag. Heb het gevoel dat ik opgeschoond weer verder ga. Het voelt licht en fijn. Je hebt een prachtige energie.

Marjan (Healing Cirkel)

Hartelijk dank voor alles, top georganiseerd. Het was alles meer dan waard. Voor herhaling vatbaar!

Willeke (healing cirkel)

Wauw! Wauw! Wat een ervaring / kennis/ en-ik-weet-niet-wat, wat er allemaal gebeurde. Bedankt mooie mensen 🙂 Keep up the good work!

Jessica (Healing Cirkel)

Lieve Marieke en Team,

Bedankt voor deze magische dag. Echt een cadeautje voor mezelf en ik ontving meer dan ik vroeg. Super dankbaar en voldaan ga ik straks naar huis. Bedankt voor het helpen thuiskomen in mezelf.

Veel geluk.

Marieke (healing cirkel)

Lieve Marieke,

Dank, dank, dank!!

Een onvergetelijke en bijzondere dag.

xxx

Mika (Healing Cirkel)

Lieve Marieke,

Onwijs bedankt!

Ik volg je al een heel aantal jaartjes en je bent mijn reddingslijn geweest.

Ik mocht hier vandaag zijn samen met mijn dochter.

Ik blijf van je genieten.

Dankjewel voor de knuffel.

Monique (Healing Cirkel)

Lieve mensen,

Dank jullie voor deze prachtige dag vol inzichten, doorzichten en bevestigingen.

Veel liefs,
Silva (Healing Cirkel)

En er is meer!

Je zal ook kunnen netwerken en ‘per toeval’ heel interessante mensen ontmoeten.

Deze healing events zijn ontmoetingsplekken voor gelijkgestemden. Er zijn al mooie vriendschappen en samenwerkingen ontstaan tijdens deze dagen.

En je hoeft geen contact te leggen met anderen. Je mag ook helemaal in je eigen cocon vertoeven. Ook dat is prima.

Het verschil tussen healing cirkels, transformatie dagen en doorbreeksessies.

Een healing cirkel is een groep mensen die samen komen om op liefdevolle manier de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Het is een intensieve dag die veel verandering teweeg brengt.

Publiek: Een mengelmoes van karakters, leeftijden en werk.

 

Een transformatie sessie is veel pittiger en heeft de energie en het potentieel van 3 tot 5 healing cirkels in 1 sessie. Het gaat sneller en veel dieper.

Publiek: Vooral ondernemers, sporters en artiesten met veel gedrevenheid doen hieraan mee.

 

De healing cirkels en de transformatie dagen werken vooral in op het onbewuste en geeft de weken erna de inzichten langzaam vrij, zodat de transformatie rustig verloopt. Deze dagen werken in vanuit de binnenkant, in overgave.

 

Een doorbreeksessie is zonder massagetafels maar met een gelijkaardige energie. We werken daar met een medium (bijvoorbeeld verf) om de loop van het leven met alle obstakels te creëren en vanuit het bewust voelen, denken en ervaren de verandering in onszelf te laten plaatsvinden.
Deze aanpak is veel bewuster dan de eerdere 2 en geeft de meeste inzichten onmiddellijk mee. Een deel van de kennis wordt ook onbewust meegenomen, die ook in de weken erna langzaamaan wordt vrijgegeven, voor extra transformatie.

Publiek: Vooral ondernemers, sporters en artiesten met veel gedrevenheid doen hieraan mee.

Veel gestelde vragen:

Ik ben niet spiritueel, is dit voor mij?

Ja hoor! De meeste deelnemers zijn niet uitgesproken spiritueel. Het is een samenkomst van gedreven mensen die met beide voeten op de grond staan en trauma willen loslaten of nood hebben aan diepe ontspanning.

 

Ik ben een beginner, is dit voor mij?

Ja! Dit is voor iedereen. Zolang je wil veranderen en bereid bent om te doen wat moet, dan ben je bij ons op je plek.

 

Ben ik te oud of te jong?

Meedoen kan vanaf 12 jaar tot … Zolang je wil veranderen en bereid bent om te doen wat nodig is, dan ben je welkom.

 

Welke kleding draag ik best?

Breng warme sokken mee voor op de tafel en eventueel pantoffels voor rond de tafel. We adviseren om zonder schoenen de sessie te doen.

Draag comfortabele, niet knellende kleding. Een losse broek, jogging, niet knellende jeans of lang kleed, iets waar je je best in voelt. (korte rokjes zijn niet praktisch)

 

Is meerdere events bijwonen een meerwaarde?

Elk event heeft een helende energie en heeft puzzelstukjes voor jou om de volgende stap te zetten op jouw Gouden Pad.

Een groot deel van de deelnemers komt geregeld terug. Sommige kiezen om de 2 dagen achter mekaar mee te doen, voor extra healing. (elke dag is anders, met andere energie en andere mensen)

Zie elke sessie als een grote stap voorwaarts op jouw pad. Wil je een grote stap zetten, dan kunnen wij jou helpen.

 

Wat is het verschil tussen deze events en de meditaties?

De healing events brengen meer verbinding, meer diepgang en door de vele gesprekken krijg je meer inzichten van verschillende mensen.

Je zit gedurende de sessie even in ‘een andere wereld’ en je kan even ervaren hoe het is om met gelijkgestemden te zijn, in veiligheid.

 

Waar zit het verschil in prijs?

Elke healing cirkel, doorbreeksessie of transformatiedag verloopt min of meer hetzelfde. Het verschil zit in de intensiteit en de deelnemers zelf.

Hoe hoger de prijs, hoe meer transformatie je krijgt in 1 keer.

Een healingdag van €500 geeft tot 5 keer meer diepte en transformatie dan een dag van €200.
Vraag jezelf af: Hoeveel tijd wil ik besteden aan mijn transformatie? Wil ik 3 tot 5 sessies in 1 keer ontvangen of wil ik dezelfde transformatie spreiden over 5 maanden?

 

Zijn baby’s of jonge kinderen welkom?

Kinderen zijn welkom bij geselecteerde dagen. De ouder is zelf verantwoordelijk voor het gedrag en het welzijn van de kinderen.

We laten kinderen toe om mee te doen tijdens de healings, onder toezicht van de ouder.

Let op dat niet alle kinderen willen deelnemen. Forceer jouw kind niet om mee te komen.

 

Ik ben zwanger, mag ik deelnemen?

Je mag deelnemen op eigen risico. Ikzelf heb verschillende sessies zwanger meegedaan en ze waren behoorlijk helend voor mij. Er doen af en toe zwangere vrouwen mee, vinden we helemaal prima. Maar geheel op eigen risico wel.

 

Ik wil annuleren, kan dat?

Annuleringsvoorwaarden vind je bij het evenement zelf, of mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be

top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos