• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

ONLINE in groep, via Zoom
zaterdag 23 maart 2024, 10 uur:
Energy Healing en Space Clearing

Duurtijd: ongeveer 1 uur // Op donatiebasis // 100 plekken beschikbaar.

Kies zelf wat je dit waard vindt en maak een donatie over via:

Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/mariekebertens

Bank: BE17 1030 6063 0021 (op naam van Marieke Bertens, geen mededeling nodig)

Factuur? Kies uit:  €100€250€500

Klik hier om te starten (zoom sessielink)   Wachtwoord: 974947

Deelname is op eigen verantwoordelijkheid. Gelieve een arts te raadplegen als je medische problemen hebt, voor je aan een energetische healing sessie deelneemt.

Een healing is een energetische herstart van jou als persoon.
Het helpt jou om te verbinden, te gronden, te herstarten, rust te vinden in jezelf, meer liefde te vinden, jouw hart te openen, patronen te doorbreken, of gewoon diepgaand los te laten.

Wat gaan we doen?

Duurtijd: We starten om 10u stipt met de Healing en Space Clearing in groep. Duurt maximum 1 uur.

Ik verwacht iedereen op tijd, ik herhaal de instructies niet. Kom je later, doe gewoon mee waar je inspringt. Komt goed.

Er zijn 100 plekken beschikbaar, vol = vol. Je kan ook ontvangen zonder online te zijn, verbind met de energie. (er is geen registratie beschikbaar)

De hele familie kan hier bij zijn, dus ook kinderen en huisdieren zijn welkom. (Katten vinden het heerlijk!)

.

We starten met een korte meditatie (15 minuten) die jou openzet zodat jouw Spirit Team toegang krijgt tot diepe stukken van jou die anders niet toegankelijk zijn. Dit is enkel tijdens de duur van de sessie. Na de sessie wordt je netjes weer gesloten zoals voorheen.

Na de meditatie babbel ik jou door alle blokkades, patronen en weerstanden die ik in de groep zie. Hoe dat precies gaat is altijd een verrassing. Kan behoorlijk saai zijn 🙂 Focus vooral op alles wat je voelt en minder op mij.

.

We nemen jou en alle aanwezigen onder handen en ruimen ook de energie op in jouw woning, jouw omgeving en alles wat met jou te maken heeft.

.

De kans dat je tijdens de meditatie in een diepe slaap valt is heel groot en het is een teken van diepe overgave. Dus niet mee inzitten als je de babbel mist. De babbel is bijzaak, de energie is belangrijker.

Energetische reiniging van zowel jou en jouw familie (enkel zij die toestemming geven) en de gebouwen en dergelijke waar je vaak vertoeft.

Op het einde van de sessie krijg je instructies om jouw veld weer te sluiten en dit gaat helemaal vanzelf.

De focus is tijdens de sessie om diep te VOELEN wat er gaande is in jouw lichaam en om door die weerstand door te ademen.

.

TIP! Breng pen en papier mee want je wordt heel erg opengezet waardoor je misschien een grote golf aan inspiratie of inzichten ontvangt die je misschien wil neerpennen.

Nog een TIP! Blijf rustig ademen. De pijn gaat UIT jou en als je ademt gaat het veel gemakkelijker. De eeuwenoude pijn verlaat jouw lichaam en dat moet je nu eenmaal eventjes voelen. En ja, dat kan veel pijn doen. Maar eruit is eruit. 🙂

.

Wat is de prijs?

Om deze sessie toegankelijk te maken voor iedereen maak ik deze beschikbaar op basis van donatie. Je kan de donatie op voorhand of achteraf overmaken via:

Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/mariekebertens

Bank: BE17 1030 6063 0021 (op naam van Marieke Bertens, geen mededeling nodig)

Een donatie is nodig om de energie te balanceren tussen wat je krijgt en wat je geeft. Je kiest zelf wat dit waard is (want zo gaat dat in de Nieuwe Wereld).

.

Ik kan er niet live bij zijn, is er een opname?

Er is geen opname, maar ik neem je graag mee op afstand. Lees deze instructie door om toestemming te geven aan mij en jouw Spirit Team om de healing te laten doorgaan op een moment dat jou beter uitkomt.

“Ik (naam) geef mijn Spirit Team en Marieke Bertens en haar Spirit Team te toestemming om gedurende maximum 1 uur de energetische healing toe te passen op mij. Ik kies er voor om mij in goed vertrouwen volledig over te geven in alle veiligheid en weet dat ik gedragen wordt door mijn eigen Team. Ik laat alles wat nodig is dat moet gebeuren toe in vol vertrouwen. Ik zal tijd vrijmaken om in alle rust en dankbaarheid de energie te ontvangen op een moment dat mij beter past.”

.

Tijdens een healing worden volgende energetische zaken allemaal uitgevoerd:

 • – Sterke gronding
 • – Sterke verbinding
 • – Activeren Team
 • – Reinigen / verwijderen / aanvullen – Team
 • – Verwijderen van entiteiten
 • – Verwijderen van implantaten
 • – Verwijderen van losse energie
 • – Balanceren en uitlijnen van chakra’s
 • – Activeren van chakra’s
 • – Helen van familielijnen
 • – Contracten, eden, oden, beloften en dergelijke verwijderen
 • – Energetische ondersteuning bij het oplossen van karma / patronen
 • – Opvullen met hogere energie 24/7
 • – Open en reiniging hart
 • – Open en reiniging hoofd
 • – Activeren Zielfragmenten, Innerlijk Kind, Intuïtie, buikgevoel
 • – Loslaten van Collectieve patronen en oude energie
 • – En alles wat jouw Team mij opdraagt om te doen

 

We gaan super diep, naar de diepste diepten van jouw Zijn en gaan daar de eeuwenoude wortels uittrekken.

 

We nemen ook alle gebouwen onder handen die mogen gereinigd worden op een gelijkaardige manier.

.

Dit is pittig werk en het kan zijn dat je detox verschijnselen ervaart tijdens de healing die na de sessie grotendeels zullen verdwijnen:

 • – pijn in het lichaam (brandend, kloppend, stekend,.. gevoel)
 • – intens verdriet
 • – willekeurig bewegen van lichaamsdelen
 • – (ademnood door) paniek (blijf rustig ademen en het gaat over)
 • – heet / koude / rillingen / overmatig zweten
 • – knock-out gaan
 • – ‘trippen’ en uit je lichaam treden

 

Geen nood, het hoort er allemaal bij. Weet dat je in veilige handen bent van jouw Ziel. Jouw Ziel regelt de hele healing die jij nodig hebt en je wordt goed verzorgd. Jouw taak is om het allemaal rustig toe te laten en te blijven ademen.

Waarom kiezen voor een healing met Marieke Bertens?

Marieke heeft wereldwijd in persoon en op afstand duizenden healings en space clearings uitgevoerd op mensen en gebouwen, met instant resultaat.

Geesten, kerkhoven, slagvelden, wateraders, bronnen, en allerhande religieuze gebouwen. Niks is te gek en ze weet wat ermee te doen.

Voor jouw woning kan ze oude energie weghalen, de aardlijnen en wateraders omdraaien naar positieve energie, een beschermveld rond jouw woning zetten voor meer energetische veiligheid, de geesten etc weghalen en zoveel meer.

En ook voor personen kan ze bijzonder veel betekenen.

Bij Marieke krijg je een diepgaande healing die tot in jouw diepste diepten gaat en al jouw schaduwen omvat. Als je de wortel van jouw probleem wil vinden, dan ben je bij haar op het goede adres.

Maar let op! Ze kan geen dingen doen waar jij geen toestemming voor geeft. Ze kan jou niet redden, enkel helpen op jouw pad. Ze helpt jou om de eerst volgende stappen te zetten, zodat jouw realiteit snel kan veranderen.

Wat anderen zeggen over de healings

Veel gestelde vragen:

1 Als ik op voorhand betaal, ben ik dan zeker van een plek?

Nee, dat kan ik niet garanderen omdat er geen registratie is. Je wordt wel meegenomen in de energie en alles wat moet gedaan worden wordt gedaan. Als je op voorhand betaalt dan start de healing ook al op voorhand. Ik merk dat ik nu al de voorbereidingen maak voor zaterdag en ik neem je mee op de golf. Het gaat hier ook om vertrouwen en overgave. Degene die live aanwezig moeten zijn, zullen er zijn. Wie geen plek heeft moet net dát ervaren en ook dat maakt deel uit van de healing. Kan je de energie invoelen op je eentje?

.

1 (bis) Is er echt geen manier om zeker te zijn dat ik in de zoom geraak? Nee. En dat hoort bij het proces. Als je er niet in geraakt wil het zeggen dat jouw Ziel een ander plan heeft voor jou. De volledige healing wordt uitgevoerd, enkel moet je leren om het zelf te doen in vertrouwen.

In de Nieuwe Wereld moet je op jezelf vertrouwen en vertrouwen op jouw Ziel en Spirit Team. Je hebt geen andere mensen nodig die jou vertellen wat je moet doen, maar je leert VOELEN wat er echt gebeurt. Je geeft jezelf over aan jouw TEAM i.p.v. aan een mens. Wat er aan de binnenkant gebeurt is belangrijker dan wat ik jou vertel. Je hebt mij niet nodig, je hebt jezelf.

Deze healing is geavanceerd en zeer diep. Alles, inclusief het ‘ben ik er wel of niet live bij’ is deel van de healing en het loslaten van de oude manier van zijn en denken. Alle gevoelens die opkomen horen erbij en moet je doorwerken. Jouw Ziel regelt alles. Je moet echt vertrouwen in jezelf.

.

2 Werkt de space clearing ook op mijn winkel, boerderij,..?

Yup! De bedrijfsgebouwen die van jou zijn of waar jij de leiding over hebt kunnen meegenomen worden. Je hoeft mij hier niet voor te verwittigen, dit gaat vanzelf. Jouw Ziel leidt de hele clearing en doet wat moet.

Als je graag een grotere factuur wil, mail mij dan even met jouw gegevens, het bedrag en de omschrijving. Dan maak ik het in orde.

Wat NIET kan is het bedrijf waarin je werkt onder handen nemen als jij er niet de leiding hebt. Zie jezelf als piramide. Alles en iedereen die onder jou werken kan jij beïnvloeden met jouw energie. Alles en iedereen die boven jou zijn, daar moet je afblijven. Ben je afdelingshoofd, dan kan je jouw afdeling meenemen.

.

3 Ik wil enkel de space clearing meedoen (of enkel de healing), kan dat?

Ja hoor. Jouw Ziel neemt de leiding en zal de hele clearing en/of healing voor jou begeleiden. Ik zet enkel de energetische container waaruit jouw Ziel energie kan halen. Dus als je enkel de healing wil of enkel de clearing, dan zal jouw Ziel daarvoor zorgen. Je hoeft mij hier niet voor te verwittigen.

.

4 Ik woon in land xxx, kan ik meedoen?

Ja. Dit werkt wereldwijd.

.

5 Mag ik ook achteraf betalen? Ja hoor! En als het niets voor jou is, verlaat de zoom dan en betaal niets. Kom gerust uitproberen.

.

6 Ik heb diepe schulden en ik kan niets betalen. Kan het gratis?

Nee, niet gratis. Er moet iets van uitwisseling zijn. Doneer dan €1, dat is ook prima. En je kan ook in stukjes ‘afbetalen’ als dat is wat goed voelt voor jou. Allemaal prima. Voel wat jij kan en wat nodig is voor jouw processen.

Ik weet als geen ander hoe het is om in schulden te zitten en dit ook nodig te hebben. Dus geef wat je kan en doe mee. En dit is meteen ook jouw uitnodiging om de schaamte en verdriet errond te voelen. DAT is healing hè.

.

7 De sessie zit vol, wat nu?

Ga er heerlijk bijzitten en keer naar binnen en geef jezelf over aan alles wat je voelt. De woorden die ik zeg zijn maar een hulpmiddel, het echte werk gaat binnenin door. En als je voelt dat je in slaap gaat vallen, sta het dan toe.

.

8 Wat als het geluid niet werkt?

Ik kan jou niet helpen tijdens de sessie. Je kan de healing ook ontvangen zonder geluid. De woorden zijn maar een ondersteuning van de energie. Vertrouw op het proces.

Het helpt soms om opnieuw in te loggen en/of een ander apparaat te gebruiken.

.

9 Kan ik vragen stellen tijdens de sessie?

Je kan vragen stellen in de chat, maar ik garandeer niet dat ik ze beantwoord. Als ze relevant zijn voor de sessie dan wel, anders niet.

Focus tijdens de sessie ook op jezelf. Gebruik de chat enkel voor gerelateerde gesprekken, en niet voor random stuff. Hou de energie proper.

Een hallo etc. in het begin mag zeker, maar na de meditatie hou je het in lijn met de energie.

.

10 Kan je meer uitleg geven over wat we precies doen tijdens de healing / clearing?

Nee, niet echt. Er zal een korte meditatie zijn om het veld te openen en het Ego lam te leggen voor de duur van de sessie. Daarna gaat het geheel intuïtief. Op het einde laten we jouw Ego weer z’n plek innemen.

Hoe de hele sessie precies verloopt weet ik niet en het is best dat we dat niet op voorhand bepalen. De groep leidt de energie en wij surfen op de golven.

.

11 Wat is het resultaat?

Dat kan ik voor jou niet bepalen op voorhand. Alles is afhankelijk van hoeveel jij jezelf opent om de energie te ontvangen. Als jij diep in weerstand blijft, dan heb je minder resultaten dan iemand die zich compleet overgeeft.

En iedereen heeft ook een ander pad. De ene zal geldblokkades kunnen opruimen, terwijl de andere werkt op het herstellen van de relatie met hun partner of kind, afscheid neemt van een persoon of een stap neemt in een nieuw avontuur. Omdat iedereen zo anders is en andere dingen nodig heeft, kan ik niet op voorhand zeggen wat jij precies zal ervaren. Het is afhankelijk van zoveel verschillende factoren.

Maar werken doet het wel, en precies op wat jij nodig hebt. Het is een groepssessie maar iedereen werkt op zichzelf en kan heerlijk diep gaan.

Alles is afhankelijk van hoeveel jij jou openstelt voor de energie en of je durft indalen in jouw lichaam. Als jij in jouw hoofd blijft zitten om alles te analyseren dan zal het minder resultaten geven. Om een tijdlijnsprong te maken moet je IN jouw lichaam zitten, anders werkt het niet. Jouw realiteit kan je enkel veranderen door uit jouw hoofd te gaan en in jouw lichaam te gaan zitten. Jouw lichaam is jouw voertuig, enkel met jouw lichaam kan je sturen in jouw realiteiten.

Blijf je in angst of twijfel zitten, dan zit je in je hoofd en dan zal dit niet zo goed werken, omdat je het hele proces tegenhoud in je hoofd. Vertrouw en daal af in jouw lichaam.

.

12 Wat met emoties die bovenkomen?

Emoties moet je VOELEN en laten wegblazen. Ik zie het als een luchtbel onder water. Deze komt zachtjes naar boven om dan de oppervlakte te bereiken en weg te waaien. Zo gaat het ook met emoties. Je voelt ze en je laat ze naar boven komen om dan rustig uit te ademen. Je blijft rustig ademen, dat is voldoende.

.

13 Ik twijfel of dit voor mij is. Kan je mij helpen?

Ik ga jou niet vertellen of je wel of niet moet deelnemen. Het hele punt is om te VOELEN en de vraag te stellen aan jezelf en te leren om ZELF beslissingen te nemen i.p.v. deze belangrijke keuze uit handen te geven. Als je twijfelt zit je in jouw hoofd. Je denkt er logisch over na. Ga UIT jouw hoofd en in jouw lichaam en VOEL wat je lichaam wil doen. Jouw lichaam WEET of je er bij hoort of niet.

In de Nieuwe Wereld moet je VOELEN i.p.v. denken. Jouw lichaam weet het antwoord omdat het de weg kent.

 

14 Moet ik mijn camera opzetten?

Nee, dat moet niet. De meesten zetten deze uit, maar je kiest het zelf. Jouw microfoon zet ik zelf uit, zodat enkel ik te horen ben.

.

15 Wat met de energie van de anderen?

Je bent volledig beschermd door het veld dat ik zet. Je zal geen last hebben van de energie van anderen, enkel de jouwe zal je ervaren.

.

 

top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos