• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Huisreiniging

WAT?

Energetische reiniging van je woning (op afstand), als zijnde privé eigendom:

  • – huis
  • – appartement
  • – vakantiewoning
  • – studio
  • – 1 kamer
  • – studentenflat
  • – …

 

1 diepe healing op het volledige gebouw/ruimte gedurende 1 week

het verwijderen van alle negatieve energie + verhogen van de huidige energie voor lange tijd.

Voor alle bewoners, zowel huurders als eigenaars.

De healing start op de dag van aankoop en is meteen voelbaar.

:: Je hoeft het adres niet door te geven
:: We hebben geen foto’s nodig of extra gegevens
:: Je ontvangt geen verslag
:: Jouw betaalbewijs is bevestiging van de start van de healing gedurende 7 dagen.

 

HOE?

We reinigen het gebouw van alle entiteiten, alle energie, gedurende 1 week.

 • – Alles van het verleden
 • – Alles van het nu
 • – Alles van buitenaf
 • – Alles van bezoekers

 

Sommige gebouwen staan op een oud kerkhof, naast een gevangenis, in een ‘slechte’ buurt, of op een oude veldslag, … Dat lossen we allemaal op door de energie van het gebouw te beschermen. Dit is permanent.
We verhogen de frequentie van het gebouw en beschermen het gebouw tegen invloeden van buitenaf waardoor de sfeer in het gebouw veel productiever wordt en iedereen zich aangenamer voelt.

Ook leylijnen en wateraders worden geheeld, geactiveerd of omgedraaid indien nodig. We helen ook de omgeving als de omgeving de oorzaak is.

 

 

WAAROM?

Omdat het jou een beter gevoel geeft in jouw eigen woning en de hogere frequentie heeft een invloed op jouw leven en alle andere bewoners.

Wie leeft in een hogere frequentie heeft een gemakkelijker en liefdevoller leven. Meer doorbraken en meer succes kan worden bereikt.

Een healing is ook nuttig voor gebouwen die bijvoorbeeld niet verkocht geraken. Na een healing komen er andere kopers langs die mogelijks wel tot aankoop overgaan. (wij geven geen garanties)

Healing wordt vaak aangevraagd wanneer er vermoedens zijn van entiteiten in een gebouw. Deze verwijderen wij allemaal voor jou en zorgen ervoor dat deze niet meer terug komen. Ook zware of beperkende energie nemen we allemaal weg.

 

KAN HET OP LOCATIE?

Voor huisreinigingen komen wij niet op locatie. Wij voeren alles uit op afstand gedurende 7 dagen. (niet alles in 1 keer, maar heel grondig verspreid over 7 dagen voor betere resultaten)

Wij werken wereldwijd voor het energetisch reinigen van gebouwen.

 

Hoe kan het zo instant zijn?

Bij een healing zet ik een veld, check ik de chakra’s 1 voor 1, de aura dichtmaken, scannen op entiteiten, deze begrijpen en loslaten, de omgeving scannen en helen, poorten zetten, deuren en vortexen zetten, de wateraders omdraaien, de leylijnen vinden en omdraaien (indien nodig), de vorige levens checken en uitkuisen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Na 4 jaar diep getrained te zijn in het opzetten van die systemen, is het nu iets geworden waarbij ik niet meer hoef na te denken. Ik verbind met de woning en boem, alle structuren staan en de energie stroomt. Het is een automatisme.

Bij betaling gebeurt alles vanzelf, alle systemen worden onmiddellijk geactiveerd en zijn vaak meteen voelbaar.

Ik check elke dag alle gebouwen om te zorgen dat alles vlot verloopt en stuur bij waar nodig.

 

BEDRIJVEN

Voor bedrijven hebben wij speciale formules. Contacteer ons hiervoor: hallo@bewustzijnsschool.be

 

Wat is een energetische huisreiniging?

Bij een energetische reiniging van jouw huis maken we contact met de energie van jouw woning en alles dat er in zit. Heb je last van geesten, entiteiten, een drukkend gevoel, ongemak, of gebeuren er vreemde dingen?

We helpen jou met het verwijderen van alle energie en entiteiten in jouw huis die jou op dit moment niet meer dienen. Dat kunnen soms hele oude energieën zijn van bijvoorbeeld vroegere bewoners, maar het kunnen ook energieën zijn van bijvoorbeeld een nabijgelegen kerkhof.

Marieke is specialist in het verwijderen van alle energie, wereldwijd en instant, van een woning of gebouw.

De woning waar een mens in woont, is een spiegel van de energie van de persoon zelf. Als je al veel innerlijk werk hebt gedaan, dan is het soms nodig om de woning ook een energetische boost te geven.

Anders kan het boosten van de energie van een woning, de personen die er wonen ook energetisch, mentaal en emotioneel boosten. Het werkt beide kanten.

We zorgen er altijd voor dat de energie van de woning verhoogd wordt, en dit permanent. De energie die wij installeren is warm, uitnodigend en liefdevol. Een zachte en uitnodigende energie waar je helemaal thuis wil komen.

Dus geen wierrook of salie meer branden, maar relaxen en het werk heel erg grondig VOOR jou laten doen. We werken heel erg grondig en zorgen dat alles weg is, zodat jij verder kan met jouw leven in een hogere energie.

 

Veel gestelde vragen:

Je kan deze healing zo vaak aanvragen als je wil, met minstens een tussentijd van 30 dagen zodat de healing grondig kan landen in de woning. Deze dingen hebben tijd nodig om volledig te landen.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij aankoop geef je volledige toestemming aan Marieke, haar Team, jouw Team en het Team van de woning om alles te doen dat nodig is om de energie van de woning te verhogen.

Het werk dat wij leveren is voelbaar in de gebouwen voor wie daarvoor openstaat. Het is delicaat werk waar wij geen zichtbare resultaten van kunnen tonen. Deze verbintenis berust op wederzijds vertrouwen.

Wij vertrouwen erop dat de persoon die de healing aanvraagt of een eigenaar of een huurder is. Indien je een gebouw wil laten reinigen dat niet van jou is en waar andere mensen in wonen, dan moet je toestemming vragen aan die persoon. Energiewerk is vergelijkbaar met het betreden van een woning. Als het jouw woning niet is en je kent de mensen niet die er wonen, dan mag je er niet in, ook niet energetisch. Wij houden ons aan deze Universele Wet.

Wij beloven geen resultaten, niet op korte termijn en niet op lange termijn, alles is afhankelijk van de medewerking van de bewoners en aanvragers.

De testimonials op deze pagina zijn A-typisch en kunnen afwijken van jouw resultaten.

Marieke is niet verantwoordelijke voor resultaten van welke aard ook. Dit energiewerk is volledig 5D en volgt de wensen van de woning en die van de bewoners.

Geen geld terug garantie. Bij aankoop start de healing onmiddellijk.

Er wordt geen verslag opgestuurd.

In deze prijs is geen coaching inbegrepen. Indien je jouw verhaal wil neerschrijven dan is dat welkom via email zodat we de energie kunnen transmuteren voor jou, maar je krijgt er geen antwoord op.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur ons een mail: hallo@bewustzijnsschool.be

top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos