• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Neem Leiding over jouw Leven en leer manifesteren als een pro.

(Betaalplan hier beschikbaar)

 

98% van de mensen weet NIET wat ze willen in hun leven. 2% weet dat wel.

Als ik vraag: ‘Wat wil jij bereiken in jouw leven?’ dan krijg ik vaak geen antwoord. Van ELKE 100 mensen geven 98 mensen geen antwoord of een heel vaag antwoord.

 

Hoe wil jij jouw leven ZINVOL doorbrengen?

 

Weet jij het? WIL jij het weten? Wil jij jouw leven veranderen zodat jij eindelijk een zinvol leven kan hebben? Wil jij overvloed? Wil jij gelukkig zijn? Wil jij iets bijdragen aan deze wereld?

Wat heb jij nodig om jouw leven te upgraden naar (nog) beter?
Weet jij het?

Ik weet exact wat ik wil in mijn leven. En pas toen ik nadacht over bovenstaande vragen, kwam er verandering in mijn leven. Ik had een doel nodig om in beweging te kunnen komen.

Toen ik BESLOOT wat ik met mijn leven wou doen, kwam het Universum mij tegemoet en kwam mijn leven in een stroomversnelling terecht. Mijn leven is vandaag uitstekend.

Het begon met 1 doel te zetten en dat doel te behalen. Toen ik mijn eerste doel behaalde (gelukkig zijn) kwam het volgende doel (mijn lichaam genezen) en daarna het volgende doel (mijn leven zelf bepalen).

Of jij nu een groot doel hebt (overvloed en jouw missie leven) of jij hebt een klein doel (tijdig de huur betalen of een boek aankopen), het is allemaal mogelijk.

 

Tijd voor een nieuw begin!

Een nieuw begin is niet gemakkelijk. Als het gemakkelijk was, dan zou jij al lang jouw leven hebben omgedraaid en jouw dromen uitvoeren. Als het gemakkelijk zou zijn, dan zou iedereen zijn dromen leven. En dat is absoluut niet zo.

Mensen die HUN dromen najagen en willen leven, zijn MOEDIGE mensen die echt hun verantwoordelijkheid durven opnemen. Ze hebben een doel en een passie die zo groot is dat er geen andere optie is dan hun droom te bereiken.

Mijn passie is zo groot dat ik elke dag doorzet tot ik mijn droom leef. Als ik ‘s ochtends ontwaak kijk ik om me heen of ik mijn droom leef. Als ik hem niet leef, zet ik door. Zonder doorzetting geen droom.

Dit zijn de stappen om jouw droom te leven.

Stap 1 Jij wil iets. Dat kan iets klein of groot zijn, iets bereikbaar of onbereikbaar. Een droom of een doel. Het begint met een wens naar beter. Je KIEST iets wat jij wil in jouw leven.

 

Stap 2 Het speelt in jouw gedachten. Hoe kan die wens mijn leven beter maken? Hoe ga ik mij voelen? Wat is het resultaat? Een dagdroom begint.

 

En hier stoppen 95% van de mensen. Ze willen iets, ze doen de visualisatie en dan wachten zij af. Ze wachten af tot het in hun schoot geworpen wordt. Want visualisatie brengt dromen tot leven.

Maar dat is niet waar.

Wie wacht op een droom doet exact dat. Wachten. Wie een doel zet, krijgt vooruitgang en op een dag is dat doel werkelijkheid.

 

Stap 3 Maak de keuze dat jouw wens werkelijkheid is. En dit is een belangrijke sleutel die ik zelf mocht ontdekken. Als jij KIEST met elke cel in jouw wezen dat het zo is en niet anders, dan zal jouw magnetisme alles naar jou toe trekken dat bij jou hoort.

 

Stap 4 Leef naar jouw keuze en geloof dat het zo is. Jij kan niet falen als jij blijft doorzetten. Als jij een fout maakt, dan zet jij die fout recht en ga jij door. Dit is een fase van diepgaand loslaten van zelf twijfel en beperkingen die in jouw gedachten (onbewust) spelen.

 

Stap 5 Ontvang jouw wens / droom. Wees klaar om jouw wens te ontvangen in jouw werkelijkheid. De kans is heel erg groot dat jouw wens via een achterdeur binnenkomt, dus let goed op zodat jij hem kan ontvangen. En dan leef jij jouw droom.

 

Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw droom is, als jij maar beslist wat jij wil in jouw leven. (beslis dat jij waardevol genoeg bent om een eigen droom na te jagen)

Nu jij begrijpt wat er nodig is leiding te nemen over jouw leven, nu kan jij veranderen.

Jij kan dit alleen doen door het gehele internet af te zoeken naar alle puzzelstukjes ..

OF

.. jij kan deelnemen aan een stevig programma dat alle stappen voor jou op een dienblad aangeeft, inclusief alle valkuilen en hoe het beter kan.

 

Neem leiding over jouw leven!

Dit programma is voor jou als:

Dit programma is voor jou als jij eindelijk vooruit wil in jouw leven en een ZINVOL bestaan wil uitbouwen. Jij hebt een wens, een droom, maar het komt er maar niet van. Iets staat in jouw weg en jij wil weten wat.

Jij bent HE-LE-MAAL klaar om jouw leven 180° om te draaien en jij bent bereid om te doen wat moet.

Dit programma helpt jou om een zinvol bestaan te manifesteren. Wie ben ik en wat kan ik bijdragen aan de wereld? Als jij de wereld wil verbeteren, dan is dit voor jou.

 

Dit programma helpt jou om

 • te kiezen wat jij wil in jouw leven
 • een doel te formuleren voor jouw leven
 • jezelf waardevol te voelen om beter te ontvangen
 • de liefde voor jezelf vinden
 • het geloof in jezelf vinden
 • durven voor jezelf gaan zorgen (op alle vlakken)
 • beter leren ontvangen
 • manifesteren vanuit gemak en geloof
 • verwijderen van zelf twijfel
 • durven zichtbaar zijn en jouw talent tonen / bespreken
 • verwijderen van de mening en beperkingen van anderen
 • grenzen zetten en leren NEE! zeggen
 • JA! zeggen tegen jezelf
 • omgaan met fouten en ze rechtzetten
 • omgaan met falen en toch doorgaan
 • kansen zien en durven ontvangen

 

In dit programma leer jij wat er nodig is om te manifesteren als een pro zodat jij leiding kan nemen over jouw leven. Jij leert in dit programma de verantwoordelijkheid op te nemen zodat jouw leven gemakkelijker wordt zodat jij kan genieten in plaats van lijden. Jij leert de juiste keuzes te maken.

Het is oké om de lotto te willen winnen. Maar al jouw hoop op die winst leggen om jouw dromen waar te maken, is riskant. Ga alvast aan de slag om ook op anderen manieren jouw dromen waar te maken. Wat kan jij vandaag al doen?

 

Dit programma is niet voor jou als:

Dit programma is NIET voor jou als jij wil blijven afwachten tot het ooit in jouw schoot wordt geworpen. Wachten is wachten. Wachten is niet gelijk aan actie of vooruitgang.

Dit programma is ook NIET voor jou als jij teveel waarde hecht aan de mening van anderen en de andere voor zet op jouw eigen leven. Als jij alleen maar aan een ander denkt en niet aan jezelf, dan is dit niets voor jou.
Jij moet durven denken aan jezelf, aan wat jij wil bijdragen aan deze wereld. Zolang jij de andere meer aandacht geeft dan aan jezelf, kan jij niet veranderen en ook niets manifesteren.

Dit programma is NIET voor jou als jij alleen maar droomt over materiële zaken, hebzucht en macht. Die dingen maken jou niet gelukkig. Als jij geld wil omwille van status, dan is dit niet voor jou. (dit gaat om ZINVOL manifesteren, om de Aarde beter achter te laten dan zoals jij haar vond)

Dit programma is NIET voor jou als jij een nieuw leven wil, zonder het oude te willen loslaten. Als jij in elke hand €10 vast hebt en ik geef jou €1000, dan moet jij één €10 loslaten zodat jouw hand vrij is om het grotere bedrag te ontvangen. Wil jij niet loslaten, dan is dit niet voor jou.

 

De opbouw van het programma.

Online school:

In de online omgeving ontvang jij alle modules in handige korte video lessen, met bijhorende oefeningen.

Module 1 – Leren manifesteren als een pro

Les 1: Wat is mijn droom?

Leren dromen, op zoek gaan naar wat jij wil in jouw leven, jouw unieke gave ontdekken en deze durven opschrijven. Wat jij kan dromen, kan jij leven.

Les 2: Een doel zetten en ervoor gaan.

In deze module leer jij hoe jij een doel kiest aan de hand van jouw droom. Hoe kan jij jouw droom leven. Alles krijgt vorm en jij bepaalt de richting van jouw leven. (super spannend maar noodzakelijk!)

Les 3: Blokkades wegruimen

In deze module leer jij omgaan met angst en hoe jij uitstelgedrag kan uitroeien. Jij leert handvaten om controle te nemen over jezelf en jouw leven.

Les 4: Actie, Actie en meer Actie

In deze module krijg jij helemaal helder wat jouw doel is, jij maakt een plan op dat werkt en jij voert het uit. Jouw droom wordt elke dag meer een meer werkelijk.
Jij leert ook omgaan met falen, perfectionisme en fouten maken.

Les 5: Leren ontvangen.

Klinkt gek, maar 95% van de mensen falen omdat zij hun droomleven niet durven ontvangen. Ze voelen zichzelf niet waardig genoeg (onbewust). En dat los jij op in jezelf.

Ik ben een mindset expert en ik help jou op eenvoudige wijze jouw onbewuste patronen (karma cirkels) te Zien, te Begrijpen en te Doorbreken. Dit is een programma dat jouw manier van denken herprogrammeert.

 

Module 2 – Angst

Alles wat jij moet weten over angst en hoe jij angst te baas kan. Alle vormen van angst ontleed en hoe jij die kan doorbreken.

 

Module 3 – Overvloed meditaties

De meditaties van de leeuwenpoort die jou helpen om diepgaand los te laten, jouw oude leven los te laten en te leren ontvangen. Prachtige meditaties die jouw leven op zijn kop zetten en jou een nieuw begin geven.

 

Module 4 – Eigenwaarde meditaties

De reeks meditaties die ik deed samen met de studenten om mijn leven om te draaien naar beter. Na afloop van deze meditaties ontving ik een super grote upgrade in mijn leven (nieuwe woning, nieuw bedrijf, nieuw inkomen, meer luxe, meer genieten en zoveel meer).

 

Op het einde van het programma kan jij:

 • Jij leert dromen en jouw missie herkennen
 • Jij leert hoe het voelt om een passie te hebben
 • Jij ontdekt jouw passie
 • Jij leert kiezen wat JIJ wil in jouw leven
 • Jij bepaalt hoe jij een zinvol leven zal leven
 • Jij kiest wat er bij JOU past
 • Jij kan de mening van anderen loslaten en jouw eigen leven leiden
 • Jij leert omgaan met uitstelgedrag
 • Jij leert angst herkennen en het doorbreken
 • Jij leert een plan maken voor jouw leven
 • Jij leert ontvangen
 • Jij leert het geheim van manifestatie
 • Jij leert de kracht van een keuze
 • Jij leert de kracht van geloof in jezelf
 • Jij leert jouw eigenwaarde verhogen
 • Jij leert doorzetten en volhouden
 • Jij leert het verschil tussen falen en succes
 • Jij leert waarom jij verplicht bent om overvloed te hebben
 • Jij opent jouw poorten op alle vlakken van jouw Zijn om te ontvangen
 • Jij leert zelf vertrouwen te hebben
 • Jij leert twijfel herkennen en omzetten naar beter
 • Jij leert vertrouwen op jezelf

 

Als jij jouw leven in handen wil nemen, dan dien jij jouw grootste fan te zijn. Om dat vertrouwen te vergroten in jezelf, helpen wij jou graag. Vertrouwen hebben in jezelf is essentieel.

 

Ben jij klaar om een zinvol leven op te bouwen?

Ben jij klaar om jouw leven in handen te nemen en te doen wat moet?
Ben jij klaar om zelf twijfel overboord te gooien en het leven van jouw dromen vorm te geven?

Opgelet! Als dromen op 1 dag zouden manifesteren, dan zou iedereen zijn droomleven leven. Dit programma leert jou de basis om elke dag op verder te bouwen. Geloof in jezelf, zet door en geef nooit op. Kleine dingen zullen gemakkelijker en sneller manifesteren dan grote. Verwacht vele kado’s van het Universum tijdens dit programma en een stevige basis in mindset om jouw droomleven te manifesteren.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Door de aard van het product zijn er geen terugbetalingen (alles is meteen beschikbaar).
Betaling geeft levenslang en onbeperkt toegang tot de online school.
Ik kan wettelijk geen resultaten garanderen.
Als jij het werk NIET doet, heb jij geen resultaat.
Dromen manifesteren niet altijd op 1 dag, het is een pad (en dat pad kan enkele jaren duren) dit is de stevige basis die jou alles leert om te manifesteren – stap voor stap.

Wie ben ik?

Marieke van Licht-Healing.be. Healer en Coach - ik help jou te herinneren wie jij bent. Bewuster leven en controle nemen over jouw leven.

Ik ben Marieke Bertens, jouw lerares.

3 jaar geleden BESLOOT ik dat ik gelukkig was. Na 32 jaar depressief, chronisch ziek, uitgeput en levensmoe te zijn, KOOS ik om gelukkig te zijn. Enkele weken later zwaaide ik mijn 20 jaar lange depressie vaarwel en genas ik mijn hele lichaam binnen 1 jaar. (ook al zeiden ‘experten’ dat het nooit zou lukken) Ik ontdekte de Kracht van mijn Gedachten, Keuze en Geloof in mezelf.

2 jaar geleden BESLOOT ik dat ik de beste healer / mindset expert van de wereld was. Ook al stond mijn talent toen nog in kinderschoenen, ik wist dat ik er alles aan zou doen om die droom Waar te maken. Ik weet dat elke gedachte die ik kan denken, waar kan worden als ik er maar in geloof. Er is geen andere optie, er is geen andere gedachte die deze gedachte in de weg staat. Vandaag behoor ik tot de wereldtop op vlak van healing en mindset.

Deze week BESLOOT ik dat ik de rijkste persoon op de wereld ben omdat ik grote plannen heb voor deze wereld en daar is veel geld voor nodig. Omdat ik er niet echt een bedrag op kon kleven, heb ik alle limieten voor mezelf verwijderd. De rijkste persoon ter wereld heeft geen limieten voor geld. En dat is nu mijn nieuwe doel. Ik BESEF dat dat doel jaren kan duren om te behalen, maar zonder KEUZE kan ik niet starten. Het fundament voor mijn doel is gelegd en nu bouw ik daar elke dag op verder.

Ik neem leiding over mijn leven door te KIEZEN wat IK wil en te stoppen met het leven van het leven van anderen. Ja, daar is opoffering voor nodig maar ik zou het zo opnieuw doen.

Ik school mezelf in de aloude mysterie leer, de filosofie van de mens en van het leven. Het leven is mentaal en komt 100% verder vanuit de manier waarop we denken. Het is mijn doel om 100% leiding te nemen over mijn leven en elke seconde van mijn leven te KIEZEN wat IK wil, zodat al mijn dromen instant manifesteren. Ik ben Meester over mijn DENKEN, zodat ik Meester ben over mijn leven.

En dat leer ik jou ook. Hoe kan jij leiding nemen over jouw leven? Op voorwaarde dat jij er ook wat voor doet.

Ik leer jou hoe het leven werkt, hoe jouw gedachten werken en waar jouw werkelijke kracht zit. En al dat potentieel help ik jou eruit halen.

Ik leer jou stap voor stap alles wat ik doe om niet alleen mijn leven te helen, maar ook hoe ik mijn dromen met absolute DOELGERICHTHEID uitvoer. Ik geloof dat ik die dromen zal leven, er is geen andere keuze.

Dat is mijn kracht. Dat is hoe alle grote namen in de geschiedenis hun ZINVOL leven hebben gemanifesteerd.

Ben jij klaar om hetzelfde te doen?

 

Schrijf jou vandaag nog in en neem leiding over jouw leven zodat JIJ jouw DROMEN allemaal manifesteert vanuit Kracht.

 

Veel gestelde vragen

Vraag: Is er een betaalplan?

Een betaalplan vind jij hier.

Vraag: Hoeveel werk is het programma?

Het is aan jou om te bepalen hoeveel tijd jij wil investeren in jouw droomleven. Als jij vindt dat jouw dromen 15 minuten per dag waard zijn, dan investeer jij elke dag 15 minuten in jezelf.

Als jij vindt dat jouw dromen onbetaalbaar zijn, dan stop jij zoveel tijd jij kan – elke dag – in jouw dromen.

Dit programma vergt tijd. Het is aan jou hoeveel tijd jij erin stopt. Als jouw droom in 1000 stappen werkelijkheid is, hoeveel stappen zal jij dan vandaag zetten?

Vraag: Zijn de meditaties verplicht?

Nee, ze zijn niet verplicht. Jij kiest of jij deze al dan niet doet. Ze helpen wel en ze zullen ervoor zorgen dat jij nog sneller jouw leven in handen kan nemen.

Vraag: Ik geloof niet dat mijn droom waar kan zijn.

Wat jij kan denken in jouw hoofd, kan jij leven. Het enige obstakel tussen jou en jouw droom is jouw denken. Jij DENKT dat jij jouw droom niet WAARDIG bent en daarom vertel jij jezelf 100 leugens voor elke waarheid.

Als jij BESLUIT dat jouw droom WAAR is, dan zal die zich moeten manifesteren omdat er geen andere manier is. Hoe sterker jouw overtuiging, hoe meer van jouw leugens jij zal vinden en dan kan jij deze sneller loslaten.

Geen droom is te groot. Als jij het kan denken, dan is het mogelijk.

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Welkom - Belangrijke informatie
Welkom! 00:15:00
Mails 00:30:00
Bonus masterclass – Manifestatie 01:30:00
Module1 - Manifesteren als een pro
Les 1 – Durven Dromen 00:30:00
Les 2 – Jouw Unieke Gave vinden 00:30:00
Les 3 – Doel zetten 00:30:00
Les 4 – Weerstand verbreken 00:30:00
Les 5 – Ontvangen 00:30:00
Module 2 - Angsten en Blokkades Begrijpen
Negativiteit doodt dromen 00:30:00
Angst voor het Onbekende 00:30:00
Angst voor (Innerlijke) Armoede 00:30:00
Angst voor Kritiek (de mening van anderen) 00:30:00
Angst voor Ziekte 00:30:00
Angst voor Verlies van Liefde 00:30:00
Angst voor Oud worden 00:15:00
Angst om te Sterven 00:15:00
Zelfsabotage 00:15:00
Module 3 - Loslaten van Overvloed Blokkades (Leeuwenpoort 2020)
Meditatie 1 01:00:00
Meditatie 2 01:00:00
Meditatie 3 01:00:00
Meditatie 4 01:00:00
Meditatie 5 01:00:00
Meditatie 6 01:00:00
Meditatie 7 01:00:00
Meditatie 8 01:00:00
Bonus Module - Verhogen van Eigenwaarde Meditaties
Meditatie 1 01:00:00
Meditatie 2 01:00:00
Meditatie 3 01:00:00
Meditatie 4 01:00:00
Meditatie 5 01:00:00
Meditatie 6 01:00:00
Meditatie 7 01:00:00

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

Koop deze cursus

777 (incl. BTW)Meer informatie

 • 777 (incl. BTW)
 • 32 lessen
 • 23 uren, 30 minuten
26 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos