• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

 

Welkom op het Pad van Zelfliefde, een inspirerende en diepgaande cursus die je de weg wijst naar een leven vol zelfacceptatie, vreugde en innerlijke vervulling. Als je verlangt naar een diepe verbinding met jezelf, het cultiveren van een positieve mindset en het vrijlaten van negatieve patronen, dan is deze cursus speciaal voor jou ontworpen.

In deze transformatieve cursus neem je deel aan een reis van zelfontdekking, waarbij je krachtige tools en technieken leert om onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te cultiveren. Je leert los te laten wat je niet meer dient, je zelfvertrouwen te vergroten en je innerlijke criticus te transformeren tot een liefdevolle innerlijke mentor.

Op het Pad van Zelfliefde krijg je toegang tot een uitgebreid curriculum dat is ontwikkeld door een ervaren expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, door ervaring en werken met honderden cliënten. Je zal diepgaande inzichten verwerven over jezelf, je emotionele patronen en je onderliggende overtuigingen, zodat je ze kan transformeren en je ware potentieel kan omarmen.

De cursus biedt een combinatie van leermodules, praktische oefeningen en geleide meditaties die je ondersteunen bij elke stap op je pad. Je leert om je innerlijke wijsheid te versterken, zelfzorgrituelen te integreren in je dagelijks leven en grenzen te stellen die je emotionele welzijn beschermen.

 

Wat deze cursus uniek maakt, is dat het je leert om niet alleen van je successen te houden, maar ook van je fouten en tekortkomingen. Je leert dat zelfliefde geen einddoel is, maar een voortdurende reis van groei en acceptatie.

Op het Pad van Zelfliefde zul je ontdekken hoe je jezelf kunt bevrijden van beperkende overtuigingen en zelfkritiek. Je zult leren om mildheid en compassie toe te passen jegens jezelf, waardoor je meer veerkracht en innerlijke rust zult ervaren.

 

Het Pad van Zelfliefde is voor jou als

Deze cursus is geschikt voor iedereen die verlangt naar een diepere verbinding met zichzelf en een leven van vreugde en vervulling. Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, stress, relationele uitdagingen of gewoonweg een verlangen hebt naar persoonlijke groei, het Pad van Zelfliefde zal je begeleiden naar een leven waarin je jezelf liefhebt, zoals je werkelijk bent.

Grijp deze kans om jezelf op de eerste plaats te zetten en een liefdevolle relatie met jezelf te ontwikkelen. Investeer in je eigen welzijn en ontdek de kracht van zelfliefde om je leven te transformeren op elk gebied – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Klaar om op het Pad van Zelfliefde te stappen? Schrijf je vandaag nog in en begin aan een reis van innerlijke groei, zelfacceptatie en empowerment. Met deze cursus ontdek je dat je het waard bent om onvoorwaardelijk van te houden, en dat het pad naar zelfliefde de sleutel is tot een leven vol vreugde, vervulling en authentiek geluk.

 

Ik kan het pad van Zelfliefde voor iedereen die op korte tijd wil groeien alleen maar warm aanbevelen. Marieke is de enige persoon waar ik het gevoel heb ontdekt van thuiskomen. Geloof mij ik deed al veel opleidingen, cursussen, workshops maar enkel wat ik bij Marieke heb kunnen ervaren gaf me ALLES naar wat ik zocht. Dankjewel voor wie je bent prachtige ziel en dit alles doe je met een natuurlijke flow vol kracht, authenticiteit en oprechtheid.

Natacha

 

Het Pad van Zelfliefde werkt voor wie doorzet.

Het is geen fluff, woo-woo of licht en liefde cursus, maar een cursus die werkt. Het is een praktische cursus die jou leert hoe je door jouw pijn gaat in plaats van er van weg te lopen. De cursus pakt de oorzaken van jouw problemen aan en dat doet pijn. Je zal ongemakken ervaren en jezelf moeten confronteren met jouw beperkingen en jouw gebrek aan zelfliefde.

En het verandert jouw leven vanaf dag 1.

Volg het bewezen pad en vind diepe liefde voor jezelf, door los te laten van al wat niet meer bij jou hoort. Met vallen en opstaan, met tranen en frustratie, en met heel erg veel zelfliefde schep je jouw eigen leven, 1 stapje per dag.

 

 

Het Pad van Zelf Liefde bevat:

 • 30+ to the point videolessen (+/- 15 min) om jou stap voor stap heel duidelijk te begeleiden
 • met duidelijke geschreven instructies
 • met werkboek dat wordt opgestuurd met de post (alle andere content is online)
 • met simpele levensveranderende oefeningen die onmiddellijk effect hebben
 • 50+ geleide meditaties om los te laten en de Liefde in jezelf te vinden
 • affirmaties
 • audio’s van de meditaties om te downloaden
 • bonus video’s voor nog meer diepgang
 • onbeperkte en levenslange toegang tot het programma en alle updates

 

Vrijblijvend uitproberen? Klik op lessenpakket voor de gratis lessen (of scroll omlaag)
en het betaalplan vind je hier

 

 

Het programma bevat alles wat nodig is om jouw innerlijke werk snel en efficiënt te doen, zodat jij een magneet wordt voor alles wat GOED is in jouw leven, en zodat jij in jouw kracht kan staan, zowel in mindset (mannelijke energie) als spiritualiteit (vrouwelijke energie).

 

Wat anderen zeggen:

 

Lieve Marieke, ik heb geen woorden voor dit alles. Ik ben begonnen met de meditaties en de lessen doe ik binnenkort (ik hoop dat dit oké is). Meestal val ik in slaap en dan voel ik mij ‘s morgens zoveel lichter. 1 Keer ben ik wakker gebleven en dan heb ik gehuild en gehuild. Zoveel gehuild. Ik kan weer huilen, dat heb ik in jaren niet meer gedaan. Ik voel mij zoveel beter.

Gerlinde

 

Hoi Marieke. Ik zet jouw filmpjes en meditaties op de achtergrond heel zachtjes op omdat het mij helpt om mijn frequentie te verhogen en daardoor werk ik gewoon veel beter. Het maakt mij rustig. Ik doe de oefeningen enzo, maar ik hou er ook van om gewoon in jouw energie te zijn en ik ben dan veel productiever, rustiger en dat maakt mij blij. Maar ja, de oefeningen zijn ook stevig. Die vragen had ik mij nog nooit gesteld en nu krijg ik een nieuwe manier van denken en nu gaat mijn leven weer vooruit. Ik zit niet meer vast, snap je. De meditaties doe ik niet echt mee, daar heb ik nog geen geduld voor maar ik zet ze wel op de achtergrond en dat is voor mij genoeg. Misschien begin ik binnenkort wel met mediteren maar je zegt dat dat niet echt moet he. Ik voel mij goed dat is wat belangrijk is.

Ken

 

Dit programma heeft mijn leven en dat van mijn kinderen in enkele weken veranderd. Echt wonderbaarlijk!

Ik heb zoveel dankbaarheid dat ik hieraan begonnen ben. Nooit gedacht dat graven in trauma zo interessant en bevrijdend kon zijn.

P.

 

Waarom maakte ik het Pad van Zelfliefde?

Toen ik ontwaakte, beloofde ik de wereld 1 ding: Ik zou ervoor zorgen dat geen enkel kind, geen enkel mens, ooit mijn traumatisch leven zou moeten leven. Ik beloofde de wereld dat ik alles zou delen dat ik leerde over het leven, zodat ik anderen mijn trauma’s kan besparen. Want niemand hoort ooit zoveel pijn mee te dragen. Niet jij, niet ik en ook onze kinderen niet.

Hoe meer ik mijzelf kon helen (in rakettempo), hoe meer ik te vertellen had. Ik deelde alles wat werkte (na uitvoering testen op mezelf en anderen) en ik blijf meer en meer toevoegen om jou te helpen jouw leven in eigen handen te nemen.

Deze belofte kwam ik na door het Pad van Zelfliefde te maken.

Als jij getraumatiseerd bent, dan kan jij dat helen.
Als jij ongelukkig bent, dan kan jij dat helen.
Als jij ziek bent, dan kan jij de oorzaak helen. (*)
Als jij in tekorten leeft, dan kan jij dat helen zodat jij ook rijk kan zijn.
Als jij onderdrukt wordt, dan kan jij dat helen zodat jij jou een vrij mens voelt.

Wist ik dat ik ooit gezond zou zijn? Nee! Maar ik werd het wel en daarom weet ik dat jij het ook kan zijn.

Kon ik in 2017 dromen van het leven dat ik in 2021 heb? Nee!
Het leven dat ik vandaag heb, durfde ik niet eens te bedenken toen, ik wist zelfs niet dat een leven zoals dit mogelijk kon zijn. Maar ik heb het vandaag wel, omdat ik het innerlijke werk deed. En omdat ik mijn leven 180° kon draaien weet ik dat jij het ook kan.

En anderen die dit Pad van Zelfliefde volgen, veranderen hun levens ook. Ze manifesteren beter en hun leven verandert op het tempo dat zij willen, net zoals het nu ook mogelijk is voor jou.

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang en hoe loopt de cursus?

Jij hebt onbeperkt en levenslang toegang tot het programma en alle updates. Je kan de cursus zo vaak je wil herhalen en op jouw tempo doorlopen en in jouw volgorde.

De video’s zijn kort, ongeveer 15 minuten. De oefeningen die bij elke video horen pas je toe doorheen de dag, bijvoorbeeld als je de trap opgaat, of in de auto. Of je maakt er echt tijd voor en gaat er bij zitten.

Velen kiezen ervoor om de cursus meerdere keer te doorlopen. Elke keer leer je opnieuw en ga je een laag dieper. Dit is hoe ik leef en andere succesvolle mensen ook. Herhaling helpt jou om dit sneller eigen te maken zodat jij jouw leven ook snel kan veranderen.

Je hebt onbeperkt toegang tot de facebookgroep met gelijkgestemden om vragen te stellen en te verbinden met anderen.

 

Kan ik zelf mijn tempo kiezen?

Yes! Als je betaalt hebt je de VOLLEDIGE cursus ter beschikking en je kan zo snel of traag werken als JIJ wil. Je kan 20 keer dezelfde les herbekijken of er 20 achter mekaar bekijken. Zoals jij wil.

Je kan de video’s bekijken wanneer en waar je wil. Je hebt ze meteen allemaal ter beschikking en de meditaties ook.

 

Praktische manier van werken.

Elke les bevat 1 video die kort en duidelijk is, van ongeveer 15 minuten, 1 thema per keer. (vergelijkbaar met de YouTube video’s)

Onder de video staat een korte samenvatting en duidelijke oefeningen. Die oefeningen voer je uit op jouw tempo, liefst zo grondig mogelijk. Neem jouw tijd.

Je doorloopt de oefeningen zoals jij dat wil, maar de eerste keer zeker in volgorde. In het werkboek dat je na een week thuis krijgt gestuurd, kan je alles nalezen ter opfrissing zodat je niet steeds de hele video moet herbekijken.

De meditaties, daar moet je tijd voor vrijmaken. De eerste keer luister je ze in stilte en ga je er ontspannen voor zitten. Daarna kan je ze op de achtergrond opzetten, tijdens een wandeling, tijdens dutjes of als je slaapt. Herhalen helpt echt.

 

Is er een betaalplan?

Ja! Dat vind jij hier.

 

Hoe werkt de facebookgroep?

In het programma vind jij de link naar de besloten facebookgroep waar jij al jouw vragen kan stellen en er hulp krijgt. Deze groep is optioneel.

Je krijgt antwoord van anderen en je kan er jouw proces delen in een veilige omgeving, omringd met gelijkgestemden.

 

Kan ik door dit programma een beter leven hebben?

Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij een beter leven krijgt door met simpele oefeningen jouw denken onder controle te nemen en zelf te bepalen wat jij wel en niet manifesteert in jouw leven. In plaats van overgeleverd te zijn aan het leven, neem je nu jouw leven in eigen handen en kies jij zelf wat je wel of niet manifesteert. Jij wordt baas over jouw leven en richt het in zoals jij dat wil.

 

Heb ik een totaal ander leven op het einde van het programma?

Jij bent een ui en jij hebt heel veel lagen. Studenten doorlopen het programma vaak meerdere keren om telkens dieper en dieper te gaan en beter te manifesteren.

Na de eerste ronde heb jij een ander leven. Na de eerste module hebben studenten al zichtbare resultaten. Het is aan jou om vol te houden, om het een automatisme te maken en het werk te blijven DOEN. Dit is een manier van leven, dit is hoe ik mijn leven ook vandaag nog leef.

 

Ik hou van mensen helpen maar mijn energie loopt leeg.

Als jij anderen helpt en jezelf vergeet door jezelf niet te gronden, te beschermen en jezelf op te vullen, dan loop jij leeg. Dit programma leert jou de basis om jezelf helemaal op te vullen en anderen te helpen zodat het jou energie geeft.

Liefde is het antwoord op jouw vragen. De Liefde die jij voor jezelf moet vinden. En in dit programma bouw jij een oersterk fundament om jouw energie te beschermen en jezelf op te vullen zodat jij niet meer leeg loopt als jij anderen wil helpen.

 

Moet ik echt mediteren?

Ja. Gezien jij bestaat uit 3 delen (ziel, lichaam en hoofd) is het aan te raden om toch te leren mediteren. Er is een hele module die jou stap voor stap leert mediteren zodat het een eitje wordt. Mediteren is niet op een kussen zitten met wat wierrook en kaarsen, het is een manier van leven die je stap voor stap leert toepassen in jouw dagelijkse leven.

De geleide meditaties zijn krachtige visualisaties en zijn niet te vergelijken met zen-meditaties. Dit is innerlijk werk gegoten in een visualisatie en het doet wat met jou. Iedereen kan het leren.

 

Hoe is het programma opgebouwd? Wat leer ik er precies?

Je kan hieronder het lespakket bekijken om een idee te hebben van wat allemaal behandeld wordt.

Alle lessen zijn in video formaat en ondersteund door vele oefeningen en vragen die jij jezelf kan stellen.

Als bonus leer jij hoe jij jouw lichaam kan verzorgen en kan jij meer dan 30 krachtige geleide meditaties doen om nog dieper de Liefde in jezelf te vinden (en dus jouw frequentie verhogen).

De basis is de ochtendroutine die ik elke dag doe en van daaruit werken we verder om jouw nieuwe leven op te bouwen.

Het hele lespakket kan jij hieronder vinden.

 

 

Algemene verkoopsinformatie:

Digitaal product met onmiddellijke toegang via dit online platform. Na aankoop maak je een account aan en kan je met de cursus beginnen.

Ik ben geen dokter of psycholoog. Ik beloof geen resultaten. Resultaten zijn afhankelijk van het werk dat JIJ doet. Dit is het proces dat ik doorlopen heb en dat ook werkt voor anderen en is bewezen. Dit is het stappenplan dat ik vandaag nog steeds volg om mijn droomleven te manifesteren.

Bewustzijnsschool / Marieke Bertens is niet verantwoordelijk voor wat jij met deze informatie doet. De student is verantwoordelijk voor zijn/haar daden.

Deze cursus bevat geen financieel of medisch advies. Er worden vrijblijvend persoonlijke verhalen gedeeld die misschien ook voordelen kunnen geven aan studenten. Het is belangrijk om steeds voor jezelf te denken en niet zomaar alles blindelings als waarheid aan te nemen.

Resultaten hier vermeld zijn A-typisch en jouw resultaten kunnen anders zijn.
Alle verkopen zijn bindend en worden niet terugbetaald. Er zijn gratis lessen om uit te testen.
Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be met jouw vragen.

 

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Welkom
Welkom! 00:05:00
Printklare hulpmiddelen 00:30:00
Bonus : Ik hou van mezelf programma (pdf) 01:00:00
Module 0
Wanneer je ziek bent 01:00:00
Onderhoud van jouw lichaam 01:00:00
Mijn lichaam is een spiegel 01:00:00
Voeding is neutraal 02:00:00
Wonderen in lichaamshealing 01:00:00
Haar, tattoo’s en alles uiterlijk. 00:00:00
Menstruatie, anticonceptie, zwangerschap, sex 00:00:00
Bonus : Lichaam verzorgen 00:30:00
Module 1
Introductie en Lachen 00:30:00
Ademen Gratis 00:30:00
Complimenten 00:30:00
Dankbaarheid 00:30:00
Vragen om jezelf elk moment te stellen! 00:10:00
Body Awareness (NIEUW!) 01:00:00
Waarom jij soms opgeeft 00:30:00
Bonus: Verhogen in energie (dankbaarheid / complimenten) 00:10:00
Module 2
Leren mediteren 00:05:00
Leren observeren 00:20:00
Leren visualiseren 00:45:00
Gronden en Beschermen dmv treinen en draken 00:25:00
Korte Krachtige Healing Sessie 00:20:00
Module 3
Leren Loslaten 01:00:00
Oefening – Contracten Annuleren 00:15:00
Compassie versus Medelijden Gratis 00:30:00
Hart Activatie Meditatie 00:25:00
Vergeven 00:45:00
Wat is jouw doel? 01:00:00
Visualisatie – Doorbraak 00:25:00
Module 4
Opruimen 01:00:00
Wat is Karma? 00:30:00
Angst versus Actie 00:30:00
Wat is zelfsabotage? 00:20:00
Mindset shiften van tekort naar overvloed 00:30:00
Het belang van de juiste taal. 00:30:00
Wat is gronding nu echt? 00:20:00
Module 5
Leren ontvangen, wat is dat? 00:05:00
Laat de lading los 00:30:00
Wat heb ik al vandaag? 00:30:00
Geloven in jezelf 00:30:00
Vertrouwen in jezelf 00:30:00
Zelftwijfel is niet echt. 00:30:00
Vraag hulp 00:30:00
Liefde is het antwoord – wat is liefde echt? 00:20:00
Innerlijk Werk en Ascensie symptomen 00:30:00
Bonus meditatie Grote Boom, Groot Ontvangen 01:00:00
Module 6
Het Universum wil jou gelukkig zien. 00:30:00
Tijd bestaat niet. Wat is tijd? 00:30:00
Stop met jezelf schuldig te voelen. 00:30:00
Vraag geen goedkeuring maar leef 00:30:00
Wanneer laat ik mensen best los? 00:30:00
Geeft het Universum iedereen evenveel kansen? 00:20:00
Zet de grove middelen in 00:10:00
Facturen betalen en het goede voorbeeld geven. 00:30:00
S.E.X. (nieuw) 00:30:00
Module 7
De 4 fases van Ware Liefde (nieuw) 02:00:00
Loslaten is ontvangen (nieuw) 01:00:00
Het doel is Liefde, maar eerst karma oplossen (nieuw) 01:00:00
Overvloed is overgave (+ visualisatie) (nieuw) 01:00:00
Isolatie is noodzakelijk (NIEUW!) 00:30:00
Module 8
Meditatie Reinigen van Keel Chakra 01:00:00
Meditatie Slot van jouw Hart openen 01:00:00
Meditatie Openen van de Harten 01:00:00
Meditatie Wissen van het verleden 01:00:00
Meditatie Verwijder zelfsabotage 01:00:00
Meditatie Leeuwenpoort 01:00:00
Meditatie Leeuwenpoort 2 01:00:00
Meditatie Zielmissie vinden 00:30:00
Module 9
2020 – 10 Leren ontvangen Gratis 01:00:00
2020 – 11 01:00:00
2020 – 12 01:00:00
2021 – 01 01:00:00
2021 – 02 (Gouden Ei) 01:00:00
2021 – 03 Meesterschap 01:00:00
2021 – 04 (Samenwerken met Ego) 01:00:00
2021 – 05 (Ik kan alles) 01:00:00
2021 – 06 (Tribune zwart / wit) 01:00:00
2021 – 07 Vorige levens loslaten 01:00:00
2021 – 08 Innerlijke Balans 01:00:00
2021 – 09 Overgave 01:00:00
2021 – 10 Loslaten / Quantum Healing 01:00:00
2021 – 11 Diepe Liefde 01:00:00
2022 – 01 Innerlijke familie reunie 01:00:00
2022 – 2 Hergeboorte 01:00:00
2022 – 03 Keuze tussen Licht en Duister 01:00:00
Module 10
April 2022 00:00:00
Mei 2022 00:00:00
Juni 2022 00:00:00
Juli 2022 00:00:00
Augustus 2022 04:00:00
September 2022 04:00:00
Oktober 2022 04:00:00
November 2022 04:00:00
December 2022 00:00:00
Januari 2023 03:00:00
Februari 2023 01:00:00
De Nieuwe Aarde Meditaties
April 2023 00:00:00
Mei 2023 00:00:00
Juni 2023 00:00:00
Juli 2023 00:00:00

Reviews

4.8

4.8
5 beoordelingen
 • 5 Sterren4
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Beste keuze ooit.

  5

  Getwijfeld over de aankoop, maar geen minuut spijt gehad, doe hem nu voor de tweede keer, maar ga hem zeker nog een paar keer doen, om te komen waar ik wil zijn. Een prachtig programma, en voor iedereen die de moed heeft een dikke aanrader.

 2. Heel mooi programma

  5

  Door je video’s op youtube en de gratis cursus op je website ben ik gegroeid.
  Door dit programma te volgen, groei ik elke dag nog meer. De heldere video’s en ‘simpele’ maar diepgaande vragen zorgen ervoor dat ik nog veel dieper kan graven in mezelf. Ik kijk ook telkens uit naar de meditaties. Ik ben dankbaar dat ik dit programma heb aangekocht. Heel erg bedankt voor het maken van dit programma.

 3. Houden van mezelf.

  4

  In het begin van de lockdown in maart 2020 was ik op een avond in de keuken en zocht op mijn youtube “wat is houden van jezelf ?”.µ
  Ik kwam op iets mooi, kort en krachtig van MARIEKE. Ik had al een paar keer bij haar stilgestaan, maar nooit verder echt geluisterd.
  Ik ben er ook nooit meer weggebleven, zij bracht een ommekeer in mijn leven. Zoals ik al tegen haar zei, ik werd geleefd, ik leefde niet, ik was altijd voor anderen bezig. En liet mij achterwege. Ik was mijn eigen “ik” kwijt.
  Zo ben ik met Marieke begonnen, heb me “het pad van zelfliefde aangeschaft” en zo heb ik me stilletjes aan teruggevonden, bedankt Marieke, je bent een schat, Ik ben in vele opzichten veranderd, ben ook een beetje egoïstischer geworden, maar dat is goed voor mij.
  Dus ik kan het iedereen gewoon aanraden en de weg inslaan met Marieke.

  Groetjes,

  Fatiha

 4. verandering van je leven

  5

  Ik weet in eerste instantie niet pad van zelfliefde inhield. Toen ik er mee in aanraking kwam en mij verdiepte in het pad van zelfliefde veranderde er veel in mijn leven en het leven erom heen. Je komt als het ware in een totale nieuwe wereld. Het is niet te omschrijven hoe deze wereld eruit ziet want weet inmiddels dat het voor mij een totaal andere wereld kan zijn als dat iemand anders deze volgt. Dat is okee want ieder heeft zijn eigen waarheid. Raad het iedereen aan die aan zich zelf wilt werken om eerst met dit pad te beginnen en dan pas verder te gaan. Dank je wel Marieke.

 5. Leren houden van mezelf

  5

  Lieve Marieke, dankjewel om in mijn leven te verschijnen.
  Ik kocht eerst de meditaties van de Leeuwenpoort aan en toen voelde ik dat ik meer wilde leren van jou. Toen investeerde ik het beetje geld dat ik nog had in het Pad van Zelfliefde.
  Wat een fantastische investering! Mijn leven veranderde instant. Ik leerde mezelf te zien om wie ik echt ben. Ik leerde van mezelf te houden zoals ik echt ben. Ik leerde voor het eerst in meer dan 40 jaar dat het absoluut niet egoïstisch is om jezelf op de 1ste plaats te zetten ipv mezelf altijd weg te cijferen en anderen te pleasen. Ik wist dat ik mensen pleasde maar wist niet waar dit vandaan kwam en door jouw programma weet ik dat nu wel en kon ik het ook omdraaien. Ik kies nu voor een gelukkig en overvloedig leven naar mijn voorwaarden en niet meer naar de voorwaarden van anderen.

  Ik doorwerk het Pad van Zelfliefde nu voor de 2de keer en oh mijn god dit gaat zo veel dieper dan de 1ste keer. Dit zijn de diepere lagen van mijn ui die ik nu mag doorwerken.
  Dankjewel lieve Marieke om jouw eigen Pad zo open en eerlijk te delen zodat anderen de moed vinden om ook aan zichzelf te werken en ook te kiezen voor geluk!

  Liefs
  Vanessa

Koop deze cursus

2.000 (incl. BTW)Meer informatie

 • 2.000 (incl. BTW)
 • 102 lessen
 • 3 dagen, 8 uren
81 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos