• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Hoe leer je Tarot lezen?

Op YouTube leg ik elke week een Energie Update, een kaartlegging, met de Rider Waite Tarot set en de vraag kwam massaal: ‘Marieke! Kan ik leren kaartleggen zoals jij dat doet, van jou?’

Alsjeblief! 🙂

(klik hier voor het betaalplan)

In deze cursus leer jij Quantum Tarot leggen. Dat wil zeggen dat jij de kaarten leert lezen, leert interpreteren en leert vertellen als een verhaal, zodat jij inzicht krijgt in jouw situatie en tot actie kan overgaan.

Jij leert om de juiste vragen te stellen en jezelf te openen om vrijuit alle antwoorden te krijgen die jij op dat moment nodig hebt, om door te breken in jouw leven.

De Tarot heeft alle antwoorden die jij nodig hebt, als jij jezelf opent voor de antwoorden.

(In het begin legde ik kaarten voor mezelf en dan zag ik het antwoord, maar ik wou het eigenlijk niet inzien omdat het mij confronteerde. Maar dat is net de clue. Confrontatie met jezelf zodat jij DOOR jouw angsten gaat.)

Deze methode leert jou alles over de kaarten zoals de kennis al eeuwenlang wordt doorgegeven. De kaarten leren jou hoe jij een beter Mens kan zijn (bewustzijn) en daardoor Ware Manifestatie onder de knie krijgt.

De kaarten lees jij als een verhalenboek en dat is veel gemakkelijker dan jij denkt!

En ja, iedereen kan leren kaartleggen, als ze maar willen oefenen en geloven dat ze het kunnen. Dus jij kan het ook!

 

Ik leer jou alles dat ik weet over de Tarot vanuit de Alchemie, Bewustzijn, Magie, de Oude Mysteriën en Vrijmetselarij. 

 

Dat wil zeggen dat dit geen ‘normale’ Tarot cursus is, gezien ik een andere kijk op de kaarten heb. Jij leert hier geen ‘toekomst voorspellen’ maar jij leert INZICHT krijgen in jouw proces aan de hand van deze kaarten (waardoor jij jouw toekomst kan versnellen).

Jij leert jouw eigen energie updates te lezen aan de hand van de kaarten.

Met andere woorden: Jij leert hoe jij bewuster kan zijn en rechtstreeks informatie kan downloaden uit het Quantum Veld / Universum. En die informatie kan jij gebruiken om jouw bewustzijnsreis te vergemakkelijken. (en dat van anderen ook)

Als jij leert lezen wat er NU IS en jij kan dat vertalen naar ACTIE, dan kan jij jezelf en anderen helpen om vooruit te komen in hun/jouw leven. Dit is praktische Tarot die jou tot actie aanzet.

Ik heb alle informatie die ik in tientallen boeken en enkele cursussen heb geleerd, samengebracht in deze Tarot cursus. We gaan samen een diepe Reis maken, die onze ogen opent.

 

Jij ontvangt:

 • 10 uur (5 x 2 uur) video training
 • 2 x 1 uur Quantum Healing om de informatie te downloaden (+ audio)
 • onbeperkt en levenslang toegang tot de opnames in dit programma (en alle updates)
 • werkboeken als naslagwerk (als pdf)

 

 

We behandelen:

 • de oorsprong van de Tarot en zijn oorspronkelijke doel
 • numerologie
 • kleurenleer van de Tarot
 • de opbouw van de Tarot
 • De Dwaas
 • de Grote Arcana
 • de Kleine Arcana
 • kaarten leggen (methodes)
 • vraag en antwoord
 • do’s en dont’s

 

Er is een pdf werkboek beschikbaar dat jij kan downloaden in het programma.
Tarot is iets heel persoonlijks en iets dat jij al doende leert. Wat ik in de kaarten zie, interpreteer jij op jouw eigen manier. Maak jouw eigen boek met interpretaties terwijl jij jouw leggingen doet.

Je dient jouw eigen Rider Waite Tarot set aan te kopen (via bijvoorbeeld bol.com). Ik gebruik de Nederlandstalige Standaard editie. Kies iets dat bij jou past.

Over de voorbereidende meditatie:

De voorbereidende Healing zet jou open voor het ontvangen van de Tarot Wijsheden. En OMG! Wat een ervaring.

Je leert de 4 elementen al helen, je steekt jouw Licht aan, je ontvangt ALLES dat je moet weten over de Tarot van de Meesters zelve EN je laat jouw blokkades rond het lezen van de Tarot los.

Je hoeft het jou enkel diepgaand te herinneren, want de Tarot ben jij al Meester geweest. Het is alsof je na 200 jaar nog een keer op een fiets kruipt, je verleert het niet. In het begin is het wat roestig, maar mits een dag of 2 oefenen, weer helemaal alsof het gisteren was.

Na deze healing die jouw Derde Oog groots openzet, ontvang jij gaandeweg alle informatie en inzichten die jij nodig hebt om de Tarot gemakkelijker te kunnen lezen.

Diepgaand.

 • Wat betekenen de 4 elementen?
 • Waarom zijn er 2 kaarten uit de grote arcana omgewisseld?
 • Waarom is de Dwaas kaart nul?
 • Wat heeft de Tarot met de Bijbel te maken?
 • Een vleugje magie
 • en zoveel meer

 

Het programma is een top programma, diepgaand gechanneld met nieuwe en wat oudere informatie.

 

Wettelijke informatie:

Alle informatie in deze cursus is voor privégebruik en mag niet verspreid worden op welke manier ook zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.
Niet tevreden? Geld terug! Garantie (vanaf aankoop 48u bedenktijd, mail ons hallo@bewustzijnsschool.be)
Dit werk is ook afhankelijk van jouw vertrouwen en geloof in jezelf en daar heb ik geen controle over. Ik deel jou alles wat ik weet op heldere en praktische wijze, wat jij ermee doet is aan jou. Resultaten hier vernoemd (incl. testimonials van studenten) zijn niet altijd typische resultaten. Jouw resultaten kunnen afwijken. Ik garandeer geen resultaten.
Ik ben geen dokter.
Oefenen is noodzakelijk in deze cursus.
Levenslang toegang.
100% digitaal product, er wordt niets opgestuurd.

 

Veel gestelde vragen:

Is er een betaalplan?

Ja, KLIK HIER voor het betaalplan.

Kan iedereen Tarotkaarten leggen?

Ja! Absoluut! Iedereen kan Tarotkaarten leren leggen, net zoals iedereen kan leren fietsen. Als jij KIEST om te leren fietsen, en jij oefent en jij zet door, dan kan jij fietsen. Hetzelfde met de Tarot. Als jij ervoor kiest om te oefenen en om door te zetten en te geloven in jezelf, dan kan jij OOK de Tarot leren leggen.

Kan ik na de cursus Tarot leggen voor anderen tegen betaling?

Ja dat kan, maar is afhankelijk van jouw vertrouwen in jezelf. Als jij vindt dat jij er klaar voor bent, dan moet jij het gewoon doen. Hoe meer jij dit doet, hoe beter jij hierin wordt.

Kan ik de toekomst voorspellen met jouw methode?

Ja, absoluut. De vraag is alleen: ‘Wil jij dat wel?’ Jij kan kaarten leggen om 1 tijdlijn te bekijken, of jij kan kaarten leggen om de beste te bekijken en jouw klant te helpen om die tijdlijn te betreden.

Kunnen we onderling oefenen?

Er is een facebookgroep waar je kan verbinden met anderen.

 

Blijft de cursus beschikbaar?

Ja. Als jij nu niet kan of wil instappen, dan kan jij deze later nog steeds aankopen en inspringen. De lessen blijven beschikbaar. De informatie is tijdloos. Je hebt onbeperkt en levenslang toegang tot alles wat in de cursus staat en alle updates.

Is de Tarot gevaarlijk?

De Tarot is niet gevaarlijk, het is een boek. De Tarot leest als een boek, net zoals jij de Oorspronkelijke Bijbel kan bestuderen om dezelfde informatie te verkrijgen.

De Tarot is de koninklijke weg naar Wijsheid en leert jou om een beter Mens te zijn, zodat jij voluit kan ontwaken en bewust kan leven. De Tarot leert Ware Manifestatie door Liefde aan.

De Tarot leert een Mens om meer te houden van jezelf, dus op zich is het Boek niet gevaarlijk.

De interpretatie die Mensen aan de kaarten geven, die kunnen minder interessant zijn. Maar dat is zo met alles. Er zijn mensen die goede dingen doen met geld, en er zijn er die ‘slechte’ dingen doen met geld. En zo gaat het met alles in het leven, inclusief de Tarot.

Nog vragen?

Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be en we beantwoorden jouw vragen heel graag.

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Welkom & voorbereiding 01:00:00
Quantum Healing Tarot 1 01:00:00
Achtergrond en voorbereiding
de oorsprong van de Tarot en zijn oorspronkelijke doel 00:30:00
Onderdelen en opbouw 01:00:00
numerologie 01:00:00
kleurenleer 01:00:00
De kaarten
De Dwaas 00:10:00
Grote Arcana 02:00:00
Kleine Arcana 00:30:00
Zwaarden 01:00:00
Staven 01:00:00
Kelken 01:00:00
Pentakels 01:00:00
Aan de slag!
kaarten leggen (methodes) 02:00:00
vraag en antwoord 01:00:00
do’s en dont’s 01:00:00
Quantum Healing
Quantum Healing Tarot 2 01:00:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Handleiding voor het (goede) leven middels TAROT

  5

  Al ruim 15 jaar leg ik tarot kaarten, maar met een ander deck (Le Normand). Wel heb ik al heel lang interesse in Rider Waite, het deck wat we in deze cursus gebruiktte. Tarot is voor mij een hobby waar ik door de jaren heen vrij goed in ben geworden, maar waarvan ik me ook realiseer nooit uitgeleerd te zijn. Omdat ik ook het Pad van Zelfliefde volg en ik graag de Energieupdates van op YouTube kijk, was het volgen van deze cursus een logische stap.

  Wat ik echt subliem vind van deze cursus is dat ik vanuit een andere invalshoek ben gaan kijken naar de tarot. Mijn kunde neemt elke legging sterk toe. Daarnaast heb ik een nieuw deck leren kennen en zie ik mij eigen oude deck met een verruimde, nieuwe blik. Eigenlijk integreer ik mijn innerlijke werk en bewustzijn op een nieuw level nu met mijn kaarten, waardoor ik een nieuw begrip van het leven heb gekregen en dit kan doorgeven aan de mensen waarvoor ik ze leg. Daarnaast lukt het mij steeds beter om de kaarten te interpreteren voor mijzelf.

  Iedereen die met bewustzijnswerk, persoonlijke groei, ontwaking en intuĂŻtieve ontwikkeling te maken heeft of dat interessant vind; dit is een perfecte toevoeging aan je reis! Kijk de video’s, lees de readers, stel vragen, en kom oefenen in onze groep met mede-cursisten. Samen leren we nog beter begrijpen wat ons hart al weet. Want tarot is een van de leukste en tastbaarste manieren om dat te doen!

Koop deze cursus

1.111 (incl. BTW)Meer informatie

 • 1.111 (incl. BTW)
 • 17 lessen
 • 17 uren, 10 minuten
10 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos