• Geen producten in je winkelmand.

Snelle persoonlijke groei – hulpmiddelen.

Bewustzijnsschool helpt jou om vrij te breken uit jouw matrix op een doeltreffende en efficiënte manier en meer Liefde in jouw leven te Zien.

testimonial healer mastermind door marieke bertens
De Healer Mastermind helpt jou om jouw hele leven in alle thema's te helen en jouw missie te leven zonder weerstand.

Help jezelf vooruit:

Op zoek naar iets anders?

In de wegwijzer vind jij meer opties en programma’s om de volgende stap van jouw bewustwordingsproces te starten, want je kan hulp ontvangen voor een snel proces.

In mijn hart ben ik je enorm dankbaar.

Door je boek “Spiegels” heb ik al enorme sprongen vooruit gemaakt, alles anders gaan bekijken en sindsdien, al gaat niet altijd alles zoals ik het zou willen, heb ik me nooit eerder zo gelukkig gevoeld!

En mijn familie en kennissen zien dat aan mij, en dat maakt het makkelijker om hen ook te besmetten met mijn vrolijkheid!

Greet, boek Spiegels

Het is inderdaad als het afpellen van een ui. Hoe meer en vaker ik de healings doe, hoe meer ik merk dat alles langzaam verandert. Mijn innerlijk kind voelt zich erg tevreden […] Dank je wel Marieke. Ik dank de kosmos dagelijks voor jou in mijn affirmaties.

Wendy, Innerlijk Kind Programma

Bedankt Lieve Marieke, je hebt me al veel inzichten gegeven op een manier die nog niemand heeft klaar gekregen.

Chantal, pad van zelfliefde

Eerst wil ik jou bedanken voor alle kennis, meditaties/healings, wat een overvloed is dit alles bij elkaar. Dank je wel🙏🏻 Ik groei/ ontwikkel elke dag en na de coaching met jou is er nog meer duidelijk geworden. Dank je wel lieve schat💕

Tamara, Mastermind student

Neem jij jezelf serieus en heb je hulp nodig om te groeien als Mens en jouw Ziel en Ego te verbinden met elkaar, zodat je jouw Zielsmissie kan leven?

Marieke heeft heel haar bewustzijnsproces in 12 uitgebreide modules gedocumenteerd, die jou stap voor stap door de thema’s nemen. Simpele woorden, gemakkelijke oefeningen, prachtige meditaties en onmiddellijke, diepe resultaten.

Een all-in, diepgaand programma dat zowel spiritualiteit met mindset en Aardse dingen combineert, op een speelse, directe manier, to the point. Geen zever in pakskes, maar alles wat jij moet weten zodat jij GISTEREN jouw leven kan veranderen.

Leer meer over de Healer Mastermind hier.

Wat studenten vertellen

Student over de 30 dagen challenge