• Geen producten in je winkelmand.

  • Login

Hulpmiddelen om jouw nieuwe leven te helpen manifesteren, voor jong en oud.

Ooit wel eens iemand tegen gekomen waarbij je het gevoel kreeg, dit klopt?

Dat was bij mij bij Marieke. Een heel zuivere, bescheidde, nuchtere en bijzondere vrouw met buitengewone gaven. Ze weet je meteen mee te nemen de diepte in. Waar zitten je valkuilen, wat zie je niet. Hoe mag je ertegen aan kijken. Haar meditaties zetten gelijk heel je systeem aan. In korte tijd, maak je stappen, die je eerst niet voor mogelijk had gehouden.

Persoonlijk of zakelijk, ze pakt alles haarfijn aan. Wil je snel en blijvend resultaat, dan ben je bij Marieke op het juiste adres. Het werk, dat moet je zelf doen, maar Marieke wijst je duidelijk de weg. Ik ben nog niet uitgeleerd met de Healer Mastermind, maar dank je wel Marieke, voor alles wat ik tot nu toe al heb mogen leren.

Marie-Louise Bogers, Mastermind student

testimonial healer mastermind door marieke bertens
De Healer Mastermind helpt jou om jouw hele leven in alle thema's te helen en jouw missie te leven zonder weerstand.

Help jezelf vooruit:

  • Youtube, met 300+ video’s
  • Het Blog, met 100+ artikels
  • Nieuwsbrief met exclusieve content
  • – Volg Instagram voor dagelijkse inspiratie en Collectieve Updates en healingwerk

In mijn hart ben ik je enorm dankbaar. 

Door je boek “Spiegels” heb ik al enorme sprongen vooruit gemaakt, alles anders gaan bekijken en sindsdien, al gaat niet altijd alles zoals ik het zou willen, heb ik me nooit eerder zo gelukkig gevoeld! 

En mijn familie en kennissen zien dat aan mij, en dat maakt het makkelijker om hen ook te besmetten met mijn vrolijkheid!

Greet, boek Spiegels

Het is inderdaad als het afpellen van een ui. Hoe meer en vaker ik de healings doe, hoe meer ik merk dat alles langzaam verandert. Mijn innerlijk kind voelt zich erg tevreden […] Dank je wel Marieke. Ik dank de kosmos dagelijks voor jou in mijn affirmaties.

Wendy, Innerlijk Kind Programma

Bedankt Lieve Marieke, je hebt me al veel inzichten gegeven op een manier die nog niemand heeft klaar gekregen.

Chantal, pad van zelfliefde

Eerst wil ik jou bedanken voor alle kennis, meditaties/healings, wat een overvloed is dit alles bij elkaar. Dank je wel🙏🏻 Ik groei/ ontwikkel elke dag en na de coaching met jou is er nog meer duidelijk geworden. Dank je wel lieve schat💕

Tamara, Mastermind student

Neem jij jezelf serieus en heb je hulp nodig om te groeien als Mens en jouw Ziel en Ego te verbinden met elkaar, zodat je jouw Zielsmissie kan leven?

Marieke heeft heel haar bewustzijnsproces in 12 uitgebreide modules gedocumenteerd, die jou stap voor stap door de thema’s nemen. Simpele woorden, gemakkelijke oefeningen, prachtige meditaties en onmiddellijke, diepe resultaten.

Een all-in, diepgaand programma dat zowel spiritualiteit met mindset en Aardse dingen combineert, op een speelse, directe manier, to the point. Geen zever in pakskes, maar alles wat jij moet weten zodat jij GISTEREN jouw leven kan veranderen.

Leer meer over de Healer Mastermind hier.

Op zoek naar iets anders?

Op de website bij cursussen vind jij meer opties en programma’s om de volgende stap van jouw bewustwordingsproces te starten, want je kan hulp ontvangen voor een snel proces.

Wat studenten vertellen

Student over de 30 dagen challenge
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos