• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Wil jij ook een leven leven dat veel meer is dan je ooit durfde dromen?

Heel jezelf naar een liefdevol, gezond, succesvol en rijk leven.

 

Het is tijd om jouw Ziel groots te schijnen op de wereld. Het is tijd om jouw Ziel uit te graven en jezelf zichtbaar te maken aan de wereld.

Het is tijd om jouw missie, jouw reden waarom jij geboren bent, te herinneren en te LEVEN en daarmee het leven van jouw dromen te creëren.

Want we hebben jou nodig. We hebben jouw unieke jij nodig, jouw kennis, jouw vaardigheden en alles wat je bent – op jouw manier.

Jij bent genoeg, jij bent belangrijk en jij bent een belangrijk stukje van de puzzel om de Nieuwe Aarde zichtbaar te maken en jezelf een prachtig leven te geven.

Ook al lijkt het dat je dat vandaag nog niet kan, er is hulp. Deze cursus helpt jou om jouw gehele Duisternis (jouw vorige levens met trauma en karma) stap voor stap te helen, zodat jij jouw gehele missie kan herinneren en deze kan leven en zo de Aarde kan helpen om te verlichten.

Hoe ik mijn missie herinnerde, mijn verhaal.

In 2017 was ik moe, leeg, ziek, depressief, blut en was ik een zielig mens dat zich elke dag afvroeg waarom ik bestond? Was ik een zieke grap, of had ik een reden?

Vandaag ben ik gezond, vol energie, helder in mijn hoofd, financieel zeker, vrij en super gelukkig. Ik doe elke dag wat ik wil, waar ik wil, met wie ik wil en wanneer ik wil. Ik geef mezelf alles wat ik nodig heb en ik zet mezelf op de eerste plaats.

In enkele jaren tijd vond ik mijn waarom van mijn bestaan, vond ik passie, avontuur, vrijheid, durf, zekerheid en Liefde.

Ik vond Mezelf.

Ik liep jaren bij dokters, psychologen en psychiaters en ze konden mij niet helpen. Een pilletje konden ze mij aanbieden, maar mijn problemen oplossen, dat lukte hen niet.

Ik nam mijn lot in eigen handen en ik heelde mij van binnenuit en ik documenteerde mijn hele ontwakingsproces gedetailleerd in de healer mastermind, zodat de nieuwe generatie healers zichzelf snel kunnen helen.

Dus jij kan nu ook een snel en gemakkelijk proces doorlopen en jouw missie herinneren en leven!

 

WAT?

De healer mastermind is een praktisch stappenplan opgedeeld in modules per levensthema. Je volgt de aangeduide volgorde (of je kiest intuïtief) en je volgt de module van begin tot einde op jouw tempo om dan over te schakelen naar de volgende module.

Elke module heelt jou op 1 thema heel diep.

Elke module heeft:

 • korte videolessen, 1 onderwerp per video
 • praktische uitgeschreven oefeningen
 • meditaties / healings in video en downloadbare audio

 

Je kan de lessen op eigen tempo volgen, je hebt het hele programma vanaf het moment van aankoop direct ter beschikking.

Het programma is van jou voor de rest van jouw leven, inclusief updates en nieuwe modules. Ik bouw het programma elk jaar verder uit. En ook dat krijg jij erbij.

 

Wat levert het jou op?

Het programma helpt jou om diep in jezelf al jouw trauma en vorige levens op te lossen. Niet door er van weg te lopen, maar door het te BEGRIJPEN waarom die er zijn en tot een oplossing te komen en ze te transformeren naar Liefde voor jezelf.

 

En dat is veel gemakkelijker dan jij denkt.

Het weglopen van de pijn doet meer pijn, dan de pijn zelf. Het is de angst voor de pijn, de angst voor wat was en de angst om alles te moeten voelen, die pijn veroorzaakt. En als je dat weet, dan kan je alles aan. De pijn zelf is niet erg.

Stop met weglopen van jezelf en ga de confrontatie aan met jouw verleden en laat alles diepgaand los. Hou van jezelf om jouw verleden te verwerken, het mooie en het pijnlijke. En dan ben je vrij van:

 • patronen
 • familiekarma
 • Zielskarma
 • trauma
 • verdriet
 • lichamelijke klachten (*)
 • schuld / schaamte
 • boosheid
 • tekorten

 


Tijd is kostbaar, ik geef jou enkel wat wél werkt.

Ik hou van eenvoud zodat zelfs de meest ingewikkelde materie, gemakkelijk te begrijpen is. Ik leer deze dingen aan aan mijn kinderen, en als zij het begrijpen, dan kan iedereen het begrijpen.

De healings volgen de lessen in de modules en helpen jou het thema van de module snel te helen in jezelf, zodat je een snelle transformatie kan zien in jouw leven.

 

VOOR WIE?

De healer mastermind is voor durvers, doorzetters en moedige zielen (man, vrouw of ..) die zichzelf een tweede kans willen geven in hun leven.

Je bent bereid om DOOR de pijn te gaan, jouw Ego een kopje kleiner te maken en te doen wat moet om de Liefde voor jezelf te vinden.

Waar Liefde is, is ook succes, rijkdom en gezondheid. De Healer Mastermind focust op de Liefde voor jezelf vinden, jezelf aanvaarden en controle nemen over de stemmen in jezelf.

Het is voor beginners, voor gevorderden, voor ondernemers, voor een iemand en een niemand. Als jij VINDT dat jij een tweede kans verdient en jij bent bereid om te KNOKKEN voor jouw nieuwe leven, dan is dit programma voor jou.

Resultaten zijn in de eerste week al zichtbaar en jouw leven verandert snel de weken erna.

 

HOE?

Hieronder leg ik het principe van Innerlijk Werk uit, waar de Mastermind op steunt. Dit is de snelste en meest effectieve weg om vooruit te komen in jouw leven, jezelf te helen en jouw energie te bewaken zodat jij in verbinding altijd vol bent en niet meer leeg kan lopen.

 

Dit is healing en innerlijk werk.

 

Kijk naar de afbeelding, daarop staat exact wat er moet gebeuren.

Een persoon heeft een huidige situatie (A) en heeft een droom (B). Om die droom te bereiken dient die persoon daar een doel van te maken. B is een doel.

De afstand tussen A en B is C. C is de blokkade die ervoor zorgt dat B in de toekomst ligt en vandaag niet Waar is. Om een doel te bereiken dient de afstand (C) tussen Vandaag (A) en de Toekomst (B) te verdwijnen. C moet verdwijnen.

Als we C onder de loep nemen, dan merken we dat C het verleden is waar de persoon in het Nu aan geketend is. Healing is D. Om het doel (B) te bereiken is het verbreken van de ketenen nodig (D) en dat is healing.

 

Healing is instant als jij (D) begrijpt.

Ik heb mijn depressie (hoofd) genezen in enkele weken, mijn lichaam in 1 jaar en mijn Ziel in 1,5 jaar. En dat kan jij ook leren.

Ik help jou om hetzelfde te doen. Ik help jou door middel van een all-in programma jezelf diepgaand te helen en de Liefde voor jezelf terug te vinden. Want die liefde is de kracht die jij nodig hebt om te doen wat jij zo graag wil doen. Liefde is jouw sleutel tot succes.

Ik stel jou graag voor:

 

De Healer Mastermind

Een individueel programma waarin jij leert verbinden met het Licht en het leert gebruiken om JEZELF en anderen te helen. Geen ingewikkelde dingen, maar vooral heel veel eenvoud en to-the-point informatie.

 • Handige, to-the-point, praktische video’s – per thema in een aparte module
 • Begrijpbare termen voor iedereen (geen filosofisch nonsens)
 • Quantum Healings ter ondersteuning
 • Super diepgaande oefeningen

 

Wil jij een stappenplan om jezelf te helen? Wil jij jezelf helen zodat jij anderen kan helpen zonder leeg te lopen? Dan is dit wat jij zoekt.

 

Module 1: Pad van Zelf Liefde (t.w.v. €1997)

Door middel van enkele simpele oefeningen krijg jij instant jouw frequentie onder controle en weet jij hoe jij jouw bewustzijn snel kan verhogen. Om beter te ‘lichtwerken’ moet jouw Hart open en dat leer jij hier.

Zowel praktische oefeningen, de theorie achter de oefeningen als super intensieve meditaties om jouw Hart helemaal open te zetten. Alle lessen bevatten een instructievideo die simpel en kort is, met samenvatting en oefeningen.

Het pad van zelfliefde leert jou de fundamenten van het leven en van bewustzijn. Zorg dat jouw basis van energiewerk stevig is, zodat jouw huis blijft staan.

 

Module 2: Leiding over jouw Leven  (t.w.v. €777)

In deze module leer jij hoe jij een doel kiest voor jouw leven en hoe jij daaraan kan werken. Een hele module over angst en heel wat oefeningen om door te leren zetten.

Het is tijd om de automatische piloot uit te schakelen en het roer van jouw leven weer in handen te nemen.

Een hele pittige en in-your-face module die jou met beide voetjes op de grond zet zodat jij eindelijk jouw missie kan leven en jou aanzet tot massale ACTIE en heel veel DOEN.

 

Module 3: Pad van Transformatie  (t.w.v. €777)

In deze module leer jij jouw energie in balans krijgen. Jij ontdekt jouw Innerlijke Man, Innerlijke Vrouw en Innerlijk Kind. We helen de relatie tussen jouw 3 delen van binnenuit.

In deze module leer jij alles over de 7 hermetische principes (of de Kabbalah) zodat jij begrijpt hoe het leven werkt en hoe jij het naar jouw hand kan zetten. (de Universele Spelregels om Mens te zijn)

Vanuit innerlijke balans en innerlijke wijsheid leer jij om jouw verbinding stevig neer te zetten en te begrijpen en dan toe te passen hoe jij het Spirituele met het Aardse kan verbinden. Jij wordt een brug tussen 2 werelden en jij krijgt diep inzicht in het Leven zodat jij alles kan manifesteren wat jij wil.

 

Module 4: Chakra Healing  (t.w.v. €997)

Verlichting is een manier van leven. Deze module steunt op 2 diepgaande reeksen van elk 9 prachtige transformerende meditaties, die jouw lichamelijk chakra systeem compleet opent en heelt, zodat jouw Licht groots kan schijnen.

Alles wat jij leerde in de vorige modules komt hier samen en jouw Innerlijke Vuur laait op vanuit balans en doorzetting. Jouw Missie krijgt vorm en alles valt op zijn plek in jouw leven.

Deze module is voornamelijk energetisch werk en helpt jou om jouw verbinding met het Universum te verstevigen.

 

Module 5: Pad van de Healer  (t.w.v. €997)

Doorheen het programma leer jij stap voor stap om te gaan met energie zodat jij jouw woning en lichaam kan gronden en beschermen.

In deze module gaan we hier nog dieper op in, zodat jij leert alles in een ander te Zien zodat jij de andere (en jezelf) diepgaand en instant kan helen.

Dit is een trip naar de Hel en de Hemel, zodat jij helemaal begrijpt wat Healing precies is, zodat jij het elke seconde van elke dag kan toepassen en van deze Wereld een betere plek kan maken. In deze module neem ik al jouw angsten weg over Healing zodat jij sterker in jouw schoenen staat en echt begrijpt wat jij doet, zodat jij en jouw klanten instant resultaat ervaren.

Ook als je geen ‘healer’ bent, is deze module erg interessant, omdat het jou leert hoe jouw energie werkt en hoe jij jouw energie kan beheersen en voor jou kan laten werken.

 

Module 6: De Bewuste Ondernemer  (t.w.v. €997)

Vanuit overvloed en liefde (Mindset en Magnetisme) een bedrijf neerzetten dat voor jou werkt. In dit programma leer jij hoe jij jouw beperkte denken kan omzetten naar overvloedig denken vol durf en doorzetting.

Een onderneming is een spiegel van jouw onbewuste denken (net zoals mensen dat zijn). Wil jij een succesvolle onderneming opbouwen, dan dien jij jouw onbewuste denken te herprogrammeren.
We duiken heel diep in de ondernemers- en geld mindset, zodat jij overvloedig klanten aantrekt, voor een prijs die jij wil, met de resultaten die zij en jij willen, omdat het kan. Leer een bedrijf neerzetten dat VOOR jou werkt, zodat jij vrijheid hebt en een ontspannen leven kan leven.

Leer ondernemen vanuit jouw Ziel en een magneet te zijn voor het beste in jouw leven, omdat jij dat verdient. (Ondernemen is gemakkelijk)

 

Module 7: Misbruik Helen voor Goddelijke Vrouwen  (t.w.v. €1.111)

In deze module leer jij door middel van Quantum Healings om jouw diep innerlijke trauma los te laten zodat jij meer en meer de Liefde voor jezelf vindt.

Laat het verleden los en heel jouw Innerlijk Kind. Vergeven, loslaten en GROOT durven zijn. Arme Ik vanuit trauma wordt vervangen door een Rijke Ik vanuit Goddelijke Liefde en de Ziel.

Deze module helpt jou om uit te breken uit jouw oude ik, en jouw missie neer te zetten. Zolang jij jezelf onderdrukt en laat onderdrukken, kan jij jouw Licht niet schijnen. Lichtwerkers moeten losbreken uit patronen van onderdrukking en misbruik. Dat leer jij op praktische manier in deze module.

 

Module 8: Bewustzijns Bootcamp   (t.w.v. €997)

In deze module laten we al jouw beperkingen los aan de hand van de Schaal van Bewustzijn. We graven diep in het waarom jij bepaalde gevoelens hebt en we laten ze los.

Deze module brengt jou ver in jouw verleden op luchtige manier, zodat jij zelf leert om de oorzaak van al jouw problemen te vinden, te vergeven en los te laten. Deze module maakt jou letterlijk verlicht door jouw emoties en gevoelens te leren beheersen.

 

Module 9: 30 Dagen Challenge: Nieuwe Ik!  (t.w.v. €777)

In 30 dagen leer je stap voor stap wat er nodig is om een nieuwe ik te ZIJN. Verandering is een inside job en vergt ACTIE. Wat is er nodig om een liefdevol en succesvol leven te leven? Hoe pak ik verandering aan?

Je ontvangt een helder stappenplan dat jou helpt om te begrijpen HOE manifestatie werkt, zodat je al jouw dromen stap voor stap ZELF kan waarmaken. Je leert het ZELF te doen, door te leren van elkaar.

 

Module 10: De Astrale Wereld   (t.w.v. €997)

We gaan samen op ontdekking in de Astrale Wereld waar jij leert hoe jij jouw gidsen kan aanspreken, hoe jij healing recht uit de bron vraagt, hoe jij kan samen werken met de natuur en wat wel en niet mag in die wereld.

Je leert Astraal Reizen, jouw Derde Oog openen en zo stap voor stap een nieuwe wereld ontdekken.

 

Module 11: Het Pad van Rijkdom (t.w.v. €997)

Je leert de 4 fases van rijkdom, hoe geld werkt, wat het is, hoe je het kan toelaten in jouw leven en wat ware overvloed nu eigenlijk is.

Geld is energie, geld is iets dat je kan trainen. Als je het ding ‘geld’ wil begrijpen, wil helen, wil aantrekken en in overvloed wil leven, dan is deze module voor jou.

 

Module 12: Het Pad van de Tweelingziel (t.w.v. €500)

Wie aan zichzelf werkt, krijgt nieuwe spiegels op zijn/haar pad. 1 van de meest opmerkelijke veranderingen die velen merken is het ontmoeten van de tweelingziel. In dit programma leer je wat jouw twin jou wil leren, hoe je dat snel doet en hoe je uit het verlangen blijft zodat je niet verdrinkt in jouw emoties en focus kan houden op jouw pad.

 

Bonus Module: Quantum Healing Bibliotheek  (t.w.v. €500)

De Healing bibliotheek bevat meerdere reeksen van 7 opeenvolgende complete en diepe healing sessies die jouw leven permanent en snel veranderen. Niet meer naar een healer gaan, maar op eigen tempo alles zelf doorwerken wanneer jij daar nood aan hebt.

Diepgaand, transformerend, liefdevol, zacht en krachtige healings in volgorde voor een transformerend leven.

 

Wat is er nodig van jou?

Deze mastermind is heel intensief en jij leert alles wat er nodig is om jezelf diepgaand te helen en zo meester te zijn over jouw leven. Als jij jezelf heelt, kan jij anderen helpen om hetzelfde te doen.

Je heelt eerst jezelf en toont dan anderen de weg. Je kan de weg niet tonen waar jezelf niet bent geweest.

 

Heel jezelf – schaduw werk / innerlijk werk

Om een beter leven te manifesteren moet jij jouw oude patronen onder ogen kijken. Dat wil zeggen dat jij diep in jouw innerlijke hel moet gaan om te bekijken wat de oorzaak is van jouw patronen en waar ze vandaan komen.

Zo kan jij de oorzaak van jouw problemen aanpakken en een gelukkiger, gezonder, rijker en liefdevoller leven tegemoet gaan.

 

Overgave

Dit traject vergt van jou overgave. Jij leert controle loslaten over jezelf en anderen. Overgave aan jouw Ziel. Als jij jouw Ziel niet vertrouwt, dan kan jij jezelf niet helen.

 

Moed en doorzetting

Dit werk zorgt ervoor dat jij jouw verleden wist. Jouw trauma in de ogen kijken en al jouw fouten inzien vergt moed en doorzetting.

Jij zal waarschijnlijk enkele Donkere Nachten van de Ziel ervaren (een deel van jouw ego sterft). Maar, ook dan ben ik er voor jou. Jij hoeft dit niet alleen te doen, we doen het samen. Net op die donkere momenten zijn wij er voor jou zodat je kan doorzetten en kan transformeren.

Die donkere momenten leiden tot een grote groei in bewustzijn.

 

Als je doorzet, dan…

heel je jezelf van binnenuit en kan je anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Om de wereld te kunnen redden, moet elke persoon afzonderlijk zichzelf redden. De healer mastermind helpt jou om dit te doen, op jouw tempo. Het omvat alle informatie om het proces snel en doeltreffend te doorleven en te herrijzen als een nieuwe feniks.

Jouw proces inspireert anderen.

Jouw nieuwe manier van leven, inspireert anderen.

Jouw healing die je voor jezelf doet, heelt jouw kinderen, jouw ouders, jouw hele familielijnen.

Het heelt de omgeving waar je woont.

Het heelt de mensen waar je mee omgaat.

Als je doorzet, dan heb je een nieuw leven. En dan kan je net als de andere deelnemers mij vertellen hoe zeer het jouw leven heeft veranderd en dat je super dankbaar bent voor dit programma.

 

Je hebt mijn leven gered, vertelde Lindsay mij.
Het was de beste investering ooit in mezelf. Super dankbaar.

 

Wat is inbegrepen in de Healer Mastermind?

Online Programma:
(onbeperkt en levenslang toegang tot alle modules en updates)

De modules bestaan uit praktische korte video’s met begeleidende oefeningen die jou stap voor stap door het thema leiden en zijn begeleid door diepgaande transformerende meditaties om gemakkelijker los te laten.

 

Plus:

 • Private facebookgroep (onbeperkt & levenslang)
 • Deelname aan live zoomsessies met coaching / meditatie (live, elke week op donderdag)

 

Dit is niet voor iedereen.

Deze intensieve cursus is niet voor iedereen. Dat had jij misschien al door?

Het vergt echt moed en doorzetting, jij moet het willen in elke cel van jouw lichaam. Het vergt opoffering, want het leven dat jij vandaag hebt geeft jou niet de healing die jij wil.

Jij moet echt durven knopen doorhakken vanuit Liefde voor jezelf.

Mijn ervaring? Ik heb 100% van mijn werkelijkheid veranderd. Ik heb elk deel van mezelf moeten veranderen om de persoon te kunnen zijn die ik vandaag ben.

Ik heb mijn negativiteit omgeruild in positiviteit. Een levensveranderende keuze.

 

Jij kan alles bereiken in jouw leven als jij dat wil.

Ik hou niets achter, ik wil dat jij slaagt. Ik wil dat jij slaagt zodat jij gelukkig bent en jouw geluk kan delen met anderen.

Ik vertel jou alles wat ik weet, wat ik doe en wat ik begrijp. Alle modules worden steeds verder aangevuld als ik vooruit ga en meer leer. Jij hebt onbeperkt toegang tot alles, zodat jij mee kan groeien. Ik geef jou alles op een dienblad.

Mijn doel is jou alles leren, zodat jij beter wordt dan mij en ik daarna van jou kan leren. Dat is wat ik wens voor jou, want dan ben ik geslaagd in mijn taak.

We zijn er om dit samen te doen. De groep is een plek waar jij alles mag delen en raad kan vragen aan anderen, kan verbinden en kan samenwerken.

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Je bent met al jouw vragen welkom op hallo@bewustzijnsschool.be.

Jij ontvangt een levensveranderend programma dat jou helpt jouw leven in eigen handen te nemen, zodat jij jouw doelen kan leven, vanuit gronding en verbinden zodat jij vol blijft en energie haalt uit mensen helpen.

 

 

Je ontvangt meer dan € 12.000 aan levensveranderend materiaal
+ alles wat er nog wordt toegevoegd in de toekomst
+ alle updates.

Je hebt onbeperkte en levenslange toegang tot de hele cursus en alle updates.

 

Maar dat doet er eigenlijk niet toe.

Wat er WEL toe doet is: Welk leven wil jij? Wat is jouw doel? Wat is jouw missie en vraag jezelf af: Wat staat hiervoor in de weg?

Zie jij dat JIJ jezelf in de weg staat? En weet je niet hoe JIJ uit jouw eigen weg kan gaan?

Als jij bereid bent om jouw missie te leven en je weet niet waar te beginnen, dan is dit een goede complete start, die focust op wat WEL werkt. Snel en doelgericht innerlijk werk doen.

 

Bekijk hieronder de successen van enkele deelnemers:

 • Vanessa haar praktijk kan jij hier vinden
 • Kim haar praktijk kan jij hier vinden
 • Natacha haar praktijk kan jij hier vinden
 • Emma haar praktijk kan jij hier vinden
 • Ineke haar praktijk kan jij hier vinden

 

Wettelijke informatie:
Ik garandeer geen resultaten.
Jouw pad is uniek en daarom kan, wil en mag ik op voorhand niets garanderen. Ik ben GEEN dokter, therapeut of dergelijke. Deze mastermind is gebouwd op eigen ervaring en dit is een mogelijk pad dat ook blijkt te werken voor anderen. Jij MOET het werk doen, als jij het niet doet, is er geen resultaat.
Resultaten hier vermeld zijn niet typisch.

(Scheiding, verhuis, ‘verlies’ van werk, opstoot van ziektes,… zijn veel voorkomende opruimingen die snel gebeuren. Anderzijds is er ook de opbouw met nieuwe liefde, betere woning, betere relaties, betere job, meer gezond, eigen bedrijf, tweelingzielen, … Hou er rekening mee dat wat jij vandaag kent, morgen er misschien niet meer kan zijn. Wees bereid om los te laten.)

Betalen in schijven is mogelijk. (Betalen in maximum 3 schijven.)

 

Heb jij het Pad van Zelfliefde al gevolgd? Dan vind jij een kortingscode in het programma.
Het PAD VAN ZELFLIEFDE is de eerste module. Bijna alle modules zijn apart aan te schaffen, klik op de links in het overzicht.

 

Klaar om jezelf van binnenuit te helen, zodat je een liefdevol, rijk en succesvol leven hebt binnenkort?

 

Gebruik de knop bovenaan om meteen te kopen. Je kan op factuur betalen, in schijven en met overschrijving. Lukt het niet, mail ons even: hallo@bewustzijnsschool.be

Dit is jouw kans om jouw missie neer te zetten, en energie te krijgen van jouw leven!

Ik zie jou graag binnenin het programma om samen jouw leven te transformeren.

Liefs,
Marieke

 

De volle cursus duurt ongeveer 1,5 jaar om te doorwerken..

Over de Instructeur

Profielfoto
Marieke Bertens
Marieke Bertens is een Quantum Coach en Healer en helpt jou om bewuster te leven en het leven van jouw dromen te manifesteren. Marieke helpt jou om jouw denken te doorgronden en jouw angsten onder ogen te komen zodat jouw Magnetisme verhoogt.

Bekijk meer cursussen van Marieke Bertens →

Cursusoverzicht

Welkom. Belangrijke informatie
Welkom in het programma! 00:15:00
Inlog links live sessies 00:05:00
Mijn Ochtendroutine zodat jij jouw leven kan helen 00:15:00
Dagelijkse Affirmaties 00:30:00
Bonus – ebook – 100 dagboekvragen 01:00:00
Bonus – ebook – Spiegels 01:00:00
Bonus: Hygiëne 00:30:00
Inhoud Healer Mastermind
Pad van Zelfliefde 2 weken
Mastermind Meditaties Opnames 2 weken
Pad van Transformatie 2 weken
Leiding over jouw leven 2 weken
Chakra Healing 4 weken
Misbruik helen voor Goddelijke Vrouwen 2 weken
De Bewuste Ondernemer 2 weken
Pad van de Healer 2 weken
Pad van Rijkdom 00:00:00
Wegwijs in het Astrale Veld 01:00:00
Bewustzijns Bootcamp 1 maand, 1 week
Pad van de Tweelingziel 2 weken
30 dagen challenge 4 weken, 2 dagen

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Levensveranderend

  5

  Lieve Marieke, na het Pad van Zelfliefde te volgen voelde ik dat jij mijn missende puzzelstukjes had.
  Ik hield genoeg van mezelf om te beseffen dat ik meer in mij had dan ik tot dan toe had willen zien.
  Ik leefde al jaren met depressieve klachten en was chronisch ziek. Ik leefde eigenlijk niet. Mijn leven was een strijd ipv dat ik mijn leven leidde. Tot ik investeerde in de Healer Mastermind. Op een termijn van amper 2 maanden leerde ik eindelijk te leven. Ik werd terug gelukkig en gezond! Ik heelde mijn lichaam van fibromyalgie, iets wat dokters en professors hadden gezegd dat ik er maar moest leren mee leven. En niet alleen heelde ik mijn lichaam. Ik creëerde een totaal nieuwe wereld voor mezelf.
  Jouw programma is levensveranderend. Het is de investering meer dan waard!

  Lieve Marieke, dankjewel voor jouw Licht op deze wereld! Dankzij jou heb ik mijn Licht terug gevonden en kan ik het nu laten schijnen over deze wereld zodat ook ik van deze wereld mee een betere plek maak.

  Liefs
  Vanessa

 2. 100% AANRADER!!!

  5

  Marieke’s mastermind, waar zal ik beginnen… Ik kocht dit aan omdat ik vast zat in mijn leven en eigenlijk helemaal niet gelukkig was. Niet gelukkig met mezelf en met mijn leven Tot nu toe dacht ik dat de healer mastermind niet zo speciaal was, maar soms moet je eens achterom kijken om je resultaten te zien, dus dat deed ik. En hallo, wennen wij mensen snel aan beter. Allé, ik toch in ieder geval. 🙂
  Ik voel mij zoveel zelfzekerder, het mag nog wel wat beter maar dat komt wel want ik weet nu hoe ik het moet doen. 🙂
  Hoe anders ik mij al voel op deze korte tijd, wauw gewoon. Want ik kom van ver, ik voelde mij echt zo goed als niets waard en verstopte mij het liefst van al, altijd. Anderen waren altijd belangrijker, maar nu niet meer. Ikke nr. 1.
  Het beste van alles voor mij is dat ik het leven begrijp. Ik snap nu waarom alles gebeurd, zoals het gebeurd en dat het veranderbaar is. Ik snap waarom ik leef en waarom ik hier en nu ben. Ik snap dat ik het leven naar mijn hand kan zetten en weet ook hoe. Oh my, ik snap gewoon zoveel nu. Ik snap dingen waarvan ik niet wist dat ze bestonden, Zalig.
  Mijn leven voelt nuttig en ik heb een doel. Een doel dat mijn hart doet dansen. Doelen voor zowel mijn carrière als alle andere vlakken van mijn leven. Mijn mindset shifte van ‘ik ben voor iedereen een last’ naar ‘Ik heb het recht om nee te zeggen en dingen te doen gewoon omdat ik dat wil. Mijn mening telt en ik mag mijn waarheid zeggen.’ Soms wou ik dat we gevoelens konden doorgeven want hoe ik mij nu voel, op dit moment, intens gelukkig en dankbaar.

  En dan, Marieke als coach. Niets is raar, maar echt niets en dat maakt het zo geweldig. Gewoon je ding kunnen zeggen zonder beoordeeld te worden. En dan nog eens oplossingen krijgen, begrijpen vanwaar het komt EN direct aan de slag kunnen met wat je geleerd hebt. 😱 Het zorgde ervoor dat ik (voor mijn doen) snel op mijn gemak was en snelle resultaten haalde. Ego heeft geen kans en excuses worden snel doorprikt, zo gingen we altijd snel naar de essentie. Na de sessie kreeg ik ook altijd een energiestoot. Super veel zin en helemaal gemotiveerd om er in te vliegen. Ik had nieuwe hoop en zag nieuwe mogelijkheden! Yes yes, ik zou het zo opnieuw doen. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn leven veranderd heeft en de start is geweest van een compleet nieuw en vooral beter leven. Dus een super dikke merci Marieke!

Koop deze cursus

10.000 (incl. BTW)Meer informatie

 • 10.000 (incl. BTW)
 • 20 lessen
 • 7 maanden
18 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos