• Geen producten in je winkelmand.

 • Login

Een healing is een energetische herstart van jou als persoon. Het helpt jou om te verbinden, te gronden, te herstarten, rust te vinden in jezelf, meer liefde te vinden, jouw hart te openen, patronen te doorbreken, of gewoon diepgaand los te laten van karma, pijn en/of mensen.

Deze healing omvat:

:: een volledige diepgaande healing op afstand voor 1 persoon
:: wanneer jij het wil ontvangen
:: zonder mails of verslag
:: werkt tot 7 dagen door (de volledige healing is klaar op maximum 7 dagen)

Marieke heelt oude slagvelden, wereldoorlogen, diepe duisternis, draait energiestromen om, kuist leyleynen en wateraders op en werkt buiten tijd en ruimte om de wereld te helpen verhogen in energie.

Soms heb je wat meer power nodig. Kies een prijs die jou aanspreekt en geniet van een diepere sessie die volledig door jouw Ziel en Team geleid wordt, met extra kracht en diepgang.

Hoe meer je investeert in jezelf, hoe meer je ook daadwerkelijk krijgt.

Alle healingsessies werken, de prijs bepaalt de power en de diepgang die jouw Ziel/ Team jou zal geven. Je kan geleidelijk opbouwen en het verschil voelen of je kan kiezen met blind vertrouwen.

Liever elke week een sessie? De abonnementen vind je hier.

Als zij dit voor de wereld kan doen,
stel je dan eens voor wat ze voor jou kan doen?

Tijdens de healing worden volgende energetische zaken allemaal uitgevoerd:

 • – Sterke gronding
 • – Sterke verbinding
 • – Activeren Team
 • – Reinigen / verwijderen / aanvullen Team
 • – Verwijderen van entiteiten
 • – Verwijderen van implantaten
 • – Verwijderen van losse energie
 • – Balanceren en uitlijnen van chakra’s
 • – Activeren van chakra’s
 • – Helen van familielijnen
 • – Contracten, eden, oden, beloften en dergelijke verwijderen
 • – Energetische ondersteuning bij het oplossen van karma / patronen
 • – Opvullen met hogere energie 24/7
 • – En alles wat jouw Team mij opdraagt om te doen

Dit is geen quick fix en vervangt jouw graafwerk / innerlijk werk / schaduw werk NIET. Het is een hulpmiddel om meer rust te krijgen en sneller tot inzichten te komen zodat je jouw werk sneller kan doen.

Deze energie ondersteunt en versnelt jouw proces.

 

De healing verloopt zo:

De betaalbevestiging die je ontvangt is jouw bevestiging van de healing. Je ontvangt geen extra bericht.

Na betaling krijg je onmiddellijk alle helende energie opgeladen in jouw energetisch veld. Jij kiest daarna zelf wanneer je deze wil ontvangen. Meteen, of later als je gaat slapen. Jij kiest wanneer het jou best past.

Je hoeft enkel maar te zitten (of liggen) in stilte op jouw eigen vertrouwde en comfortabele plekje en heerlijk te ontvangen. Je voelt vanzelf wanneer het over gaat. Daarna ga je verder met jouw dag, of je noteert al jouw inzichten en neemt extra tijd om te reflecteren over jouw leven in die hoge energie (aangeraden).

Het is oke om tijdens de healing in slaap te vallen, je ontvangt hem toch of je nu wakker bent of slaapt.

Na de eerste healing krijg je nog enkele dagen ondersteuning van mijn en jouw energetische Team tijdens jouw dromen en wordt er verder gewerkt op jouw energie. Dit gaat vanzelf en je hoeft daar niets extra voor te doen.

 

Waarom kan het zo instant zijn?

Vroeger moest ik elke healing zelf doen. Ik moest een veld zetten, de chakra’s 1 voor 1 checken, de aura dichtmaken, scannen op entiteiten, deze begrijpen en loslaten, de omgeving scannen en helen, poorten zetten, deuren en vortexen zetten, de wateraders omdraaien, de leylijnen vinden en omdraaien (indien nodig), de vorige levens checken en uitkuisen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dat is een proces van 4 jaar geweest om dat allemaal te trainen, diepgaand te begrijpen en te automatiseren in mij. Wat je begrijpt wordt een automatisme en moet je niet meer bewust doen.

Het wordt nog steeds voor ieder apart helemaal uitgevoerd, alleen hoef ik er niet meer bij na te denken. Het gaat vanzelf.

Wat vroeger een healingsessie van 2 uur was (en een tijd bekomen), is nu instant.

Bij betaling gebeurt alles vanzelf. Ik hoef het niet meer zelf te doen, maar mijn Team doen alles door mij. De energie stroomt nog wel DOOR mij (en ik voel het nog doorstromen), maar het triggert mijn pijnen niet meer waardoor ik blijf functioneren. (dat is handiger, lol)

In het geval dat iemand een healing krijgt waar hulp bij nodig is, kan ik bewust ondersteunen op afstand en trekken ze mij aan mijn oren om mijn aandacht te vragen 😉

 

Resultaten van de healing op afstand?

Meer rust, liefde, betere mood, hogere vibe, goesting om verder te gaan, de zwaarte is van jou af, meer daadkracht, meer goesting in jouw leven.

Je ontvangt inzichten over het waarom jouw leven is zoals het is en hoe je het anders kan invullen.

Deze healing is voor iedereen die behoefte heeft aan healing, gronding en verbinding.

:: je voelt je miserabel, depressief, triest, levensmoe,…
:: je voelt dat je muurvast zit in jouw leven en je wil vooruit maar je weet niet hoe
:: je wil meer overgave bereiken maar je weet niet hoe
:: je wil meer verbinding met jouw Team, maar je weet niet hoe
:: je wil meer inspiratie ontvangen en hebt daar wat hulp bij nodig
:: je hebt behoefte aan een diepe gronding zodat je weer kan actie ondernemen in jouw leven
:: …

 

Veel gestelde vragen

Mag ik een healing kado geven aan iemand anders?

Ja dat mag zeker. Je koopt de healing en jouw Ziel zal de healing doorsturen naar de persoon die jij in gedachten hebt, dat gaat vanzelf.

Let wel op dat die persoon daar toestemming voor geeft, anders komt het niet aan. Je kan een ander niet ‘redden’. Of de ziel van de persoon of de persoon zelf moet toestemming geven aan jou en dan kan jij het kado geven.

 

Wat als ik niets voel?

Niet iedereen ervaart healing bewust. Als jij net begonnen bent met jouw innerlijke werk, dan kan het zijn dat je enkel maar een diepe rust ervaart, in slaap valt of zelfs zenuwachtig wordt van de energie.

Ben je al langer bezig en sta je heel open, dan kan het dat je kleuren ziet, inzichten krijgt, ‘weg’ bent enzoverder.

Iedereen ervaart het anders. Kijk vooral naar wat het jou geeft na 7 dagen. Het verandert altijd wel iets. Een pijn die weg is, een persoon die jouw leven vanzelf verlaat, iets dat beter loopt in jouw leven, een verdriet dat weg is, meer daadkracht of inspiratie, …

Het zal niet voor iedereen levensveranderend en miraculeus zijn (dat kan wel hoor). Meestal is het subtiel en ontvouwt het zich na enkele dagen.

 

Het was fantastisch! Mag ik het opnieuw doen?

Je kiest zelf wanneer jij een nieuwe healing wil ervaren. Koop simpelweg de healing opnieuw en laat het weer op jou afkomen en geniet van de veranderingen in jouw leven.

Je kan ook kiezen voor een abonnement waarbij je elke zondagavond om 21 uur een healing op afstand krijgt in groep (voor extra diepgang). Het abonnement kan je hier bekijken.

 

Is dit ook geschikt voor kinderen?

Ja hoor. Alle healings zijn geschikt voor alle soorten mensen, dieren en in alle gezondheidsvormen, maten en gewichten. Het is de Ziel van de persoon die bepaalt hoeveel en hoe diep de energie binnenkomt bij die persoon en in welke volgorde. Dus helemaal veilig voor iedereen.

 

Ik ben zwanger, mag ik deze healing ontvangen?

Ja. Het is jouw Ziel die bepaalt hoeveel en hoe diep de energie binnenkomt bij jou en in welke volgorde. Dus helemaal veilig voor iedereen. Let wel op: De gevolgen van de healing zijn helemaal op jouw verantwoordelijkheid. Een gezonde baby, een vroeggeboorte of een miskraam worden bepaald door de Ziel en niet door jou of mij of de bewustzijnsschool. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van welke aard ook na de healing.

Er hebben meerdere zwangere vrouwen (inclusief ikzelf) healings ondergaan en tot nu toe is alles pikko bello verlopen bij alle dames en kinderen.

 

Terminaal zieken.

Ik krijg wel eens de vraag hoe een terminaal zieke persoon gemakkelijker kan overgaan naar de andere wereld en hoe je deze persoon kan helpen. (vele zieke mensen zijn bang om te sterven en hebben hulp nodig hiermee)
Hoewel ik het niet aanraad, kan deze healing de oversteek gemakkelijker maken door de angst weg te nemen. OP VOORWAARDE dat het met de juiste intentie is.

“Ik geef deze healing aan deze persoon zodat deze persoon vooruit kan in z’n leven, hoe die vooruitgang er ook moge uitzien. Dit is mijn geschenk voor jou.”

Sommigen maken de oversteek, sommigen beginnen aan een genezingsproces. Is afhankelijk van de persoon zelf en ENKEL van de persoon zelf. Je kan daar niets aan veranderen aan dat pad en ik ook niet.

BEWUSTZIJNSSCHOOL IS OP GEEN ENKELE MANIER VERANTWOORDELIJK VOOR WAT ER OOK GEBEURT MET ZIEKE MENSEN DIE EEN HEALING KRIJGEN OP AFSTAND. Niet als ze sterven en ook niet als ze (miraculeus) genezen.

 

Ik wil mijn ervaring delen, kan dat?

Je mag jouw ervaring van jou afschrijven door te antwoorden op de mail met de betaalbevestiging. Het kan helend werken om het gewoon een keer met iemand te kunnen delen. We lezen de mail en transformeren voor jou de energie.
In deze prijs is geen coaching inbegrepen en je ontvangt geen antwoord.

 

Wettelijke informatie

Bewustzijnsschool of Marieke Bertens zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de resultaten van de healing die wordt gegeven op afstand, ongeacht de resultaten. Door aan te kopen leg je alle verantwoordelijkheid bij jezelf.
Healing op afstand is geen quick fix, het is een ondersteuning van jouw proces.
Ik ben geen dokter. Als je medische problemen hebt, consulteer een medische professional.
Niet inloggen, geen programma, geen live meeting, geen mails. Alles op afstand in vertrouwen wanneer jij er klaar voor bent.
Voor 1 persoon.
Geen geld terug garantie, alles wordt onmiddellijk uitgevoerd zoals jij het kan ontvangen.
We geven geen factuur, wel een betaalbewijs.

Heb je vragen? Mail ons op hallo@bewustzijnsschool.be

Liever elke week een sessie? Klik dan hier.

De huisreiniging vind je hier.

top
© 2024 BENUW BV en Bewustzijnsschool - Powered by Maatos